Prijava na NewsletterPolitika privatnosti i kolačića
Croatia - Croatian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Tko smo mi

Neke kompanije nastoje biti sve svim ljudima. Riwal ne. Mi smo posve svjesno izabrali specijalizaciju u jednom vrlo specifičnom području – “električna oprema za pristup na visini”, pod time mislimo na zračne radne platforme, teleskopske viličare i viličare na kamionima. Sveukupno imamo flotu od oko 20.000 jedinica. Iskreno vjerujemo da tako jednostrano usmjereni možemo isporučiti vrhunsku uslugu našim klijentima i da ta vrhunska usluga donosi našim klijentima sigurnost, učinkovitost i profitabilnost.


Rješenja za rad na visini

Ukratko, mi pružamo rješenja za radove na visini i u poslovanju osiguravamo da ih naš klijent može obaviti sigurno i produktivno. Prevladavajuću većinu našeg poslovanja čini iznajmljivanje, praćeno dodatnim uslugama kao što je obuka koju osiguravamo korisnicima iznajmljene opreme.

Prodaja

Osim toga, prodajemo kvalitetnu opremu za radove na visini od mnogih vodećih poznatih proizvođača. Mi smo službeni zastupnik za JLG, Genie, Holland Lift i Teupen u odabranim zemljama. Također prodajemo visoko kvalitetnu rabljenu opremu izravno iz naše flote za iznajmljivanje.

Sigurnost i održivost

Sigurnost je naš najviši prioritet. Zračne radne platforme su siguran način rada na visini, a da bi bili sigurni da se našom opremom rukuje na najsigurniji mogući način često nudimo obuku i iz područja rukovanja i iz sigurnosti. Također vjerujemo da je najam električnih pristupnih platformi održivo rješenje - za okoliš, ali još više za dugoročni poslovni uspjeh naših klijenata. Klijenti ne trebaju na svojim radilištima posjedovati, skladištiti i održavati opremu koju koriste samo povremeno, niti trebaju održavati vlastitu ekspertizu i preglede koje mi pružamo kao specijalisti. Oni dobivaju najsuvremeniju opremu i mogu se usredotočiti na svoje osnovno poslovanje umjesto da troše vrijedne resurse na ono što im nije u središtu interesa.

Internacionalno

Riwal posluje po cijeloj Europi i Srednjem Istoku, te Indiji i Kazahstanu. S mrežom partnera, možemo podržati aktivnosti u gotovo svakoj zemlji kroz naš međunarodni odjel International Rentals, bez obzira imamo li na terenu naše vlastite snage ili ne. Malo je kompanija koje se mogu mjeriti s našim međunarodnim dosegom.

Posluj globalno, djeluj lokalno

Možemo imati globalnu prisutnost, ali nismo izgubili iz vida važnost rada jedan-na-jedan s našim lokalnim klijentima. Za nas je svaka transakcija je osobna. Blisko surađujemo s našim klijentima da se utvrdi točno koja vrsta opreme im je potrebna, i što drugo još mogu tražiti u smislu obuke i usluge. S malim timovima koji rade iz gotovo 75 naših skladišta diljem svijeta, u pravilu smo blizu klijentu, i doslovno i figurativno. Mi smatramo da je ono što nam omogućava da brzo i pouzdano odgovorimo na zahtjeve, a smatramo da se to također odražava u odnosima, da smo to uspostavili s našim klijentima na temelju uzajamnog interesa, međusobnog poštovanja i povjerenja.