Riwal 0
Menu

Teleskoplæssere

En teleskoplæsser er en maskine, der primært bruges i byggebranchen og landbrugsfaget. Ser man grundlæggende på maskinen og dens funktioner, så er teleskoplæssere udviklet til at skulle udføre de samme opgaver som en gaffeltruck, men har dog nogle elementer, der gør denne maskine mere avanceret end de fleste trucks.

Result:at 

No image available

Brand
Arbejdshøjde
Drivkraft
Vægt
Kapacitet

Detaljer

EN TELESKOPLÆSSER MED HØJ SIKKERHED

Overordnet set er der tale om en bred maskine, hvor der i mange tilfælde er mulighed for både træk og styring på alle hjul. Det betyder, at teleskoplæsseren i dette tilfælde kan køre skråt, uden du er nødsaget til at skrifte retning.

Teleskoplæssere er udviklet således, at der er stor akselafstand samt stor afstand mellem forhjulene på maskinen. Grunden til dette er, at du på den måde sikrer, at maskinen kan række højt og langt frem – uden at vælte.

Mellem førerhuset og motoren på teleskoplæssere er der placeret en teleskopisk bom – en arm – der bruges til at løfte. Disse arme findes i mange forskellige størrelser, og fås fra de helt små 4 meters til 30 meters.

FÅ DET RIGTIGE TILBEHØR TIL DIN TELESKOPLÆSSER

Hos Riwal har vi et stort udvalg af teleskoplæssere, der alle opfylder kravene om effektivitet og fleksibilitet, når du skal arbejde i forskellige højder. Med denne maskine har du mulighed for at håndtere både materiale samt mandskab i store og lave højder – afhængigt af dit behov.

Der findes et væld af tilbehør til en teleskoplæsser. Du kan eksempelvis tilkøbe kurve, kroge, pallegafler og mange andre ting til teleskoplæssere, hvis der er behov for det, men generelt leveres alle teleskoplæssere med standard gafler.

De maskiner vi tilbyder hos Riwal er udstyret med den nyeste teknologi, og vi garanterer alle vores kunder, at alle teleskoplæssere er kvalitetssikret samt vedligeholdt.

Hos Riwal har vi også et stort udvalg inden for knækarmsbomliftebæltelifte og kraner.

Med en teleskoplæsser kan du hurtigt gøre det daglige arbejde lettere, og denne maskine kan være til stor gavn i mange brancher.

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan bruge en teleskoplæsser til din branche? Så besvarer vi gerne alle de spørgsmål, du end må have til maskinen.

TELESKOPLÆSSER FRA MANITOU

Et af de brands vi fører under teleskoplæssere, er Manitou. Manitou er et af de mest erfarende brands på markedet og med mere end 50 år i denne industri, så er de et sikkert valg, når det kommer til nogle stabile og hårdtarbejdende maskiner. Spørger man rundt i denne branche, så er Manitou et velkendt mærke, som får stor respekt fra konkurrenterne. For udover at skabe funktionelle og gode teleskoplæssere, så sætter Manitou en ære i at have samarbejder på tværs af brancher. Eksempelvis har brandet samarbejdet med Toyota, da de har en vision om fortsat at udvikle og producere højkvalitets maskiner til forbrugere over hele verden.

En teleskoplæsser er en meget mere avanceret maskine end den typiske gaffeltruck, men lejer du Manitou teleskoplæssere her hos Riwal, så kan du være sikker på, at de er nemme at betjene. Udover den tydelige brugervenlighed, så er Manitou’s teleskopslæssere også meget pålidelige, har en god holdbarhed og robusthed og så er de især kendt for deres høje ydeevne. En teleskoplæsser fra Manitou er altså meget mere end blot en maskine, og du vil uden tvivl kunne mærke en markant forskel fra andre teleskoplæssere. Du får en maskine, der vil følge dig i tykt og tyndt, og som vil gøre projekterne færdige – uden at brokke sig.

Det betyder med andre ord, at uanset om du er godt eller mindre kendt med anvendelsen af en Manitou maskine, så er de et sikkert valg for dig. Hos Riwal garanterer vi, at Manitou’s teleskoplæsseres ydeevne og egenskaber lever op til dine krav – og de vil uden tvivl hjælpe med at løse din arbejdsopgave på en nem og sikker måde.