Riwal Valgte maskiner 0
Menu

Sikkert og effektivt malerarbejde i højden

Kvaliteten af dit malerarbejde bestemmes ikke kun af dine evner som maler og de materialer, som du arbejder med, men også af arbejdsforholdene. Og når du bruger specialiseret udstyr fra Riwal på jobbet, forbedrer du arbejdsforholdene med hensyn til både effektiviteten og sikkerheden i forhold til at nå svært tilgængelige steder via en trappe, et stillads eller en stige. Vi har en bred vifte af teleskop- og bomlifte til rådighed til korrekt placering af kurven, så du mageligt kan male i højder.

At skræddersy udstyr til dine behov

Vi har mulighed for at ændre liften til næsten ethvert job du kan forestille dig, så det opfylder dine specifikke krav. Vi kan fx tilpasse en lift med en elektrisk forbindelse til slibning i højden eller udstyre en maskine med afsmitningsfri dæk til indendørs arbejde, så maskinen ikke skæmmer gulvet. Og til specifikke applikationer kan vi tilføje andet tilbehør som fx et partikelfilter, en generator, belysning eller en GPS sporingsenhed. Hvis du arbejder i et sterilt miljø, kan vi endda levere en helt ny maskine for at sikre, at miljøet forbliver helt uberørt.

Din partner til malerprojekter
Med erfaring, der går helt tilbage til 1968, har vi dyb indsigt i malerbranchens behov og arbejder tæt sammen med dig for at finde de bedste løsninger til dit arbejde. Vi vil også rådføre os med dig, når vi udarbejder et overslag eller tilbud til et potentielt projekt. 

Kvalitet og sikkerhed
Det er overflødigt at sige, at sikkerhed er vores højeste prioritet. Hvert stykke udstyr, som vi leverer til en kunde, inspiceres grundigt før leveringen, og alt vores udstyr opfylder ISO-standarder og er kvalificeret til certificering ifølge det Nederlandske sikkerheds-certificeringsprogram for entreprenører, der er kendt som VCA. Vores sortiment omfatter kun mærker af højeste kvalitet, som fx JLG, og alt udstyr vedligeholdes ulasteligt af vores dygtige vedligeholdelsesteam.

Udstyr til malere
22 meter teleskoplift  - arbejdshøjde til 21,90 m

12 meter saxlift  - arbejdshøjde til 11,90 m

26 meter knækbomlift - arbejdshøjde til 26,20 m

17 meter saxlift  - arbejdshøjde til 11,90 m

 
 • Sikkerhed

  Alle maskiner er godt vedligeholdte og kontrolleret efter brug og før aflevering

 • Til tiden

  Levering til tiden og hurtig afhentning af maskiner

 • Ledighed

  Vi sørger altid få, at den rigtige maskine er tilgængelig til at udføre arbejdet i højden

 • Uptime

  Vi opretholder altid en ny og moderne flåde, god service samt hurtig løsning på dit problem

 • Expertise

  Få personlig rådgivning fra vores eksperter. Vi tilbyder innovative og skræddersyet løsninger til dig