Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Gaffeltrucks

Gaffeltrucks er et motorredskab til at løfte, stable eller transportere forskelligt gods. Denne maskine fås i udgaver, hvor føreren af gaffeltrucken kan sidde eller stå, så man nemt kan flytte rundt på diverse ting og samtidig styre trucken fra førerhuset – nemt og sikkert. Almindeligvis ses det, at mindre trucks er eldrevne, mens de større trucks er gasdrevne. 

Der findes dog forskellige typer af gaffeltrucks, og disse har forskellige løfteegenskaber. Nogle gaffeltrucks kan løfte en flyttekasse, hvor andre kan løfte og flytte store containere. Derfor ser man gaffeltrucks i mange forskellige situationer, da de kan bruges til flere forskellige opgaver. Hvis du ønsker flere indstillinger og styring af hjul så tag et kig på de pålidelige teleskoplæssere med mange muligheder her. 

 

Result:at 

Brand
Arbejdshøjde
Drivkraft
Vægt
Kapacitet

Detaljer

Gaffeltrucks hos Riwal 

Hos Riwal tilbyder vi forskellige gaffeltrucks – heriblandt trucks, der er eldrevne, gasdrevne og elektrisk drevet. Blandt de forskellige arbejdsområder findes der forskellige krav og standarder til, hvad der må løftes. Da disse krav og standarder ændres løbende, er der mange virksomheder, der investerer i gaffeltrucks.  På denne side vil du finde gaffeltrucks, der er yderst driftssikre, nemme at håndtere og samtidig super brugervenlige. Da disse maskiner er blevet en god investering for mange virksomheder, så ønsker vi hos Riwal at kunne tilbyde de bedste gaffeltrucks på markedet. 

Find elektriske Gaffeltrucks

Alle gaffeltrucks her på siden er produceret i nogle af de bedste, skarpeste og mest holdbare materialer på markedet, så vi kan være sikre på, at vores kunder modtager den ydeevne, de har bestilt. 

Hos Riwal udbyder vi primært gaffeltrucks fra brands som Hangcha og Manitou, da vi er overbeviste om, at kvaliteten af disse maskiner er helt i top. Begge brands har mange års erfaring inden for trucks, og de er alle fremstillet med en god vægtfordeling, så det er muligt at køre med tungt læs – helt uden at skulle bekymre sig om stabiliteten af trucken. Udover trucks har vi også en stor udlejningsflåde inden for lifte der bl.a. inkluderer stabile og sikre saxlifte, kraftfulde edderkoplifte fra Teupen mm.

Udlejning af gaffeltrucks

Uanset om du er til diesel, gas eller elektriske gaffeltrucks, så kan du være sikker på, at kvaliteten ikke vil lade dig i stikken.

Når du kigger efter en gaffeltruck, er der flere forskellige ting, du skal kigge efter. Først og fremmest er det vigtigt at kigge efter produktiviteten og sikkerheden. Gaffeltrucks skal have høj produktivitet, men de må samtidig ikke gå ned på sikkerheden, da sikkerhed altid kommer i første række. 

Dernæst kan det være relevant at kigge på, hvor nem gaffeltrucken er at betjene. De trucks, du finder her hos Riwal, lever alle op til internationale krav og standarder, og vi har samtidig højtuddannede serviceteknikere, der altid står klar med en hjælpende hånd. Gaffeltrucks kan være svære at betjene, men hos Riwal gør vi det nemt og bekvemt for dig – både i forhold til betjening, service og udlejning. 

Vi ønsker kun det bedste for vores kunder – og de trucks du finder her på siden, de er det bedste på markedet. Find alt vores løfteudstyr til udlejning her.