Sikkerhedskurser hos Riwal Safety Training

Velkommen til Riwal Safety Training – vi leverer sikkerhedskurser til virksomheder. Vi tilbyder et omfattende udvalg af sikkerhedskurser hos Riwal Safety Training, der er designet til at opfylde behovene i forskellige brancher og arbejdsmiljøer. Vores kurser er ideelle for virksomheder og organisationer, der ønsker at forbedre deres arbejdsmiljø og minimere risiciene for skader og ulykker.

Vi startede Safety Training afdelingen i 2017 og vi blev det første certificeret IPAF (International Powered Access Federation) trænings/uddannelsescenter i Danmark.

Målet for Riwal Safety Training er at uddanne personer i at kunne arbejde på den bedst mulige måde i forhold til sikkerhed. Vi tror på, at forebyggelse er bedre end helbredelse, og vores kurser vil hjælpe dig med at minimere risikoen for skader og ulykker på din arbejdsplads.

Vi tilbyder et bredt udvalg af sikkerhedskurser

Hos Riwal Safety Training tilbyder vi et bredt udvalg af sikkerhedskurser, herunder IPAF liftkursus, Confined Space og arbejde i højden samt flere andre sikkerhedskurser, der kan skræddersyes til dine specifikke behov.

Vores kurser er designet til at give deltagerne den nødvendige viden og praktiske færdigheder til at arbejde sikkert og effektivt i forskellige miljøer. Vores erfarne og certificerede instruktører er dedikerede til at levere træning af høj kvalitet og sørge for, at alle deltagere får den bedst mulige oplevelse.

Riwal Safety Training udbyder IPAF liftkurser i hele Danmark

Vores kurser kan afholdes på vores træningsfaciliteter eller på din egen arbejdsplads. Kurser der afholdes på din egen arbejdsplads kalder vi “Train as you work”. Vi foretrækker faktisk at uddanne folk på deres egen arbejdsplads, da det giver kursusdeltagerne mulighed for at blive trænet i deres naturlige arbejdsmiljø med fokus på deres arbejdsmetoder, risikovurderinger og nødprocedurer.

Vi kan også tilbyde træning på flere forskellige sprog, så du kan få den træning, du har brug for uanset hvor i verden, du befinder dig.

Kontakt os for sikkerhedskurser

Riwal Safety Training er klar til at træne dig og dine medarbejdere. Så hvis du leder efter professionel og pålidelig sikkerhedstræning til din virksomhed eller organisation, så kontakt os i dag for at få mere information om vores kurser og træningsprogrammer.

Udfyld formularen nedenfor:

Kontakt Riwal Safety Training

Skriv venligst dit spørgsmål her, så kommer vi retur med svar hurtigst muligt.
Samtykkeerklæring