Prijava na NewsletterPolitika privatnosti i kolačića
Croatia - Croatian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

43 metara 100% Električni boom

Press Release

FOR IMMEDIATE RELEASE

 

RIWAL DOSTAVLJA PRVI 100% ELEKTRIČNI BOOM OD 43 METRA ZA STEINESS LIFTCENTER APS

 

Dordrecht (NL) - lipanj 2018 - Riwal, tvrtka za najam  i prodaju podiznih platformi prodala je prvu 43-metarsku električnu boom platformu tvrtki Steiness Liftcenter ApS u Danskoj. Stroj je prodan tijekom eventa 15. lipnja, kada je Riwal  obilježavao svoju 50. obljetnicu .

 

Riwalov stručni tim, kojeg je vodio Nico den Ouden, pretvorio je JLG 1350SJP iz dizela na 100% električnu. Prenamjenjeni strojevi će biti dodani u Riwalovu najamnu flotu, a također će se prodavati i drugim tvrtkama za iznajmljivanje kao i krajnjim korisnicima. Prvi stroj isporučen je u Steiness Liftcenter ApS. Steiness je danska tvrtka za najam specijalizirana za pristupnu opremu, teleskopske i lift platforme. Njezin fokus je na iznajmljivanju ostalim tvrtkama koje posluju u Danskoj, kao i drugim nordijskim zemljama.

 

Ključne značajke JLG 1350SJP, kao što su radna visina od 43 metra i vodoravni vod od 24 metra u kombinaciji s izvorom električne energije, pružaju klijentima odlična rješenja koja im omogućuju da rade na siguran i produktivan način kako u zatvorenom tako i na otvorenom prostoru. S razinom buke ispod 70 Dba i bez ikakvih emisija ugljika, ovaj 100% električni boom se puni putem punjača baterija i ima integrirani punjač baterija od 400 V.

 

Poul Steiness, vlasnik tvrtke Steiness Liftcenter, kaže: "Ovaj bum je 100% električno napajan, što je očito poželjno zbog niskih razina buke, bez onečišćenja i nižih troškova rada. Istovremeno zadovoljava sve veću potražnju za ekološki prihvatljivim "zelenim" strojevima na tržištu. Stroj će biti zanimljiv za uporabu u gradskim središtima kao i unutar koncertnih dvorana. Može se koristiti na unutarnjim i vanjskim prostorima na velikim gradilištima, povećavajući našu upotrebu vremena. Steiness Liftcenter želi biti na čelu zelene inovacije na gradilištima, a kroz naše snažne odnose s Riwal Danskom željelo se biti prvi pokretač na kupnji ove nove specijalne jedinice iz Riwala. "

 

Norty Turner, izvršni direktor tvrtke Riwal, komentira: "Riwalova misija je pružiti najbolje iskustvo kupaca u industriji, a JLG 1350SJP Electric izvrstan je primjer kako provodimo ovu misiju u praksu. To je održiva alternativa strojevima s dizelskim pogonom uz održavanje svih njegovih značajki. Želimo voditi industriju u budućnost, a inovacije kao što je električni broj od 43 metra pomoći će nas odvesti tamo. Htio bih čestitati Steiness Liftcenteru kupnjom prve jedinice na svijetu "

 

- KRAJ PRIOPĆENJA ZA TISAK -

                                                                                                                            

O Riwalu

Grupa Riwal Holding, osnovana 1968. godine i sa sjedištem u Nizozemskoj, međunarodna je tvrtka za iznajmljivanje i prodaju radnih platformi , telekopskih viličara te generatora energije. Riwal zapošljava više od 1900 ljudi, ima 67 deponija u 16 zemalja, posluje preko 15.000 jedinica i posluje u preko 70 zemalja. Riwalova misija je kroz angažirane ljude, pružiti najbolje iskustvo kupaca.

 

Napomena za urednika

Za više informacija molimo kontaktirajte:

Ana Prugovečki

Mobile: 091 332 00 62

ana.prugovecki@riwal.com