Riwal 0
Menu
Udlejning hos Danmarks største liftspecialist

Om udlejning hos Riwal

Riwal's udlejningsflåde i Danmark består af over 2400 lifte, teleskoplæssere og gaffeltrucks. Riwal vil være kendt for at levere den bedste kundeoplevelse igennem sin alsidighed, høje kvalitet og maskiner i god stand.

Når du skal leje lifte, leverer Riwal løsninger til arbejde i flere højder med fokus på sikkerhed og effektivitet. Med en lift, teleskoplæsser eller gaffeltruck fra os er du sikker på høj kvalitet og at liften er den rigtige til netop din opgave. Vi sætter en dyd i at hjælpe dig og give dig den bedst mulige kundeoplevelse, og for hos er det derfor vigtigt, at levere det mest optimale materiel til den enkelte opgave. Som en del af vores service tilbyder vi derfor opmåling og vejledning i forbindelse med dit projekt.

Finde den rette maskine

Vi er altid behjælpelige telefonisk, hvor vores erfarne og uddannede personale sidder klar, og vi kører gerne ud for at drøfte mulighederne med dig. Herudover kan du altid anvende vores maskinudvælger eller vores søgemaskine for at finde den rette lift til netop dit projekt.

Kontakt Riwal

Du kan altid kontakte os på telefon +45 70 10 00 97 og ønsker du at vi skal kontakte dig, så udfyld venligst denne formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.