Riwal 0
Meni

VIRTUALNA REALNOST: NAŠE INOVATIVNO RJEŠENJE ZA OBUKU

Virtualna stvarnost aktivno se koristi na nekoliko različitih tržišta, a pokazala se i brojna praktična primjena. Riwal sada uvodi simulatore virtualne stvarnosti kao

KAKO RADI

Svaki uređaj opremljen je radnom košarom za operatore za stajanje, naočalama za virtualnu stvarnost i upravljačkom pločom s upravljačkim palicama i prekidačima koji oponašaju one na stvarnim strojevima.


Simulatori vježbanja virtualne stvarnosti stvaraju kontrolirano okruženje za operatere koji treniraju, povećavajući osobnu sigurnost za nove operatere i štedeći značajne količine novca izgubljene na oštećenju opreme i infrastrukture.


SIGURNIJI TRENING

Simulacija VR može se koristiti uz našu IPAF (International Powered Access Federation) obuku. Iako se sudionici ne mogu staviti u rizične situacije u početku na pravim strojevima, simulator VR omogućuje instruktoru da izloži operatere riziku koji ako i krene krivo, nema posljedica za zdravlje i sigurnost polaznika.


Osim toga, ova inovacija pruža operaterima povremene mogućnosti za osvježavanje svoje obuke, što je osobito korisno ako operater neko vrijeme nije radio sa strojem, ali je još uvijek u vremenskom okviru između potrebnog IPAF treninga. Tada bolje obučeni operateri mogu raditi udobnije na različitim strojevima, povećavajući učinkovitost projekta.


POVEĆAJTE SIGURNOST I UČINKOVITOST

Simulatori su dizajnirani kako bi povećali sigurnost i učinkovitost pružanjem dodatne obuke za rukovatelje strojeva na različitim modelima strojeva i raznim scenarijima visokog rizika prilagođenim građevinskoj industriji. Trenutno, Riwal ima 6 simulatora virtualne stvarnosti koji se distribuiraju u Ujedinjenom Kraljevstvu, Nizozemskoj, Poljskoj, Danskoj i Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

 

Jeste li zainteresiranii za virtualnu stvarnost? Molim zabilježite se na listu korisnika da Vas možemo kontaktirati kada simulator stigne u Hrvatski.

KONTAKTIRAJTE NAS!