Riwal Valgte maskiner 0
Menu

Det offentlige

Fra arbejde på vejskilte, indsamling af skrald og vedligehold af veje og broer til bygning, drift og vedligeholdelse af offentlige bygninger stiller det offentlige utallige krav til arbejde i højden. Og i Riwal har det offentlige en partner, som kan levere det rigtige stykke udstyr til enhver udfordring i forbindelse med adgang.

Udstyr og uddannelse
Uanset om det drejer sig om beskæring af træer eller vask af vinduer i en offentlig kontorbygning, kan Riwal levere skræddersyede maskiner. Hvis en medarbejder allerede har et klasse-B kørekort eller tilsvarende, kan han eller hun bruge en af vores lastbilmonterede lifte. Disse lifte giver mobilitet og kan meget hurtigt anbringes på stedet og fjernes igen. Og hvis der ikke er kvalificerede brugere, kan vi tilbyde uddannelse, så en medarbejder modtager den nødvendige certificering til at betjene en lift.

Vi har leveret lifte til det offentlige i årevis, så vi kender kravene og kan hjælpe dig med at vælge det mest omkostningseffektive udstyr til næsten alle opgaver.
 • Sikkerhed

  Alle maskiner er godt vedligeholdte og kontrolleret efter brug og før aflevering

 • Til tiden

  Levering til tiden og hurtig afhentning af maskiner

 • Ledighed

  Vi sørger altid få, at den rigtige maskine er tilgængelig til at udføre arbejdet i højden

 • Uptime

  Vi opretholder altid en ny og moderne flåde, god service samt hurtig løsning på dit problem

 • Expertise

  Få personlig rådgivning fra vores eksperter. Vi tilbyder innovative og skræddersyet løsninger til dig