Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Om liftudlejning hos Riwal

Riwal's udlejningsflåde i Danmark består af næsten 3000 lifte, teleskoplæssere og gaffeltrucks. Riwal vil være kendt for at levere den bedste kundeoplevelse igennem sin alsidighed, høje kvalitet og maskiner i god stand.

 

Når det kommer til Liftudlejning, er Riwal specialister. Når du skal leje lifte, leverer vi løsninger til arbejde i flere forskellige højder, med fokus på sikkerhed og effektivitet. Med en lift, teleskoplæsser eller gaffeltruck fra Riwal er du sikker på høj kvalitet og at liften er den rigtige til netop din opgave. Vi sætter en dyd i at hjælpe dig og give dig den bedst mulige kundeoplevelse. Hos er det derfor vigtigt, at levere det mest optimale materiel til den enkelte opgave. Som en del af vores service, tilbyder vi derfor opmåling og vejledning i forbindelse med dit projekt. Der findes mange facetter i vores arbejde, som har til hensigt, at give dig den bedste service. Se hvordan vi arbejder med liftudlejning her: 

 

Riwal Udlejning

 

 

Find den rette lift

Er du i tvivl om, hvilken lift du skal leje? Vi er altid behjælpelige telefonisk, hvor vores erfarne og uddannede personale sidder klar, og vi kører gerne ud for at drøfte mulighederne med dig. Herudover kan du altid anvende vores maskinudvælger eller vores søgemaskine for at finde den rette lift til netop dit projekt.

 

International liftudlejning 

Hos Riwal kan du nemt leje lifte i udlandet. Vi lever i en global økonomi, og det betyder, at der bliver flere og flere muligheder for virksomheder i det ene land for at arbejde i andre lande. Men at arbejde på tværs af grænserne er stadig ikke så let. Udover det åbenlyse problem med sproget, skal man kende og forstå de lokale regler, hvem man skal ringe til og hvordan erhvervslivet fungerer i et andet miljø, for slet ikke at tale om, at hvis du arbejder i højden, så skal du have adgang til det rette udstyr. Derfor har vi oprettet Riwal International Rental. Fra vores internationale hovedkvarter i Holland kan vi på vores kunders vegne arbejde på alle de nødvendige foranstaltninger i stort set alle lande overalt i verden eller arbejde i flere lande på samme tid.

 

Liftleje med alt under samme tag

Vores liftudlejning giver dig en sikker og nem proces fra start til slut. Selvfølgelig drager vi fordel af vores egen lokale organisation, hvor vi allerede har folk på stedet, men andre steder har vi et netværk af partnere, med hvem vi kan samarbejde om at hjælpe vores kunder. Vi kan gøre alt, hvad kunden har behov for: rådgive om passende udstyr, transportere udstyr til stedet (eller stederne) i udlandet, sørge for service og vedligeholdelse og endda på afstand holde styr på ethvert stykke udstyr på ethvert fjernt liggende sted, både med det formål at diagnosticere, men også for at sikre, at udstyret forbliver på stedet og kun betjenes af autoriserede brugere. Vi leverer service døgnet rundt, og hvis der er et problem, som vi ikke kan løse på afstand, kan vi med vores globale netværk yde hjælp på stedet med det samme. 

 

Stort udvalg af lifte til leje

I vores udlejningsflåde, finder du lifte fra de mest anerkendte mærker på markedet. Du kan b.la. leje lifte fra: 

 • JLG 
 • Genie 
 • Teupen 
 • Skyjack 
 • Manitou 
 • Holland lift 

 

Udlejning af niche-maskiner og meget mere

Riwal Internation Rental har adgang til hele maskinparken på over 19.000 enheder, der ejes og drives af Riwal og står desuden specifikt for udlejningen af ca. 150 specialiserede niche-maskiner, der ikke er en typisk del af en maskinpark bestående af lifte - fx maskiner til arbejde i ekstreme højder eller med evnen til at løfte ekstra tunge laster. Så selv hvis en kunde skal bruge en niche-maskine på et fjerntliggende sted, kan vi levere den. Og selv om vi er specialist i lifte, kan vi igennem samarbejdet med vores partnere også hjælpe vores kunder med at sikre andet udstyr og faciliteter, herunder hegn, belysning eller generatoranlæg.

The Riwal Way er at levere den bedste kundeoplevelse, og Riwal International Rental er et eksempel på, hvad det handler om, nemlig at gøre det nemmere for vores kunder at fokusere på de ting, som de gør bedst, mens vi tager os af at sikre, at de har det udstyr og får den hjælp, som de har brug for til at gøre deres arbejde.

 

Kontakt Riwal

Du kan altid kontakte os på telefon +45 70 10 00 97 og ønsker du at vi skal kontakte dig, så udfyld venligst denne formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Her kan du finde Riwal 

På kortet nedenfor kan du se alle Riwals depoter og kontorer rundt omkring i verden:

 

Riwal er en international virksomhed med depoter i 16 lande på tværs af Europa, Mellemøsten, Kazakstan og Indien