Riwal 0
Menu

Minikraner

Riwals udlejningsflåde består blandt andet af en række mindre kraner, som kan bruges til forskellige lette montageopgaver. De fleksible moderne kraner, vejer helt ned til kun 950 kg og kan løfte op i 30 meters højde og løfter helt op til 4.000 kg. Mange af kranerne kører på afsmitningsfrie bælter, så de er ekstra skånsomme imod dit underlag. Udvalgte modeller fås med mulighed for tilslutning af strøm, så de kan bruges både inden- og udenfor.

Result:at 

No image available

Brand
Arbejdshøjde
Drivkraft
Vægt
Kapacitet

Detaljer

Minikraner

Hos Riwal vil vi gerne udbyde maskiner, som dækker alle de løfteopgaver, man eventuelt kan stå over for i dagligdagen. Vores minikraner er et bud på dette, da de er det perfekte værktøj, hvis man skal udføre forskellige montageopgaver – indendørs såvel som udendørs. Vi har maskiner fra de største producenter, som f.eks. Maeda Mini Cranes og Böcker Trailer Cranes. 
Disse kraner er helt specielle, fordi deres størrelser er helt unik. Minikranerne er mindre end almindelige og har mulighed for at komme der, hvor der ikke er meget plads. Disse kraner kan bruges til at løfte forskellige ting op til 30 meters højde. De fleksible minikraner kan veje helt ned til 950 kg., og derimod løfte helt op til 4.000 kg. 

Multifunktionalitet og præcision 

Mange af de kraner vi tilbyder hos Riwal kører på afsmitningsfrie bælter, og de er derved mere skånsomme mod dit underlag og gulv. De kompakte og stærke kraner kan løfte og installere tunge materialer såsom glas, paneler og stål, og det kan være hårdt for gulvet at bære på en sådan vægt. 
Minikranen er især populær på byggeområder, hvor pladsen er minimal. Det er en meget funktionel maskine, som gennem tiden har hjulpet mange byggeprocesser videre, når pladsen er blevet en udfordring. 
Det multifunktionelle ved maskinen er netop ét af fokuspunkterne, da minikranen er velegnede til en bred palet af opgaver. Maskinerne installerer materialer helt nøjagtigt, og er uden tvivl en god løsning til byggeprocessen. 

Minikraner, der er skræddersyet dit behov 

Udover de funktionelle egenskaber, så har minikranen også mange praktiske egenskaber. Kranen er nem at transportere, og kan være på de fleste lastbiler. Samtidig kan de nemt komme igennem almindelige døre – og endda gennem en almindelig personelevator. Så uanset om den skal bruges på et udendørs byggeområde eller i et lejlighedskompleks, så har minikranen sine fordele. 
Der er altså et hav af fordele ved at vælge en minikran her hos Riwal, og vi har forskellige modeller, så du kan vælge frit mellem kraner med edderkoppeben, bælter og hjul.

Har du nogen spørgsmål, eller søger du råd til hvilken minikran du skal vælge, så kontakt os endelig, og sammen kan vi finde ud af, hvilken minikran der passer bedst til dit behov.