Riwal 0
Menu

IPAF KURSUS

FOR ENGLISH READERS, PLEASE CLICK HERE

Riwal Danmark tilbyder som de første i Danmark IPAF kursus til både danske og udenlandske operatører  af saxlifte, bomlifte og lastbil-lifte.

IPAF logo | Approved Training Centre

Book dig på dit næste IPAF kursus ved at klikke på den kategori du ønsker nedenfor:
IPAF 1B - Lastbillift
IPAF 3A - Saxlift
IPAF 3B - Bomlift

IPAF træning til operatører 

Som de første i Danmark står Riwal klar med et IPAF kursus til at uddanne danske og udenlandske operatører af lifte. Herunder vil man blive undervist i brugen af lifte, både: Saxliftebomlifte og lastbilslifte. IPAF står for ’International Powered Access Federation', og er en brancheorganisation der, som nævnt, underviser operatører af lifte. 
Dette træningsprogram vil skabe en øget sikkerhed på en arbejdsplads og samtidig sikre en bedre, og mere effektiv, og korrekt brug af en lift. 

Lift kursus 

IPAF kurserne består af en todelt prøve. Den todelte prøve indebærer en teoretisk og en praktisk prøve, som man skal bestå. Når man kommer ud på den anden side, og har bestået sin prøve, så vil man modtage et kursus-certifikat, et PAL-kort (Powered Access License), en logbog samt en sikkerhedsguide. Når du har modtaget dit PAL-kort, så vil dette være gyldigt i 5 år og vil fungere til de kategorier af kurset, som der er bestået. 
Hos Riwal er vi stolte over at kunne tilbyde dette til det danske arbejdsmarked, da sikkerhed bør og skal komme i første række. Med et IPAF lift kursus er du og dine medarbejdere godt dækket ind.

Undervisning til dansk- og engelsksproget 

Der er fortsat stigende krav til, at operatører af lifte er IPAF-certificeret. Især hvis man som operatør arbejder på tværs af landegrænser, er det helt centralt, at man besidder et gyldigt PAL-kort. 
Derfor kan man hos Riwal nøjes med at uddanne sig inden for de kategorier, man mener er relevant for det arbejder, man til daglig udfører. På denne måde opfylder vi behovet for den enkelte, men også de behov som eventuelle projekter kræver. 
Hos Riwal underviser vi i følgende kategorier:  

- statisk bom  - træning i sikker brug af lastbil-lifte.

- mobil vertikal – træning i sikker brug af saxlifte.

- mobil bom – træning i sikker brug af bomlifte.

  • Diverse IPAF kategorier:

-MEWP's for managers, H, PAV, IAD og LOAD

 

Alle kategorier bliver undervist på både engelsk og dansk, så der er mulighed for internationale virksomheder at deltage også. 
Gennem de min. 7,5 timer, som er varigheden for hvert kursus, vil deltagerne blive introduceret for brug af maskinerne samt sikkerhed under de valgte kategorier, så man går derfra med bred faglig viden om de lifte, man anvender. 

 

Placering:

IPAF kurserne kan enten finde sted hos Riwal, eller på kundens egen arbejdsplads efter aftale. 

Priser for IPAF kurser: 

1 kategori: DKK 1676 pr. person

2 kategorier: DKK 2421 pr. person

 

IPAF 1b LastbillifteIPAF 3a liftkursus IPAF 3b liftkursus

 

 

Hvis I ønsker at vide mere om kurserne, så skriv til IPAF_dk@riwal.com eller kontakt:

IPAF Instructor Riwal Scandinavia, Peter Olsen, peter.olsen@riwal.com

Rental Desk Manager, Per Christoffersenper.christoffersen@riwal.com

 

Nedenfor finder du kursusbeskrivelserne for de forskellige IPAF kurser. Booking af dit næste IPAF kursus er ligeledes muligt. Klik ind på det kursus du ønsker: 

IPAF 1b Lastbillifte
IPAF 1B - Lastbil-lifte 
Kursusbeskrivelse
IPAF 3A - Saxlifte
Kursusbeskrivelse
IPAF 3B - Bomlifte
Kursusbeskrivelse