Riwal Odabrane platforme 0
Meni

RIWAL HOLDING GROUP BV: IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

Ova Politika privatnosti i kolačića odnosi se na sadašnje, bivše i potencijalne klijente, dobavljače i posjetitelje svih web-stranica i mobilnih web-stranica kojima upravlja Najam Riwal d.o.o. (www.riwal.hr, Riwal Access4U i Riwal Rental App). Vlasnik ovog web-mjesta je tvrtka Najam Riwal d.o.o., čije je sjedište u Dugom Selu (10370), na adresi Bjelovarska 51, a kontaktirati je se može na telefonski broj 01 2763 581 ili e-adresu info-hr@riwal.com. Riwal se smatra izvršiteljem obrade vaših osobnih podataka, u skladu s člankom 4., stavkom 7. Opće uredbe o zaštiti podataka EU 2016/679 (“GDPR”).

Prema vašoj privatnosti odnosit ćemo se s dužnom pažnjom, u skladu s pravilima i načelima GDPR-a. Kad zatražimo vaše osobne podatke putem web-mjesta, aplikacije ili nekog trećeg digitalnog kanala Riwala, prethodno ćemo vam objasniti zašto ih trebamo i koja je za to pravna podloga. Nakon toga ćemo, bude li potrebe, zatražiti vaš nedvosmislen i dobrovoljan pristanak na prikupljanje, korištenje, pohranjivanje i moguće prosljeđivanje vaših osobnih podataka, kako je opisano u ovoj Politici privatnosti.

U načelu, vaši nam osobni podaci trebaju za provođenje kupoprodajnog ugovora ili ugovora o najmu. Prethodni dobrovoljni i nedvosmisleni pristanak za korištenje vaših podataka zahtijevamo samo ako se vaši osobni podaci ne koriste u kontekstu izvršenja ugovora, uključujući prateće usluge i marketing.

 

Vaše osobne podatke koristimo u sljedeće svrhe:

 1. kod traženja ponude koja se odnosi na ugovor o kupnji, najmu ili obuci, ili na ugovor za rezervne dijelove ili održavanje platformi za rad na visini te teleskopskih ili klasičnih viličara. Ponudu možete zatražiti na našem web-mjestu, poštom, telefonom ili e-poštom (predugovorna faza);

 2. kod izvršenja ugovora iz točke 1. (ugovorna faza);

 3. kod izračuna i bilježenja financijskih podataka nakon ugovora sklopljenog s vama pod točkom 1.

 4. u marketinške svrhe. To uključuje informiranje o novim proizvodima, uslugama i prodajnim promocijama tvrtke Riwal nakon što se registrirate za naš newsletter. Registracijom nam dajete svoj nedvosmislen i dobrovoljan pristanak da na vašu e-adresu šaljemo newsletter o Riwalovim proizvodima, uslugama i prodajnim promocijama.

 5. kako bismo vas obavještavali o novim proizvodima i vezanim uslugama, uzimajući u obzir vaše preferencije na temelju kupljenih ili pribavljenih proizvoda i/ili usluga, vaše interese na temelju vašeg korištenja naših web-stranica i mobilnih web-stranica, uključujući i aplikacije, koje uz vaš pristanak bilježimo. To možemo raditi i putem kampanja na društvenim mrežama (Facebook i LinkedIn).

 6. radi ispunjenja zakonskih obveza i zakonskih fiskalnih obveza; i

 7. u svrhu razvoja i poboljšanja proizvoda i usluga za internu analizu i analizu web-mjesta.

 

Čije osobne podatke obrađujemo?

Obrađujemo (skupljamo, koristimo, pohranjujemo, spremamo i dijelimo) osobne podatke sadašnjih, bivših i potencijalnih klijenata, dobavljača i posjetitelja naših web-stranica i aplikacija.

 

Tko će dobiti vaše osobne podatke?

Vaše osobne podatke dostavljamo samo tvrtkama koje su uključene u izvršenje ugovora između vas i Riwala i kad je to nužno za taj ugovor. Sa svim tim tvrtkama sklopili smo ugovore o obradi, u kojima je propisano koje se radnje obavljaju pod našim nadzorom i u skladu s našim uputama. Te tvrtke ne smiju obrađivati ili upotrebljavati podatke u vlastite ili treće svrhe.

Odjava s newslettera

Ako više ne želite primati obavijesti o našim novim proizvodima i pratećim uslugama i promocijama, u svakom trenutku možete odjaviti primanje našeg newslettera. To možete učiniti klikom na link za odjavu u našem newsletteru ili slanjem e-poruke na info@riwal.com s naslovom: "odjava s newslettera". Nadalje, u svakom trenutku sami možete prilagoditi postavke kolačića; više o tome pogledajte u "Uporaba kolačića".

