Riwal Izbrane naprave 0
Menu

OBNOVITVENI TEČAJ ZA DELO NA VIŠINI

Zavedamo se, kako pomembno je pravilno usposabljanje zaposlenih, zato z našim partnerjem Baleks d.o.o. organiziramo enodnevna usposabljanja s preverjanjem znanja za uporabnike dvižnih košar in ploščadi ter teleskopskih viličarjev. Usposabljanje je sestavljeno iz teoretičnega in praktičnega dela. Udeleženci tega usposabljanja lahko pridobijo potrdilo o uspešno zaključenem usposabljanju. Na ta način na eni strani poskrbimo za varnejše in bolj efektno delo, hkrati pa tudi za izpolnjevanje zahtev veljavne zakonodaje s področja varstva pri delu v republiki Sloveniji.

Program našega usposabljanja z našim partnerjem Baleks d.o.o., je prilagojen in  skladen s smernicami organizacije »International Powered Access Federation – IPAF«.

Naše podjetje Riwal je član združenja IPAF. V državah kjer je IPAF prisoten, imamo centre za usposabljanje uporabnikov dvižnih košar in ploščadi ter teleskopskih viličarjev po IPAF programu.

Po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu (Ur. List RS št. 43/11, 38. člen) je za nadaljnjo veljavnost že pridobljenega izpita za delo na višini potrebno po dveh letih znanje uradno obnoviti.  

OBNOVITVENI TEČAJ ZA DELO NA VIŠINI


Starting in the 1950s up to 2002, astronauts were sponsored and trained exclusively by governments, either by the military or by civilian space agencies