Riwal 0
Menu

Trætop-tjenester

Når du trimmer træer, prioriterer du sandsynligvis sikkerhed, adgang, alsidighed og effektivitet højeste. Og med Riwal har du fået en partner, som forstår karakteren af dit arbejde og giver dig den vifte af maskindrevne udstyrsløsninger som kan sikre, at du får arbejdet gjort sikkert og effektivt.

En vifte af udstyr; ændringer for at møde dine behov
I alt har vi næsten 100 modeller og størrelser at vælge imellem, herunder lifte, teleskoplæssere og gaffeltrucks, der er velegnet til trimning af træer og beskærings-aktiviteter i højder på op til 47,5 meter. Vi kan desuden tilpasse dem til de særlige behov, der opstår ved træpleje i højden, og for eksempel installere et stik til tilslutning af elektrisk beskæringsværktøj eller en tilslutning til hydrauliske skæreredskaber, her iblandt save og andre trætrimningsværktøjer.

De lifte, som vi leverer til træplejeindustrien er følgende:

• Dieseldrevne knækbomlifte til arbejde i højder fra 12,5 til 40 meter
• Dieseldrevne teleskoplifte til arbejde i højder fra 15,8 til 47,5 meter
• Dieseldrevne lastbillifte til arbejde i højder fra 12 til 29 meter

En partner med erfaring
Hvad enten du ønsker at købe eller leje, arbejder vi tæt sammen med dig for at sikre, at du vælger det rette udstyr, og vi tilpasser med glæde din ordre, så den møder dine specifikke behov. Vi kan også tilbyde en pakke, der omfatter vedligeholdelse med originale reservedele samt undervisning om drift og sikkerhed. Når du vælger Riwal som din partner, vælger du viden, erfaring og kvalitet.