 

Razdoblje pohrane vaših osobnih podataka

 Vaši osobni podaci neće se čuvati dulje nego što je potrebno za gore navedene svrhe ili u skladu sa zakonski propisanim rokom.

 

Sigurnost

Poduzeli smo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke i spriječili neovlašteni pristup vašim osobnim podacima. Te mjere redovito se ocjenjuju, prilagođavaju i po potrebi ažuriraju.

Naše web-mjesto osigurano je tako da se osobni podaci koje ostavljate na našem web-mjestu sigurnom vezom šalju našoj organizaciji.

 

Uporaba kolačića

U ponudi svojih proizvoda i usluga na web-stranicama i aplikacijama koristimo kolačiće. Kolačići su male podatkovne datoteke koje web-stranice pohranjuju na vašem uređaju (primjerice, računalu). Web-mjesto izdaje uputu web-pregledniku koji koristite za pregledavanje web-stranica (primjerice, Internet Explorer) da pohrani kolačiće na vaš uređaj. Na Riwalovim web-stranicama koriste se četiri vrste kolačića:

1.Funkcionalni kolačići

Funkcionalni kolačići nužni su za rad našeg web-mjesta. Oni služe za jednostavniju navigaciju našim web-stranicama i spremanje određenih korisničkih postavki ili preferencija kako bismo vam omogućili što učinkovitije korištenje web-stranica.

2.Analitički kolačići

Riwal uz to koristi i analitičke kolačiće kako bi izmjerio broj posjetitelja web-stranica i saznao koje se informacije najviše gledaju (primjerice korištenjem alata Google Analytics). Prikupljeni statistički podaci koriste se za optimizaciju sadržaja web-mjesta ili online pošte u skladu s potrebama posjetitelja.

3.Reklamni kolačići

 Određeni oglasi na web-stranice trećih strana prate koji su posjetitelji pročitali oglase i koje su stranice pregledali. To omogućava Riwalu da personalizira vaš sljedeći posjet i prikaže vam relevantne oglase. Te treće strane (uključujući Facebook na https://www.facebook.com/ads/about/?entry_product=ad_preferences) nude vam mogućnost da upravljate postavkama privatnosti i oglašavanja i po potrebi ih prilagodite svojim željama.

4.Kolačići društvenih mreža

Riwal vam omogućava dijeljenje informacija na web-stranicama i aplikacijama putem društvenih mreža. Za to možete koristiti ikone društvenih mreža. Kad kliknete na neku od tih ikona, bit ćete preusmjereni na stranice tvrtke-vlasnice te društvene mreže. Kako klikate, te tvrtke pohranjuju kolačiće. Te vam tvrtke također nude mogućnost da upravljate postavkama privatnosti i oglašavanja te ih po potrebi prilagodite.

Ime kolačića

Opis

Trajanje skladištenja

.ASPXAUTH

Kolačić ASPXAUTH koristi se za utvrđivanje je li korisnik ovlašten. Ovaj kolačić ne sadrži informacije iz kojih se može o kojoj je osobi riječ. Ovaj kolačić služi da bi se osigurala funkcionalnost mrežnog mjesta i nestaje 30 minuta nakon zatvaranja preglednika.

Kraj sesije

 

ASP.NET_SessionId

Kolačić koji sadrži podatke o sesiji korisnika i koristi ga samo poslužitelj da bi se osigurao kontinuitet. Ovaj kolačić ne sadrži informacije iz kojih se može o kojoj je osobi riječ. Ovaj kolačić služi da bi se osigurala funkcionalnost mrežnog mjesta i nestaje 30 minuta nakon zatvaranja preglednika.

Kraj sesije

 

SC_ANALYTICS_GLOBAL_COOKIE

Ovaj nasumično odabrani broj pomaže nam da vam šaljemo personalizirane sadržaje. Nadalje, ovaj kolačić nam pomaže u kreiranju izvješća o tome kako korisnici koriste naše mrežno mjesto u sustavu upravljanja sadržajem.

1 godina

SC_ANALYTICS_SESSION_COOKIE

Ovaj nasumično odabrani broj pomaže nam da vam šaljemo personalizirane sadržaje. Nadalje, ovaj kolačić nam pomaže u kreiranju izvješća o tome kako posjetitelji koriste naše mrežno mjesto unutar našeg sustava upravljanja sadržajem.

