Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Minikraner

Riwals udlejningsflåde består blandt andet af en række mindre kraner, som kan bruges til forskellige, lettere montageopgaver. De kompakte og stærke kraner kan løfte og installere tunge materialer såsom glas, paneler og stål, og det kan være hårdt for gulvet at bære på en sådan vægt. Mange minikraner kører derfor på afsmitningsfrie bælter, så de er ekstra skånsomme imod dit underlag. Udvalgte modeller fås med mulighed for tilslutning af strøm, så de kan bruges både inde- og udenfor. Minikranen vil kunne løse de montageopgaver, hvor de større maskiner ikke kan komme til.

Læs mere om vores udvalg af minikraner til udlejning, her på siden.

Result:at 

Brand
Arbejdshøjde
Drivkraft
Vægt
Kapacitet

Detaljer

Fordele ved minikraner

En minikran har en række fordele. Langt fra alle arbejdsopgaver udføres i store åbne landskaber uden forhindringer. Det betyder, at der ikke altid er plads til en almindelig kran, som plejer at have lange ben. Ofte er små minikraner med mindre dimensioner den eneste løsning, og det behøver ikke at være negativt.

Bare fordi minikraner er små og fleksible, betyder det ikke, at de ikke er til meget hjælp. I dag tilbydes minikraner med både god løftehøjde og løftekapacitet. Takket være robuste konstruktioner fra verdens førende leverandører af minikraner som Maeda og Böcker, kommer kraftfulde maskiner også i mindre størrelser. Det er således meget sandsynligt, at en minikran kan klare lige præcis de opgaver, der skal til – det er blot et spørgsmål om at finde den rigtige model.

Ved hjælp af en minikran kan arbejdsopgaver i højden udføres selv på små områder. Der er ikke altid plads til en større kran, så i mindre rum eller områder, hvor det er svært at komme til, er den bedste løsning minikraner, der er fleksible og brugervenlige. Her kan du gennemse vores udvalg af minikraner til udlejning og finde et alternativ, der opfylder din virksomheds behov.

 

Hos Riwal vil vi gerne udbyde maskiner, som dækker alle de løfteopgaver, man eventuelt kan stå over for i dagligdagen. Vores minikraner er et bud på dette, da de er det perfekte værktøj, hvis man skal udføre forskellige montageopgaver – indendørs såvel som udendørs. Vi har maskiner fra de største producenter.

 

Leje af minikran fra Riwal

Vi hos Riwal er eksperter i minikraner og tilbyder naturligvis både maskiner i forskellige størrelser. I Riwal koncernen har vi en maskinflåde på over 20.000 maskiner. Vores udvalg af minikraner til udlejning omfatter modeller, der nemt kan køres gennem standarddøre og kan parkeres uden at fylde meget. Dette er et alternativ, der ikke vil stå i vejen eller skabe udfordringer på mindre områder og egner sig godt til diverse løfteopgaver.

Da "mini" er et relativt begreb, giver vi altid specifikationer som længde og bredde på maskinen, så du ved præcis hvor lille den er. Ved at klikke på en model fra vores udvalg kan du læse mere om maskinen, gennemgå specifikationerne og indsende en forespørgsel, hvis det virker som en god mulighed for din virksomhed. Du kan også sammenligne forskellige modeller for et enkelt overblik.

 

Stol på eksperterne

Takket være en lang tid i branchen og et specifikt valg om kun at fokusere på specifikke typer af maskiner, er Riwal en brancheførende ekspert i maskiner til arbejde i højden. Vi tilbyder udlejning og salg af minikraner fra kendte mærker til en fornuftig pris. Når du vælger at leje en minikran til din virksomhed hos os, er vi der under hele processen. Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning til din virksomheds behov, så tag endelig kontakt for personlig vejledning.

 

Højt sikkerhedsniveau for vores minikraner

Uanset hvor lille eller stor en kran er, vil sikkerhed altid være første prioritet. Ved leje af minikraner er det vigtigt at være sikker på, at maskinen er sikker at bruge og kan håndteres korrekt. Det garanterer vi hos Riwal ved at kontrollere og vedligeholde alle vores maskiner godt. Vi tester maskinerne efter brug og før ny levering. Vi er faktisk så gode til vedligeholdelse, at vi tilbyder skræddersyede løsninger til vedligeholdelse og service til virksomheder, der ønsker det.

Sikker drift handler ikke kun om sikkert udstyr – det handler også om at kunne betjene maskinerne korrekt. Vi fokuserer på en sikkerhedskultur ved at uddanne vores medarbejdere, samt tilbyde mulighed for uddannelse til virksomheder via vores træningsafdeling Riwal Safety Training. Riwal Safety Training uddanner bl.a. i Banksman & Slinger kursus som er rettet mod operatører af minikraner. På denne måde kan vi sikre sikker drift af vores sikre udstyr. Vi overholder også OHSAS 18001-standarden for arbejdsmiljøledelse og ISO 9001 for kvalitet. Sikkerhed er alfa og omega, når det kommer til håndtering af lifte, teleskoplæssere, trucks og minikraner, og vi er stolte af at tilbyde de sikreste løsninger takket være vores ekspertise.

 

Minikraner med multifunktionalitet og præcision

Minikranen er især populær på byggeområder, hvor pladsen er minimal. Det er en meget funktionel maskine, som gennem tiden har hjulpet mange byggeprocesser videre, når pladsen er blevet en udfordring. Det multifunktionelle ved maskinen er netop ét af fokuspunkterne, da minikraner er velegnede til en bred palet af opgaver. Maskinerne installerer materialer helt nøjagtigt og er uden tvivl en god løsning til byggeprocessen.

 

Uanset hvilken branche din virksomhed opererer i, kan maskiner såsom en minikran være en god mulighed for at udføre løfteopgaver i højden. Til indendørs brug eller til udendørs opgaver, hvor pladsen er trang, vil en lille minikran være den bedste mulighed. Undgå at komme i vejen for eller forstyrre andet arbejde med minikraner, der ikke gør den store forskel.

 

Minikraner der er skræddersyet dit behov

Udover de funktionelle egenskaber, så har minikranen også mange praktiske egenskaber. Kranen er nem at transportere, og kan være på de fleste lastbiler. Samtidig kan de nemt komme igennem almindelige døre – og endda gennem en almindelig personelevator. Uanset om den skal bruges på et udendørs byggeområde eller i et lejlighedskompleks, så har minikranen sine fordele. Vi har forskellige modeller, så du kan vælge frit mellem minikraner med edderkoppeben, bælter og hjul.

Har du nogen spørgsmål, eller søger du råd til, hvilken af vores minikraner du skal vælge, så kontakt os endelig, og sammen kan vi finde ud af, hvilken minikran der passer bedst til dit behov. Udover vores store udvalg af kraner, kan du også leje lifte igennem os - se alle vores lifte her.