Riwal 0
Menu

Sikker adgang i højden for byggebranchen

Vi har i næsten halvtreds år arbejdet med partnere indenfor byggebranchen. Og med alle de mange års erfaring har vi fået viden om, hvad det kræver at få et job gjort hurtigt, effektivt og sikkert. Så uanset hvilke krav du stiller til lifte, teleskoplæssere og minikraner, og om du leder efter leje eller køb, så kan vi tilbyde passende løsninger. 

Vores samlede servicepakke omfatter vedligeholdelse med originale reservedele og uddannelse i drift og sikkerhed af alt vores udstyr.

Lifte til byggebranchen | Riwal Danmark

Skræddersyede løsninger

Riwal hjælper dig med at finde den skræddersyede løsning til din specifikke situation. Vi har en bred vifte af specialiserede entreprenørmaskiner til arbejde i højden i stort set alle miljøer, herunder terrængående lifte og lifte, der kører på spor. Vi kan rådgive dig under planlægningen af et konstruktionsprojekt eller etablere et on-site maskindepot for at sikre, at den rigtige lift er tilgængelig, når du har brug for den.

Men vores skræddersyede løsninger går ud over det: vi ved, at enhver situation er lidt anderledes, så vi er i stand til at levere udstyr til dine meget specielle behov, fx 230 volt-kontakter, særlig belysning, ekstra brede kurve eller udliggere på teleskoplæssere. Vi kan endda konvertere en dieseldrevet maskine til elektrisk strøm til indendørs brug.

Kvalitet og sikkerhed

Vi overholder de højeste sikkerhedsstandarder med ulastelig vedligeholdelse og kvalitetsudstyr fra de førende mærker indenfor industrien, som fx JLG. Maskiner inspiceres før hver levering og godkendes årligt.

Godt at vide:

• Vi er ISO og VCA (sikkerhedscertifikat for entreprenører) certificeret
• Vi kører et IPAF træningscenter for brugerdefineret undervisning af betjeningspersonalet og gennemfører vores undervisning på din adresse, hvis du ønsker det.
 

Mest lejede maskiner

JLG 1930ES

JLG-1930ES JLG 1930ES

Arbejdshøjde: 7.72
Drivkraft: Elektrisch
Egenvægt: 1565.00
Lift kapacitet: 230
Details