 

Kraj sesije

 

_RequestVerificationToken

Ovaj kolačić je stvoren radi zaštite našeg mrežnog mjesta od zlonamjernih napada. Ovaj kolačić ne sadrži informacije iz kojih se može o kojoj je osobi riječ. Ovaj kolačić služi da bi se osigurala funkcionalnost mrežnog mjesta i nestaje 30 minuta nakon zatvaranja preglednika.

 

Kraj sesije

 

{sitename}#lang

Kolačić koji služi za pohranjivanje izabranog jezika.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kako kontrolirati i izbrisati kolačiće?

Na web-mjestu i aplikaciji Riwala sami možete podesiti postavke kolačića (s iznimkom prijeko potrebnih kolačića za koje nije potreban pristanak). Većina internetskih preglednika postavljena je tako da se kolačići prihvaćaju automatski. U postavkama možete blokirati kolačiće ili zatražiti da vas se upozori kad se na vaše računalo šalje kolačić. Provjerite u uputama preglednika kako prilagoditi ili promijeniti postavke preglednika.

 Ako s raznih uređaja posjećujete Riwalove web-stranice ili aplikacije, provjerite jesu li svi preglednici na svim vašim uređajima prilagođeni vašim postavkama kolačića. Isključite li kolačiće koje koristi Riwal ili ih podesite prema svojim postavkama privatnosti, to bi moglo ograničiti iskustvo rada na Riwalovim web-stranicama i aplikacijama.

 

Izjava o ograničenju odgovornosti

Riwalove web-stranice i aplikacije sadrže poveznice na druge web-stranice i moguće oglašivače, uključujući Google, Facebook i LinkedIn.

Za slanje newslettera angažirali smo treću stranu, Emark. Newslettere šaljemo samo ako ste se za to registrirali. U svakom trenutku se možete odjaviti s newslettera.

Riwal ne snosi odgovornost za eventualno kršenje privatnosti do kojeg može doći, niti smo odgovorni za sadržaj, sigurnost ili vlasništvo web-stranica tih trećih strana. Stoga vam savjetujemo da redovno provjeravate politiku privatnosti tih kompanija. Gdje je to moguće, postavke privatnosti prilagodite svojim osobnim preferencijama.

 

Zaštita osobnih podataka

Riwal je odgovoran za sigurnu pohranu i prijenos podataka s vašeg računala na naše poslužitelje. Ti su poslužitelji u Nizozemskoj, a sve europske države pružaju odgovarajuću i primjerenu razinu zakonske zaštite. Riwal je također poduzeo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere za zaštitu vaših osobnih podataka od gubitka ili bilo kojeg oblika nezakonite obrade. Kad je riječ o suradnji s tvrtkama koje nisu iz Europe, Riwal će vaše osobne podatke proslijediti samo ako postoji podjednaka razina zaštite ili ako ste prethodno izričito tako zahtijevali.

 

Djeca

Riwalovi proizvodi i prateće usluge nisu namijenjeni djeci. Ako imate manje od 16 godina (ako ste maloljetni), ne smijete koristiti naše usluge.

 

Vaša prava

U svakom trenutku možete tražiti pristup, promjenu ili brisanje svojih osobnih podataka. Isto tako, u svakom trenutku možete otkazati primanje obavijesti bilo koje marketinške kampanje, uključujući i naš newsletter, i to na info@riwal.com. Osim toga, na web-stranicama Riwala možete podesiti svoje postavke kolačića.

 Na vama je odgovornost da svi podaci koje dajete Riwalu budu točni i ažurirani.

Napokon, imate i pravo pritužbe nizozemskom Nadzornom tijelu za zaštitu osobnih podataka (Autoriteit Persoonsgegevens) ako vam ne odgovara način na koji Riwal upravlja vašim osobnim podacima.

 Sa svim dodatnim pitanjima o ovoj Politici privatnosti i kolačića ili o tome kako se ona primjenjuje na ovo web-mjesto, slobodno nam se obratite na:

Bijelovarska 51

10 370 Dugo Selo

 privacy@riwal.com

 

Promjene ove Politike privatnosti i kolačića

Svaka promjena ove Riwalove Politike privatnosti i kolačića bit će objavljena na web-stranicama. Riwal vam stoga savjetuje da redovno provjeravate Politiku privatnosti i kolačića na našim web-stranicama kako biste uvijek bili informirani o promjenama.

 

Ova Politika privatnosti i kolačića podliježe nizozemskim zakonima. Zadnji je put mijenjana u svibnju 2018. godine.