Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Teleskoplæssere

Teleskoplæssere bruges primært i byggebranchen og landbrugsfaget. Ser man grundlæggende på maskinen og dens funktioner, så er teleskoplæssere udviklet til at skulle udføre de samme opgaver som en gaffeltruck, men har dog nogle elementer, der gør denne maskine mere avanceret end de fleste trucks. Kontakt gerne vores udlejningsspecialister på +45 70 10 00 97 eller mail lift_dk@riwal.com, hvis du har spørgsmål.

Result:at 

Brand
Arbejdshøjde
Drivkraft
Vægt
Kapacitet

Detaljer

TELESKOPLÆSSERE MED HØJ SIKKERHED

Når du skal leje teleskoplæssere, er der overordnet set tale om en bred maskine, hvor der i mange tilfælde er mulighed for både træk og styring på alle hjul. Det betyder, at den i dette tilfælde kan køre skråt, uden du er nødsaget til at skrifte retning.

En teleskoplæsser er udviklet således, at der er stor akselafstand samt stor afstand mellem forhjulene på maskinen. Grunden til dette er, at du på den måde sikrer, at den kan række højt og langt frem – uden at vælte.

Mellem førerhuset og motoren er der placeret en teleskopisk bom – en arm – der bruges til at løfte. Disse arme findes i mange forskellige størrelser, og fås fra de helt små fra 4 meter til de store på 30 meter.

 

TELESKOPLÆSSER UDLEJNING MED DET RIGTIGE TILBEHØR

Hos Riwal har vi et stort udvalg af teleskoplæssere, du kan leje. De opfylder alle kravene om effektivitet og fleksibilitet, når du skal arbejde i forskellige højder. Med denne maskine har du mulighed for at håndtere både materiale samt mandskab i store og lave højder – afhængigt af dit behov. Du kan også købe brugte teleskoplæssere hos Riwal.

Der findes et væld af tilbehør til en teleskoplæsser. Du kan eksempelvis tilkøbe kurve, kroge, pallegafler og mange andre ting til den, hvis der er behov for det, men generelt leveres alle teleskoplæssere med standard gafler.

De maskiner, vi tilbyder hos Riwal, er udstyret med den nyeste teknologi, og vi garanterer alle vores kunder, at alle teleskoplæssere er kvalitetssikret samt vedligeholdt.

Det er en lift, hvor du hurtigt kan gøre det daglige arbejde lettere. Vores teleskoplæsser-udlejning er til stor gavn i mange brancher.

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan bruge denne lift til din branche? Så besvarer vi gerne alle de spørgsmål, du end må have til maskinen.

Hos Riwal har vi også et stort udvalg inden for knækarmsbomliftebæltelifte og kraner.

TELESKOPLÆSSER ELLER GAFFELTRUCK?

En teleskoplæsser i sig selv er designet til at løfte tungt læs bl.a. til landbrugsindustrien, konstruktion eller i sammenhæng med infrastruktur.

Teleskoplæssere findes både som roterende og med en teleskopisk bom. Selvom den har ligheder med gaffeltrucken, er teleskoplæsseren langt mere kraftfuld. Det gør den bl.a. perfekt til benyttelse i svært terræn. Så overstiger den teleskopiske bom på læsseren også gennemsnittet for gaffeltrucks.

TELESKOPLÆSSERE FRA MANITOU OG MAGNI

Nogle af de bedste teleskoplæssere, du kan bruge i dit arbejde, er franske Manitou. De har produceret lifte i over 50 år, og bliver rost af både brugere og konkurrenter.

Den italienske producent Magni er også kendt for deres teleskoplæssere. Disse er kendetegnet ved deres høje ydeevne og kvalitet – og hos Riwal er vi glade for at have Magni i vores sortiment. Med en teleskoplæsser fra Magni er du sikker på en maskine, der løfter din opgave og sikrer dig et succesfuldt projekt.

Når du lejer en Magni hos Riwal, får du en maskine med en høj ydeevne og betjeningsvenlighed. En teleskoplæsser fra Magni vil hjælpe med at løse dit byggeprojekt på en sikker og nem måde.