Inschrijven nieuwsbriefFAQSnelle aanvraag
Netherlands - Dutch
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Gebruikte Hoogwerker kopen

Wanneer u moet werken op hoogte is het belangrijk dat u dit veilig en comfortabel kunt doen. Met een hoogwerker van Riwal weet u dat u goed zit. Bij ons kunt u een gebruikte of nieuwe hoogwerker kopen die geheel aan uw wensen voldoet. Ons assortiment bestaat uit een breed scala hoogwerkers voor vele toepassingen, waarover we u graag adviseren. Bekijk ons aanbod en vind de juiste hoogwerker voor uw klus!

Werkhoogte (m)
Bouwjaar
Aantal uur:
Breedte (m)
Lengte (m)

Bekijk machine details

Gebruikte of nieuwe hoogwerker kopen?

Het kopen van een hoogwerker is voor veel bedrijven een belangrijke, strategische en grote beslissing. Bij Riwal kunt u terecht voor advies over en hulp bij het selecteren van de juiste machine voor uw werkzaamheden. Wij hebben zowel nieuwe als gebruikte hoogwerkers in ons assortiment. Het is afhankelijk van de investering die u wilt doen en de wensen die u heeft welke hoogwerker het beste bij u past. Uiteraard kunnen we u garanderen dat de nieuwe of gebruikte hoogwerker die u bij ons aanschaft van optimale kwaliteit is en beschikt over de laatste stand der techniek.

Benieuwd naar de mogelijkheden die we u bieden? U kunt onder andere voor de volgende hoogwerkers bij ons terecht:

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze diverse hoogwerkers en voor een specialistisch en passend advies van één van onze experts.

Extra service van Riwal

Koopt u een hoogwerker bij Riwal, dan kunt u naast specialistisch advies vooraf ook rekenen op een goede service ná het aanschaffen van de hoogwerker. Zo kunt u bij ons terecht voor nieuwe onderdelen, of als er onderhoud nodig is aan uw machine. Tevens kunt u ervoor kiezen om een speciale opleiding te volgen voor het gebruik van uw hoogwerker. Riwal is namelijk een officieel opleidingscentrum voor hoogwerkeropleidingen van IPAF. Dit is een internationale organisatie die zich inzet voor een veilig en effectief gebruik van hoogwerkers. Middels deze opleidingen zorgen wij ervoor dat de risico’s die ontstaan bij het gebruik van een hoogwerker tot een minimum beperkt worden.

Riwal is niet voor niets marktleider als het gaat om aangedreven hoogwerkmaterieel. Wij leveren sinds 1968 producten in heel Nederland én Europa. Onze service staat voor kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid en we zijn zeer innovatief. Zo maken we gewoon een oplossing op maat als de juiste hoogwerker voor uw toepassing of klus nog niet bestaat.

Hoogwerker kopen? We helpen u verder!

Heeft u interesse in het kopen van een nieuwe of gebruikte hoogwerker? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van passend advies over uw situatie. Ook als u slechts nog aan het oriënteren bent omdat u niet weet welke hoogwerker u moet hebben kunt u gerust contact opnemen. Wij helpen u graag aan de juiste hoogwerker voor uw klus. Of het nu gaat om een knikarmhoogwerker, rupshoogwerker, telescoophoogwerker, masthoogwerker of nog een andere variant; ons aanbod biedt voor elke ondernemer de juiste hoogwerker.