Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
Hvem er vi?

Hvem er vi

Nogle virksomheder forsøger at være alt for alle - ikke Riwal. Vi har meget bevidst valgt at specialisere os i et meget bestemt område - ”motoriseret udstyr til arbejde i højden”, hvormed vi mener lifte, teleskoplæssere og gaffeltrucks.

Vi har en maskinpark på omkring over 20.000 maskiner. Vi tror oprigtigt, at vi med dette målbevidste fokus kan levere bedre service til vores kunder, og at vores bedre servicetilbud munder ud i sikkerhed, effektivitet og lønsomhed for vores kunder.

 

 

 

Løsninger til arbejde i højden

Kort fortalt leverer vi løsninger til at arbejde i højden, og vi er her for at sikre os, at vores kunder kan gøre det sikkert og produktivt. Den allerstørste del af vores forretning består af udlejning suppleret med serviceydelser som reperation og uddannelse, som vi tilbyder til vores udlejningskunder.

Salg

Derudover sælger vi kvalitetsudstyr til arbejde i højden fra mange af de førende mærker. Vi er de officielle forhandlere af JLG, Genie, Holland Lift og Teupen i udvalgte lande. Vi sælger også brugt udstyr i høj kvalitet direkte fra vores udlejningspark.


Sikkerhed og bæredygtighed

Sikkerhed er vores højeste prioritet. Lifte er en sikker måde at arbejde i højden på, og for at sikre, at vores udstyr betjenes på den sikrest mulige måde, tilbyder vi uddannelse igennem Riwal Safety Training i både brug og sikkerhed.

Vi mener også, at det er en fornuftig løsning at leje udstyr for vore kunders langsigtede forretningssucces. Kunderne behøver ikke at eje deres eget, opmagasinere og vedligeholde udstyr (som de kun bruger lejlighedsvis) på deres adresser, og de behøver heller ikke vedligeholde in-house ekspertisen og den viden, som vi som specialister kan levere. De får det mest moderne udstyr og kan fokusere på deres kerneforretning i stedet for at bruge værdifulde ressourcer på ting, der ikke er centrale for dem.

 

 

Internationalt

Riwal har afdelinger i de fleste europæiske lande samt i Mellemøsten, Indien og i Kasakhstan. Med et netværk af partnere kan vi støtte aktiviteter i næsten alle lande igennem vores internationale udlejningsflåde, uanset om vi har vores egne operationer på stedet eller ej. Kun få virksomheder kan matche vores internationale rækkevidde.

 

Riwal er en international virksomhed med depoter i 16 lande på tværs af Europa, Mellemøsten, Kazakstan og Indien

 

Global drift, lokal handling

Vi har et globalt fodaftryk, men har ikke glemt vigtigheden af at arbejde en-til-en med vores lokale kunder. For os er hver transaktion personlig. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at fastslå præcist, hvad slags udstyr de har brug for, og hvad de ellers kan kræve i form af uddannelse og service. Med teams, der arbejder fra vores 75 depoter over hele verden, er vi normalt tæt på kunden i både bogstaveligt og billedligt grad. Vi mener at det er det, der giver os mulighed for at reagere hurtigt og pålideligt, og vi tænker, at det også genspejles i de relationer, som vi har fået til vores kunder baseret på gensidig interesse, gensidig respekt og tillid.

 

Hædret for vores ekspertise 

I årenes løb er Riwal blevet hædret for kvaliteten af sine produkter og services flere gange. I juni 2016 blev vi udnævnt til "Large Rental Company of the Year" ved det prestigefyldte europæiske udlejnings-pris-arrangement i Stockholm i Sverige. 

Riwal blev også anerkendt som årets Access Rental Company ved International Awards for Powered Access i 2009.