Inschrijven nieuwsbriefFAQSnelle aanvraag
Netherlands - Dutch
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Hoogwerker huren

Werken op hoogte? Dat doet u veilig, gemakkelijk en snel met Riwal. Wij bieden totaaloplossingen voor werken op hoogte met een wereldwijde verhuurvloot van 19.000 machines. Voor welke werkzaamheden u ook een hoogwerker zoekt, bij Riwal vindt u een hoogwerker die aansluit bij uw klus. Een hoogwerker huren bij Riwal gaat bovendien, indien gewenst, gepaard met specialistisch advies van ons ervaren verhuurteam. Bekijk ons uitgebreide aanbod hoogwerkers en ontdek wat Riwal voor u kan betekenen!

Resultaat: 

Type
Werkhoogte (m)
Aandrijving
Gewicht (kg)
Hefvermogen (kg)

Bekijk machine details

Welke hoogwerker wilt u huren?

Het brede aanbod hoogwerkers van Riwal zorgt ervoor dat we voor iedere klus de juiste hoogwerker kunnen leveren. Maar welke hoogwerker moet u nu huren voor het klaren van uw klus? Dat is afhankelijk van het hefvermogen dat u nodig heeft en de toepassing van de hoogwerker. Bij Riwal kunt u onder meer terecht voor het huren van de volgende soorten hoogwerkers:

De hefvermogens van onze hoogwerkers lopen uiteen van 200 kg tot 1000 kg. Laat u gerust adviseren door ons ervaren verhuurteam!

Speciale opleiding voor het huren van een hoogwerker

Bij het huren van een hoogwerker komt meer kijken dan slechts het afleveren van de hoogwerker. Een hoogwerker huren vereist namelijk een specifieke deskundigheid van zowel de huurder als de verhuurder. Bij Riwal bieden we daarom hoogwerkeropleidingen aan waarbij de nadruk ligt op het instrueren en het certificeren van u als bediener. Wij zijn een officieel opleidingscentrum voor hoogwerkeropleidingen van IPAF, een internationale organisatie die zich ruim 30 jaar inzet voor veilig en effectief gebruik van hoogwerkers, en zorgen er zo voor dat de risico’s van onze huurders tot een minimum beperkt worden.

Waarom een hoogwerker huren?

Een hoogwerker aanschaffen is een zeer grote investering die vaak gepaard gaat met allerlei randzaken die extra kosten met zich meebrengen, zoals een vaste opslagplaats voor de hoogwerker. Een hoogwerker huren bij Riwal is daarom in veel gevallen een prima alternatief. Wij begrijpen dat u wellicht maar voor één dag een hoogwerker nodig heeft en helpen u graag aan de juiste hoogwerker voor uw klus. Maar u kunt onze hoogwerkers natuurlijk ook voor een langere periode huren. Dankzij onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, prettige service en ons brede aanbod gingen al vele huurders u voor met het huren van een hoogwerker. Ook u helpen we graag verder!

Hoogwerker huren? Neem contact op met Riwal

Ons ervaren verhuurteam helpt u graag bij het huren van de hoogwerker die u nodig heeft voor uw klus of project. Neem daarom gerust contact met ons op en vraag om advies. Indien gewenst leveren wij de hoogwerker bij u af op locatie, zodat u zelf verder niets hoeft te regelen. Dat is namelijk het streven van Riwal: wij zorgen dat al onze klanten optimaal kunnen werken dankzij de juiste hoogwerker en ontzorgen hen op gebied van de levering en andere zaken. Waar wacht u nog op? Huur uw autohoogwerker, schaarhoogwerker, rupshoogwerker of andere hoogwerker gemakkelijk, veilig en snel via Riwal! Bel of mail ons gerust voor meer informatie.