Riwal Valgte maskiner 0
Menu

Sikker adgang i højden for byggebranchen

Vi har i næsten halvtreds år arbejdet med partnere indenfor byggebranchen. Og med alle de mange års erfaring har vi fået viden om, hvad det kræver at få et job gjort hurtigt, effektivt og sikkert. Så uanset hvilke krav du stiller til lifter, teleskoplæssere og gaffeltrucks, og om du leder efter leje eller køb, så kan vi tilbyde passende løsninger. 

Vores samlede servicepakke omfatter vedligeholdelse med originale reservedele og uddannelse i drift og sikkerhed af alt vores udstyr.

Skræddersyede løsninger

Riwal hjælper dig med at finde den skræddersyede løsning til din specifikke situation. Vi har en bred vifte af specialiserede entreprenørmaskiner til arbejde i højden i stort set alle miljøer, herunder terrængående lifte og lifte, der kører på spor. Vi kan rådgive dig under planlægningen af et konstruktionsprojekt eller etablere et on-site maskindepot for at sikre, at den rigtige lift er tilgængelig, når du har brug for den.

Men vores skræddersyede løsninger går ud over det: vi ved, at enhver situation er lidt anderledes, så vi er i stand til at levere udstyr til dine meget specielle behov, fx 230 volt-kontakter, særlig belysning, ekstra brede kurve eller udliggere på teleskoplæssere. Vi kan endda konvertere en dieseldrevet maskine til elektrisk strøm til indendørs brug.

Kvalitet og sikkerhed

Vi overholder de højeste sikkerhedsstandarder med ulastelig vedligeholdelse og kvalitetsudstyr fra de førende mærker indenfor industrien, som fx JLG. Maskiner inspiceres før hver levering og godkendes årligt.

Godt at vide:
• Vi er ISO og VCA (sikkerhedscertifikat for entreprenører) certificeret
• Vi kører et træningscenter for brugerdefineret undervisning af betjeningspersonalet og gennemfører vores undervisning på din adresse, hvis du ønsker det.
 
 • Sikkerhed

  Alle maskiner er godt vedligeholdte og kontrolleret efter brug og før aflevering

 • Til tiden

  Levering til tiden og hurtig afhentning af maskiner

 • Ledighed

  Vi sørger altid få, at den rigtige maskine er tilgængelig til at udføre arbejdet i højden

 • Uptime

  Vi opretholder altid en ny og moderne flåde, god service samt hurtig løsning på dit problem

 • Expertise

  Få personlig rådgivning fra vores eksperter. Vi tilbyder innovative og skræddersyet løsninger til dig

Mest lejede maskiner

JLG 1930ES

JLG-1930ES JLG 1930ES

Arbejdshøjde: 7.72
Drivkraft: Elektrisch
Egenvægt: 1565
Lift kapacitet: 230
Details