Riwal Bekijk geselecteerde producten 0
Menu

Heftrucks

Een heftruck huren bij Riwal is een uitstekende keuze. We weten als internationaal specialist in het werken op hoogte waar we over praten en zullen er alles aan doen om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door onze lokale aanwezigheid is Riwal altijd dicht in de buurt zodat u altijd een lokale heftruck partner kunt contacten. 

Resultaat:

Merk
Werkhoogte (m)
Aandrijving
Gewicht (kg)
Hefvermogen (kg)

Bekijk machine details

Ondernemers die regelmatig een heftruck inzetten maar niet direct willen overgaan tot aankoop kunnen bij Riwal een heftruck huren. Het huren van een heftruck is een uitstekende strategische keuze. U heeft de beschikking over eersteklas bedrijfsmaterieel tegen aantrekkelijke huurtarieven, zonder de kosten van aanschaf en onderhoud. Een heftruck huren bij Riwal is om allerlei redenen een prima beslissing. Alle heftrucks die wij verhuren zijn afkomstig van bekende fabrikanten. Tegelijkertijd investeren we in vernieuwing zodat u altijd een jonge heftruck zult huren die volgens de laatste stand der techniek is geproduceerd.


Heftruck huren in verschillende soorten en maten
Bij Riwal heeft u de beschikking over een breed assortiment heftrucks. Zo kunt u een Jungheinrich 20HTE heftruck huren met een werkhoogte van 5 meter. Uiterst geschikt dus voor magazijnen en werkplaatsen van een bescheiden hoogte. Voor gebruikers die meer de hoogte in willen is daar de Jungheinrich 25HTE die met een bereik van 6 meter het grootste bereik heeft. Naast deze twee machines kunt u talloze andere diesel en elektrisch aangedreven heftrucks huren. Modellen die stuk voor stuk goed onderhouden zijn.