Riwal Izbrane naprave 0
Menu

Usposabljanje za delo na višini

 

Varno opravljanje dela

Varnost pri delu na višini je poglavitnega pomena. S svojo storitvijo zagotavljamo celovite rešitve za varno in učinkovito delo na višini. Z vidika varnega dela in varne uporabe dvižnih košar in ploščadi ter teleskopskih viličarjev je še zlasti pomembno, da so uporabniki teh delovnih sredstev pravilno usposobljeni tako s praktičnega kot zakonodajnega vidika.

 

Izobraževanja za delo na višini

Zavedamo se, kako pomembno je pravilno usposabljanje zaposlenih, zato z našim partnerjem Baleks d.o.o. organiziramo enodnevna usposabljanja s preverjanjem znanja za uporabnike dvižnih košar in ploščadi ter teleskopskih viličarjev. Usposabljanje je sestavljeno iz teoretičnega in praktičnega dela. Udeleženci tega usposabljanja lahko pridobijo potrdilo o uspešno zaključenem usposabljanju. Na ta način na eni strani poskrbimo za varnejše in bolj efektno delo, hkrati pa tudi za izpolnjevanje zahtev veljavne zakonodaje s področja varstva pri delu v republiki Sloveniji.

Program našega usposabljanja z našim partnerjem Baleks d.o.o., je prilagojen in  skladen s smernicami organizacije »International Powered Access Federation – IPAF«.

Naše podjetje Riwal je član združenja IPAF. V državah kjer je IPAF prisoten, imamo centre za usposabljanje uporabnikov dvižnih košar in ploščadi ter teleskopskih viličarjev po IPAF programu.


Pišite nam na info_si@riwal.com ali pokličite na 01 544 34 34 in si priskrbite certifikat za varno opravljanje del na višini.