Inschrijven nieuwsbriefFAQSnelle aanvraag
Netherlands - Dutch
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Starre verreiker huren

Heeft u een klus of project waarbij u een verreiker nodig heeft, maar beschikt u hier zelf niet over? Dan is een starre verreiker huren bij Riwal de perfecte oplossing! Wij verhuren al jaren verreikers van hoogstaande kwaliteit aan bedrijven in heel Nederland én in de rest van Europa. Naast starre verreikers kunt u bij ons ook terecht voor roterende verreikers en diverse soorten hoogwerkers zoals autohoogwerkers, spinhoogwerkers en meer. Ontdek de mogelijkheden!

Resultaat: 

Type
Werkhoogte (m)
Aandrijving
Gewicht (kg)
Hefvermogen (kg)

Bekijk machine details

De toepassingen van een starre verreiker

Zoals de naam al doet vermoeden heeft een starre verreiker geen roterende functie. Hierdoor is de starre verreiker een perfecte machine om te gebruiken in situaties waarin u aan een heftruck niet genoeg heeft en dus de verreiker als extra wilt gebruiken. Doordat de starre verreiker flexibel en op moeilijk begaanbare plaatsen inzetbaar is, is deze machine voor bijna elke branche geschikt. De starre verreikers van Riwal variëren in werkhoogte (van 9m tot 17m) en hefvermogen (van 3000 tot 4000). Al onze starre verreikers rijden op diesel, wat de machine zeer geschikt maakt voor buitengebruik.

Waarom een starre verreiker huren bij Riwal?

Is dit uw eerste kennismaking met Riwal, dé marktleider in Nederland en Europa op gebied van verreiker- en hoogwerkerverhuur? Dan vertellen we u graag meer over ons familiebedrijf met rijke historie. Al jaren voorzien wij klanten (van zelfstandigen tot multinationals) van passende machines zoals hoogwerkers en verreikers. Wij zorgen ervoor dat zij optimaal aan hun klus of project kunnen werken en voor de door hen gewenste periode een kwalitatief hoogstaande machine kunnen huren. Kwaliteit is ons streven, zowel in onze machines als in onze service. Daarom komen onze specialisten graag bij u op locatie langs om een goed beeld te kunnen krijgen van de wensen en doelen. Op die manier voorzien we u van een passend advies. Bent u zich nog aan het oriënteren of weet u al precies welke machine voor u geschikt is? In beide gevallen helpt ons ervaren verhuurteam u graag verder. Onze jarenlange ervaring in diverse branches maakt ons dé adviseur in verreiker- en hoogwerkerverhuur in Nederland en daarbuiten.

Veilig gebruik van de starre verreiker

Om ervoor te zorgen dat u optimaal én veilig gebruik kunt maken van onze starre verreikers bieden we speciale opleidingen aan in ons Riwal opleidingscentrum. Deze opleidingen richten zich volledig op het instrueren en certificeren van de bedieners van verreikers en hoogwerkers. Heeft u de opleiding succesvol afgerond, dan krijgt u een BMWT of TCVT diploma waarmee u aantoont dat u aan de wettelijke verplichting van deskundigheid voldoet. Bovendien weet u na afronding precies hoe u zo efficiënt mogelijk aan het werk kunt met de starre verreiker die u van ons huurt. Interesse in een opleiding voor u of uw personeel? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ja, ik wil een starre verreiker huren!

Heeft u een starre verreiker nodig en wilt u die huren bij Riwal? Goede keus! Neem vandaag nog contact op om uw wensen en doelen door te geven, dan zorgen onze specialisten ervoor dat u binnenkort aan de slag kunt met de door u gehuurde starre verreiker van Riwal.