Prijava na NewsletterPolitika privatnosti i kolačića
Croatia - Croatian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Tko smo mi

Neke kompanije nastoje biti sve svim ljudima. Riwal ne. Mi smo posve svjesno izabrali specijalizaciju u jednom vrlo specifičnom području – “električna oprema za pristup na visini”, pod time mislimo na zračne radne platforme, teleskopske viličare i viličare na kamionima. Sveukupno imamo flotu od oko 19 000 jedinica. Iskreno vjerujemo da tako jednostrano usmjereni možemo isporučiti vrhunsku uslugu našim klijentima i da ta vrhunska usluga donosi našim klijentima sigurnost, učinkovitost i profitabilnost.


Rješenja za rad na visini

Ukratko, mi pružamo rješenja za radove na visini i u poslovanju osiguravamo da ih naš klijent može obaviti sigurno i produktivno. Prevladavajuću većinu našeg poslovanja čini iznajmljivanje, praćeno dodatnim uslugama kao što je obuka koju osiguravamo korisnicima iznajmljene opreme.

Prodaja

Osim toga, prodajemo kvalitetnu opremu za radove na visini od mnogih vodećih poznatih proizvođača. Mi smo službeni zastupnik za JLG, Genie, Holland Lift i Teupen u odabranim zemljama. Također prodajemo visoko kvalitetnu rabljenu opremu izravno iz naše flote za iznajmljivanje.

Sigurnost i održivost

Sigurnost je naš najviši prioritet. Zračne radne platforme su siguran način rada na visini, a da bi bili sigurni da se našom opremom rukuje na najsigurniji mogući način često nudimo obuku i iz područja rukovanja i iz sigurnosti. Također vjerujemo da je najam električnih pristupnih platformi održivo rješenje - za okoliš, ali još više za dugoročni poslovni uspjeh naših klijenata. Klijenti ne trebaju na svojim radilištima posjedovati, skladištiti i održavati opremu koju koriste samo povremeno, niti trebaju održavati vlastitu ekspertizu i preglede koje mi pružamo kao specijalisti. Oni dobivaju najsuvremeniju opremu i mogu se usredotočiti na svoje osnovno poslovanje umjesto da troše vrijedne resurse na ono što im nije u središtu interesa.

Internacionalno

Riwal posluje po cijeloj Europi i Srednjem Istoku, te Indiji i Kazahstanu. S mrežom partnera, možemo podržati aktivnosti u gotovo svakoj zemlji kroz naš međunarodni odjel International Rentals, bez obzira imamo li na terenu naše vlastite snage ili ne. Malo je kompanija koje se mogu mjeriti s našim međunarodnim dosegom.

Posluj globalno, djeluj lokalno

Možemo imati globalnu prisutnost, ali nismo izgubili iz vida važnost rada jedan-na-jedan s našim lokalnim klijentima. Za nas je svaka transakcija je osobna. Blisko surađujemo s našim klijentima da se utvrdi točno koja vrsta opreme im je potrebna, i što drugo još mogu tražiti u smislu obuke i usluge. S malim timovima koji rade iz gotovo 75 naših skladišta diljem svijeta, u pravilu smo blizu klijentu, i doslovno i figurativno. Mi smatramo da je ono što nam omogućava da brzo i pouzdano odgovorimo na zahtjeve, a smatramo da se to također odražava u odnosima, da smo to uspostavili s našim klijentima na temelju uzajamnog interesa, međusobnog poštovanja i povjerenja.

 

VRIJEDNOSTI

Kao tvrtka vjerujemo u temeljni skup vrijednosti koje definiraju naš karakter i usmjeravaju naše ponašanje - sa našim kupcima i u društvu u cjelini. To su vrijednosti zbog kojih smo dobri građani i pouzdani partneri.

Sigurnost

Sigurnost je naš najveći prioritet. Radne platforme su sigurniji način rada na visini, a kako bismo bili sigurni da funkcioniraju na najsigurniji mogući način, nudimo obuku za sigurno upravljanje. Također vjerujemo da je najam električne opreme održivo rješenje -  za okoliš, ali i više, za dugoročni uspjeh naših klijenata. Klijenti ne moraju imati, skladištiti i održavati opremu na lokacijama ako je koriste povremeno, niti je potrebno da imaju vlastite zaposlenike za održavanje opreme ako Riwal nudi stručan uvid i održavanje. Oni dobivaju najmoderniju opremu i mogu se usredotočiti na svoju osnovnu djelatnost umjesto da troše vrijedne resurse na ono što im nije prioritet.

Odgovornost

Preuzimamo odgovornost za sve aktivnosti koje su dio našeg rada. Naš cilj nije samo obaviti posao nego već i obaviti ga pravilno kako bismo pružili najbolje moguće korisničko iskustvo.

Integritet

Naši kolege i kupci mogu se osloniti na nas i računati na nas. Sve odluke donosimo iskreno.

Angažiranost

Mi smo stručnjaci u poslu koji radimo i obavljamo ga vrlo energično i entuzijastično. Ulažemo svoje vrijeme i energiju da bismo ispunili očekivanja naših kupaca, i ako je moguće, nadmašili ih.

Timski rad

Riwal vjeruje u timski rad, ne samo interno nego i u formiranje tima s našim kupcima. Zajedno tražimo najbolja rješenja mogućnosti i izglede.

Održivost

Postavljanje  visokih standarda održivosti od najveće je važnosti za Riwal. Poduzimamo sve što možemo kako bismo smanjili potrošnju energije i otpad, reciklirajući koliko god možemo. Osim toga donosimo svjesne odluke za proizvode i procese koji su dobri za naš planet, kao što su pretvaranje dizelskih strojeva u električne i uvrštavanje povećanog broja električnih i hibridnih strojeva u našu flotu.