Riwal Bekijk geselecteerde producten 0
Menu

Nieuwe JLG machines

Voor veel ondernemers is het kopen van een hoogwerker of verreiker de ideale oplossing. U beschikt over uw eigen materiaal en bent niet afhankelijk van derden. Voor ondernemers die kiezen voor kopen heeft Riwal nieuwe hoogwerkers te koop in alle soorten en maten. Riwal is in Nederland sinds 1995 exclusief dealer van JLG Industries. Als dealer importeert en verkoopt Riwal een zeer breed assortiment hoogwerkers en verreikers van het merk JLG. 

Wilt u meer informatie of staat de machine die u zoekt er niet bij? Laat het ons weten, wij doen er alles aan u te voorzien van de juiste machine. Bel +31 (0)78 618 18 88 of stuur een e-mail naar verkoop@riwal.com.

 

Gebruikte machines

Naast de verkoop van nieuwe machines bieden wij ook gebruikte hoogwerkers of verreikers te koop aan. Al deze machines komen rechtstreeks uit de verhuurvloot en zijn uitstekend onderhouden. Wij helpen u graag in uw koopproces door samen de juiste machine te selecteren. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij hoogwerkers volledig aanpassen naar uw voorkeur. Tevens kunt u bij ons terecht voor onderdelen en onderhoud aan uw hoogwerker, verreiker of heftruck. Zo blijven we ook na uw aankoop betrokken.

Vind de juiste machine

Meer over hoogwerkers
Meer over verreikers