Inschrijven nieuwsbriefFAQSnelle aanvraag
Netherlands - Dutch
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Verreiker huren

Voor het huren van een verreiker van vooraanstaande kwaliteit bent u bij Riwal aan het juiste adres. Onze verreikers komen van gerenommeerde fabrikanten als Manitou en JLG en bieden u diverse mogelijkheden. Zo hebben wij verreikers te huur die tot 6 meter bereik hebben, maar ook verreikers die tot maar liefst 21 meter bereik hebben. Kortom: wilt u een verreiker huren? Zoek dan niet verder maar duik in het aanbod van Riwal!

Resultaat: 

Type
Werkhoogte (m)
Aandrijving
Gewicht (kg)
Hefvermogen (kg)

Bekijk machine details

Een geschikte verreiker voor elke toepassing

Naar welk type verreiker bent u op zoek? Bij Riwal bieden we passende types verreikers voor vele branches en toepassingen. De verreikers in ons assortiment hebben een maximaal hefvermogen van 5000 kg. Hierdoor heeft u voor elke situatie of elk karwei voldoende functionaliteit in huis wanneer u besluit een verreiker van Riwal te huren. Of u nu werkt als zelfstandige of onderdeel uitmaakt van een multinational; onze verreikers zijn voor elk kaliber geschikt. Niet voor niets leveren wij onze verreikers en andere machines door heel Europa; we zijn namelijk marktleider in de verhuur van hoogwerkers en verreikers en voorzien ook u graag van de geschikte machine.

Nieuwe verreiker huren

Kwaliteit staat voorop bij Riwal. Zowel in de producten die we verhuren als in de service die we leveren. Omdat we kwaliteit zeer belangrijk vinden investeren we in innovatie. Zo zorgen we ervoor dat de machines en verreikers die we verhuren altijd compleet up-to-date zijn en ontwikkeld zijn volgens de laatste trends in de techniek. Bovendien verhuren we alleen verreikers van gerenommeerde topmerken als Manitou en JLG. Voor een nieuwe verreiker van topkwaliteit bent u bij Riwal dus aan het juiste adres.

Passend advies over het huren van een verreiker

Zoals we net al noemden streven we niet alleen als het om onze producten gaat naar optimale kwaliteit, maar willen we ook in onze service kwaliteit van de bovenste plank leveren. Daarom staat er een ervaren verhuurteam voor u klaar dat u graag voorziet van alle benodigde informatie. Heeft u vragen over een specifieke verreiker of bent u zich juist nog aan het oriënteren? Geen probleem, in alle gevallen kunt u gerust contact met ons opnemen. Dankzij jarenlange ervaring in diverse branches zijn wij in staat om u van specialistisch en persoonlijk advies te voorzien. Bovendien komen we graag bij u langs op locatie om uw wensen en doelen optimaal in beeld te kunnen brengen en om op die manier compleet aan uw vraag te kunnen voldoen.

Opleiding voor het gebruik van verreikers

Bij Riwal hechten we naast kwaliteit veel waarde aan veiligheid. Daarom bieden we verschillende opleidingen aan die gegeven worden in ons Riwal opleidingscentrum. Succesvolle afronding van onze verreikeropleiding betekent dat u een waardevol diploma ontvangt waarmee u aantoont dat u voldoet aan de wettelijke verplichting van deskundigheid.

Contact opnemen voor meer informatie

Heeft u interesse in het huren van een verreiker of wilt u meer informatie over één van onze producten? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op. Ons team van specialisten staat klaar om u van passend advies te voorzien. Of het nu gaat om een miljoenenproject of een kleine klus; met een verreiker van Riwal zit u altijd goed.