Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Teleskoplæssere

En teleskoplæsser er en maskine, der primært bruges i byggebranchen og landbrugsfaget. Ser man grundlæggende på maskinen og dens funktioner, så er teleskoplæssere udviklet til at skulle udføre de samme opgaver som en gaffeltruck, men har dog nogle elementer, der gør denne maskine mere avanceret end de fleste trucks. Kontakt gerne vores udlejningsspecialister på +45 70 10 00 97 eller mail lift_dk@riwal.com, hvis du har spørgsmål.

Result:at 

No image available

Brand
Arbejdshøjde
Drivkraft
Vægt
Kapacitet

Detaljer

EN TELESKOPLÆSSER MED HØJ SIKKERHED

Overordnet set er der tale om en bred maskine, hvor der i mange tilfælde er mulighed for både træk og styring på alle hjul. Det betyder, at teleskoplæsseren i dette tilfælde kan køre skråt, uden du er nødsaget til at skrifte retning.

Teleskoplæssere er udviklet således, at der er stor akselafstand samt stor afstand mellem forhjulene på maskinen. Grunden til dette er, at du på den måde sikrer, at maskinen kan række højt og langt frem – uden at vælte.

Mellem førerhuset og motoren på teleskoplæssere er der placeret en teleskopisk bom – en arm – der bruges til at løfte. Disse arme findes i mange forskellige størrelser, og fås fra de helt små 4 meters til 30 meters.

 

FÅ DET RIGTIGE TILBEHØR TIL DIN TELESKOPLÆSSER

Hos Riwal har vi et stort udvalg af teleskoplæssere, der alle opfylder kravene om effektivitet og fleksibilitet, når du skal arbejde i forskellige højder. Med denne maskine har du mulighed for at håndtere både materiale samt mandskab i store og lave højder – afhængigt af dit behov.

Der findes et væld af tilbehør til en teleskoplæsser. Du kan eksempelvis tilkøbe kurve, kroge, pallegafler og mange andre ting til teleskoplæssere, hvis der er behov for det, men generelt leveres alle teleskoplæssere med standard gafler.

De maskiner vi tilbyder hos Riwal er udstyret med den nyeste teknologi, og vi garanterer alle vores kunder, at alle teleskoplæssere er kvalitetssikret samt vedligeholdt.

Hos Riwal har vi også et stort udvalg inden for knækarmsbomliftebæltelifte og kraner.

Med en teleskoplæsser kan du hurtigt gøre det daglige arbejde lettere, og denne maskine kan være til stor gavn i mange brancher.

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan bruge en teleskoplæsser til din branche? Så besvarer vi gerne alle de spørgsmål, du end må have til maskinen.

 

TELESKOPLÆSSERE FRA MANITOU

Et af de helt store brands, vi fører under teleskoplæssere, er Manitou. Manitou er et er de mest erfarne brands på markedet inden for teleskoplæssere, og med mere end 50 år i branchen er deres teleskoplæssere et sikkert valg til dit projekt.

En teleskoplæsser fra Manitou er nem at betjene, og ud over den tydelige brugervenlighed er Manitou teleskoplæsserne blandt andet også:

 • Pålidelige
 • Robuste
 • Holdbare

Derudover har teleskoplæssere fra Manitou også en yderst høj ydeevne. En teleskoplæsser fra Manitou er mere end blot en maskine, og du vil uden tvivl kunne mærke en markant forskel fra andre teleskoplæssere. Med en teleskoplæsser fra Manitou får du en stabil og hårdtarbejdende maskine, der vil følge dig i tykt og tyndt og færdiggøre dine projekter.

Manitou høster stor respekt og anerkendelse fra deres konkurrenter. For ud over at producere funktionelle og gode teleskoplæssere sætter de også en ære i at samarbejde på tværs af brancher for at udvikle og producere kvalitetsmaskiner til forbrugere over hele verden. Manitou har eksempelvis samarbejdet med Toyota.

Når du lejer en Manitou teleskoplæsser hos Riwal, kan du være sikker på en maskine, der både har en høj ydeevne og er nem at betjene. Det betyder med andre ord, at uanset om du er godt eller mindre kendt med anvendelsen af en Manitou teleskoplæsser, så er den et sikkert valg for dig. Hos Riwal kan vi garantere, at teleskoplæsserne fra Manitou lever op til dine krav i forhold til ydeevne og egenskaber – og de vil uden tvivl hjælpe med at løse din arbejdsopgave på en nem og sikker måde.

 

TELESKOPLÆSSERE I HØJ KVALITET FRA MAGNI

Den italienske producent Magni er især kendt for deres teleskoplæssere. Disse er kendetegnet ved deres høje ydeevne og kvalitet – og hos Riwal er vi glade for at have Magni i vores sortiment af teleskoplæssere. Med en teleskoplæsser fra Magni er du sikker på en maskine, der løfter din opgave og sikrer dig et succesfuldt projekt.

Når du lejer en Magni teleskoplæsser hos Riwal, får du en maskine med en høj ydeevne og betjeningsvenlighed. Uanset hvilken teleskoplæsser du vælger, er vi sikre på, at en teleskoplæsser fra Magni vil hjælpe med at løse dit byggeprojekt på en sikker og nem måde.