Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Glasløftere

Nogle gange skal man skifte et glas i et parcelhus. Det er ofte ikke en specielt tung eller ubelejlig arbejdsopgave for garvede håndværkere. Men andre gange står man i situationer, hvor det glas, som man skal skifte, er så stort og tungt, at man faktisk har brug for hjælp til dette. Derfor har vi hos Riwal selvfølgelig glasløftere i vores sortiment til at hjælpe dig eller dine medarbejdere med jeres næste opgave. En glasløfter er en af vores mindre, men meget praktiske og selvkørende lifte, der overtager det opslidende arbejde med tunge løft i forbindelse med håndtering af glas.

Glasløftere kan dermed bidrage til et bedre arbejdsmiljø, hvor I vil kunne opleve færre skader samt en forbedring af diverse arbejdsprocesser. Glasløftere er præcise og fleksible, og du kan leje maskinerne nemt og hurtigt lige her hos Riwal. Kontakt os endelig, hvis du har nogen spørgsmål til leje af vores glasløftere. 

Result:at 

Brand
Arbejdshøjde
Drivkraft
Vægt
Kapacitet

Detaljer

Vores udvalg af glasløftere

Alle vores glasløftere kommer fra mærket "Smart Lift". Smart lift kommer i fire forskellige typer herunder 380 outdoor og 380 high lifter samt 608 outdoor og 608 high lifter. Forskellen på de typer af glasløftere er, at Smart lift 380 kan løfte 380 kg., mens Smart Lift 608 kan løfte 608 kg. Derudover er det værd at bemærke, som navnene antyder med brugen af "outdoor", at disse glasløftere især er gode til udendørs arbejde og ved off-road forhold.

Glasløftere er praktiske maskiner, som overtager det opslidende arbejde med tunge løft i forbindelse håndtering af glas. Dette bidrager til en mindre skadesrisiko og dermed et bedre arbejdsmiljø og forbedring af arbejdsprocesser. Smart lift modellen gør sig især gældende og bemærket på byggepladser, da den har en imponerende løftekapacitet på 380 kg og en maksimal løftehøjde på 2,40 meter. En anden fordel ved glasløfteren er, at den er drevet af el, så derfor kan den også arbejde indendørs. Generelt for glasløftere gælder det,  at de er millimeter præcise og fleksible.

 

Hvad er en glasløfter? 

Du har sikkert allerede styr på, hvad en glasløfter er, men for en god ordens skyld vil vi kort beskrive dens funktion. Som navnet antyder, er en glasløfter et produkt, hvor glas fæstnes til maskinen ved hjælp af sugekopper. Disse sugekopper fungerer således, at de skaber et vakuum mellem maskine og glas, som gør at glasset sidder fast på maskinen. Dette gør det muligt at flytte glasset rundt omkring uden at være nervøs for, om glasset falder af eller bliver beskadiget. 

 

Hvad kan en glasløfter bruges til? 

Den kan bruges til vinduesløftning på en sikker måde. Når vinduer skal monteres, er der brug for en god og sikker løsning, som i særdeleshed tager højde for dine medarbejdere og de involveredes sikkerhed. Det er en glasløfter optimal til. Den tager nemlig hensyn til både vinduets skrøbelighed samtidig med, at den afhjælper tunge løft og hjælper ved håndtering af tunge glaspartier. Vores sortiment af glasløftere er bredt, så vi er sikre på, at du kan få det bedst egnede udstyr til håndtering og løft af vinduespartier og glas.

 

Hvilke fordele er der ved at leje en glasløfter fra Riwal 

I lang tid har det været manuelt arbejde, når glas har skulle flyttes eller monteres. Det forringer både sikkerheden og sundheden for dine medarbejdere. Derudover er det ganske enkelt også ofte svært at håndtere store vinduer, da de på samme tid er både tunge og skrøbelige. Og sidst men ikke mindst kan man ikke altid vide sig sikker på, hvorhenne glas skal monteres, hvilket betyder, at man nogle gange skal op i højden. Det gør det kun mere besværligt uden de rette værktøjer. Derfor har vi selvfølgelig sørget for at kunne bistå i disse situationer, så du nemt og hurtigt kan leje glasløftere fra Riwal.

Fordelen ved at leje en glasløfter er, at du ikke behøver at investere i dyrt udstyr eller en glasløfter, som du potentielt ikke får brugt i det omfang, som du  forventer. Derfor er glasløftere en del af vores udlejning.

 

Find din næste glasløfter ved Riwal 

Er du usikker omkring om du vil købe eller leje eller usikker omkring, hvilken type af glasløfter, som er den rette for dig og dit projekt? Frygt ej. Vores eksperter er mere end behjælpelige til at give din en specifik rådgivning, så du kan træffe en beslutning på et informeret grundlag. Kontakt os endelig for mere information. Riwal er her for at hjælpe dig, og vi har altid den helt rigtige glasløfter til dig og din næste arbejdsopgave. Skulle du stå overfor en større arbejdsopgave, hvor du har behov for andre lifte eller produkter, som kan lette dig og dine medarbejdere i jeres arbejde, så kig mere her på vores hjemmeside. Vi tilbyder leje af en bred vifte af lifte, som garanteret passer perfekt til løsningen af netop jeres arbejdsopgave.