Inschrijven nieuwsbriefFAQSnelle aanvraag
Netherlands - Dutch
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Masthoogwerker huren

Op zoek naar een masthoogwerker voor uw klus? Dan is een masthoogwerker huren bij Riwal een goed idee! Het huren van een masthoogwerker is een zeer efficiënte oplossing als u de masthoogwerker voor slechts één of een paar dagen nodig heeft en als de investering voor de aanschaf van een masthoogwerker u daarom een te grote stap is. Bij Riwal begrijpen we als geen ander dat het huren van een masthoogwerker in veel gevallen de juiste oplossing is. Daarom bieden we u de keus uit een ruim aanbod van masthoogwerkers én adviseren we u graag over het huren van één van deze exemplaren.

Resultaat: 

Type
Werkhoogte (m)
Aandrijving
Gewicht (kg)
Hefvermogen (kg)

Bekijk machine details

De voordelen van een masthoogwerker

Een masthoogwerker is een verticaalhoogwerker. Deze is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en past gemakkelijk in liften die op bouwterreinen staan. Een verticaal hoogwerker is namelijk niet breed en is zeer gemakkelijk te gebruiken als u bijvoorbeeld werkzaamheden aan plafonds moet uitvoeren. De masthoogwerker is vooral geschikt voor schoonmaakwerkzaamheden. Doordat de verticale masthoogwerker niet alleen omhoog maar ook zijdelings gebruikt kan worden heeft u met een masthoogwerker een zeer comfortabel bereik. De zwenkende kooi van de masthoogwerker draagt hier bovendien aan bij.

Masthoogwerker huren? Riwal is uw specialist

Riwal is een gerenommeerd familiebedrijf dat al jaren vele klanten in binnen- én buitenland voorziet van de juiste hoogwerker voor projecten en klussen. Niet voor niets gingen klanten in diverse branches u al voor: doordat wij een zeer ruim aanbod hebben kunnen wij aan praktisch elke klantvraag voldoen. Zo ook het huren van masthoogwerkers. Ons ervaren verhuurteam vertelt u graag meer over de toepassingen van een masthoogwerker en neemt indien nodig ook onze andere hoogwerkers met u door. Op die manier weet u zeker dat u de juiste hoogwerker voor uw project huurt; of dat nu een masthoogwerker of een hoogwerker van een heel ander kaliber is.

Masthoogwerker huren op locatie

Voor Riwal betekent het verhuren van masthoogwerkers het leveren van een optimale service. Dat betekent dat wij, indien gewenst, de door u gehuurde masthoogwerker afleveren op de door u gewenste locatie. Om onze service daarnaast nog completer te maken kunt u bij Riwal speciale hoogwerkeropleidingen volgen, zodat u optimaal geïnstrueerd wordt over het gebruik van bijvoorbeeld een masthoogwerker. Deze opleidingen leren u hoe u de machines en hijssystemen waarmee u werkt optimaal kunt bedienen. Rondt u de opleiding met succes af, dan ontvangt u het waardevolle IPAF, SOG of TCVT certificaat waarmee u kunt aantonen dat u voldoet aan de wettelijke verplichting van deskundigheid.

Neem contact op voor het huren van een masthoogwerker

Wilt u een masthoogwerker huren bij Riwal? Ons ervaren verhuurteam staat klaar om u van specialistisch advies te voorzien. Neemt u dus gerust contact met ons op door te bellen of mailen en wie weet wordt uw klus of project binnenkort ondersteund door een masthoogwerker van Riwal. Ook als u geen masthoogwerker, maar een ander soort hoogwerker nodig heeft kunt u gerust contact met ons opnemen. Al vele klanten gingen u voor met het huren van een hoogwerker bij Riwal; sluit u ook aan bij ons klantenbestand en ontdek de vele voordelen