Prijava na NewsletterPolitika privatnosti i kolačića
Croatia - Croatian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Ljudi - Planet - Profit

Mi u Riwalu stalno tražimo inovacije i održiva rješenja, kod kojih su ekonomski, ekološki i društveni interesi u ravnoteži s obzirom na ljude, planet i profit. Izbori se priopćavaju na pošten i transparentan način svim zainteresiranim stranama.

Ljudi

Naši vlastiti zaposlenici su naš najvažniji resurs i stoga nastojimo voditi naše poslovanje tako da zaštitimo njihovo zdravlje i zajamčimo sigurnost i da im osiguramo prilike za razvoj u karijeri. Mi zadovoljavamo sve relevantne zakone u pogledu nediskriminacije i transparentnosti. No ista posvećenost kakvu imamo prema našim zaposlenicima proteže se i na sve druge zainteresirane strane - naše poslovne partnere, naše klijente i naše dobavljače u zajednicama u kojima radimo. 

 

Riwal je uvijek iskazivao vrlo čvrstu predanost društvu i lokalnoj zajednici, prvenstveno kroz sponzorstvo. Osim promotivne vrijednosti našeg angažmana, Riwal smatra važnim da, kao dobar korporativni građanin, jača lokalnu povezanost kroz sport i kulturu, kao što je naše pokroviteljstvo manifestacije Alpe d'HuZes za potporu u borbi protiv raka.

 

Planet

Mi znamo da su resursi našeg planeta ograničeni, stoga se na mnogo načina trudimo smanjiti na minimum naš utjecaj na okoliš. Činimo sve što možemo da smanjimo našu potrošnju energije i naš otpad, reciklirajući što je više moguće i praveći svjesne izbore proizvoda i postupaka koji su dobri za naš planet.

 

Održivost je očito važna za planet, ali je isto tako važna i za naše poslovanje. I mi čvrsto vjerujemo da ona nama i našim klijentima daje kokurentsku prednost. Na primjer, kada možemo osigurati rješenja s niskim emisijama, električne strojeve niske razine buke, strojeve s hibridnim pogonom niske stope CO2, i noviju, energetski efikasniju opremu, tada našim klijentima isporučujemo dodatnu vrijednost.

 

Profit

Održivost je također pitanje dugoročnog kontinuiteta. Ako naše poslovanje ne obavljamo "održivo", nećemo u budućnosti biti u stanju ponuditi našim klijentima sigurna i učinkovita rješenja kojima se oslanjaju na nas. Zato stalno ocjenjujemo vlastite postupke i stalno gledamo kako da ih poboljšamo. Važan element tog procesa je Riwalov stil, koji smo usvojili da bismo isporučivali dosljedno visoku kvalitetu svim našim klijentima bilo gdje u svijetu. Riwalov stil pruža našim klijentima prednosti u kvaliteti i pouzdanosti, a isto tako predstavlja metodologiju poslovanja koja jamči naš vlastiti poslovni uspjeh, profitabilnost i našu buduću poslovnu održivost – kako bismo našim partnerima još mnogo godina mogli nastaviti isporučivati najbolje iskustvo klijenta u ovoj djelatnosti.

 

Riwalovi certifikati

U Riwalu vjerujemo u održavanje najviših standarda kvalitete, sigurnosti i održivosti. Ponosni smo što posjedujemo sljedeće certifikate koji odražavaju visoku razinu koju smo postavili za svoju organizaciju.

ISO 45001: 2018 - sustav upravljanja zaštitom zdravlja i sigurnošću na radu

ISO 9001: 2015 - sustav upravljanja kvalitetom

ISO 14001:2015 - sustav upravljanja okolišem