Riwal 0
Menu

Det offentlige

Fra arbejde på vejskilte, indsamling af skrald og vedligeholdelse af veje og broer til bygning, drift og vedligeholdelse af offentlige bygninger stiller det offentlige utallige krav til arbejde i højden. Og i Riwal har det offentlige en partner, som kan levere det rigtige stykke udstyr til enhver udfordring i forbindelse med adgang.

Udstyr og uddannelse
Uanset om det drejer sig om beskæring af træer eller vask af vinduer i en offentlig kontorbygning, kan Riwal levere skræddersyede maskiner. Hvis en medarbejder allerede har et klasse-B kørekort eller tilsvarende, kan han eller hun bruge en af vores lastbilmonterede lifte. Disse lifte giver mobilitet og kan meget hurtigt anbringes på stedet og fjernes igen. Og hvis der ikke er kvalificerede brugere, kan vi tilbyde uddannelse, så en medarbejder modtager den nødvendige certificering til at betjene en lift

Vi har leveret lifte til det offentlige i årevis, så vi kender kravene og kan hjælpe dig med at vælge det mest omkostningseffektive udstyr til næsten alle opgaver.