Riwal 0
Meni

NASTAVAK SNAŽNOG UČINKA OMOGUĆAVA USPJEŠNO REFINANCIRANJE ZA RIWAL

Dprdrecht (NL), srpanj 2018. -  Riwal Holding Group, međunarodna tvrtka za iznajmljivanje i prodaju radnih platformi, organizirala je novi kreditni kapacitet od 375 milijuna eura.

Iskoristivši povoljne tržišne uvjete, novi  zamjenjuje postojeći kreditni instrument od 220 milijuna eura i dospijeva do 2023. godine s dvije jednogodišnje opcije proširenja, potencijalno produžujući razdoblje do lipnja 2025. godine.

Smanjena je marža kreditnog instrumenta, što odražava snažnu bilancu i uspješnost Riwala. Kredit će se koristiti za kapitalne izdatke, opće poslovne i poslovne fondove te će pomoći u podršci Riwalove međunarodne strategije rasta, uključujući akvizicije.

René Timmers, glavni financijski direktor tvrtke Riwal, izjavljuje: "Zadovoljstvo nam je najaviti aranžman naše revolving kreditne institucije s našom jezgrom banaka, što poboljšava profil dospijeća duga. Cijenimo naše snažne bankarske odnose i povjerenje da se ta predanost odražava na našem poslovnom modelu. "

Kreditna institucija osigurava sindikat pet Nizozemskih i međunarodnih banaka, ABN AMRO, Commerzbank, Deutsche Bank, ING i Rabobank. Rabobank je mandatiran kao koordinator ove transakcije, a ING Bank će igrati ulogu agenta.