NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Škarjaste dvižne ploščadi za prodajo

Zavedamo se, da je varno delo na ekstremnih višinah izjemnega pomena za vaše podjetje v gradbeništvu, na področju inštalacij in v logistiki. Zaradi tega razloga je nakup škarjaste dvižne ploščadi pri Riwalu zelo razumna odločitev. Riwal zelo dobro pozna zahteve glede kakovosti, ki jih mora izpolnjevati škarjasta dvižna ploščad, kar nam omogoča, da vam lahko ponudimo celovit nasvet glede številnih aplikacij, ki so na voljo. Vas zanima? Oglejte si našo paleto ponudbe in nas kontaktirajte za več informacij.

Blagovna znamka
Delovna višina (m)
Pogon
Teža (kg)
Nosilnost (kg)
Širina (m)
Dolžina (m)

Podrobnosti

Želite kupiti rabljeno ali novo škarjasto dvižno ploščad?

Za vas kot podjetnika je nakup škarjaste dvižne ploščadi znatna naložba. V Riwalu se tega zavedamo. Zato je zelo pomembno, da ste vnaprej dobro informirani o tipu škarjaste dvižne ploščadi, ki jo kupujete in da poznate vse opcije, ki so vam na voljo. Pri Riwalu lahko izbirate iz široke palete novih in rabljenih škarjastih dvižnih ploščadi. Vse različice so visoko kakovostne in izdelane v skladu z najsodobnejšo tehnologijo. Poleg tega obstajajo številne možne različice v zmogljivosti dviganja in dimenzijah.

Škarjasta dvižna ploščad je odlična alternativa vsem gradbenim odrom. Lahko izberete med dizelsko ali električno škarjasto dvižno ploščadjo. Obe različici vam omogočata varno delo na visokih višinah. Lokacija, kjer potekajo vaše aktivnosti, je odločilna tudi pri tem, katera različica vam bo najbolje služila. Dizelska škarjasta dvižna ploščad je odlična za delo na prostem ali v primerih, ko je potreben transport težkih predmetov, kot so na primer orodja. Dizelska škarjasta dvižna ploščad lahko deluje na različnih površinah. V primeru, da potrebujete škarjasto dvižno ploščad, ki je primerna tako za notranjo kot za zunanjo uporabo, pa bo vaša najboljša izbira različica z električnim pogonom.

Popolna dvižna ploščad za vsako uporabo

Kadar gre za vprašanje dvižnih ploščadi, je nedvomno, da je Riwal vodilni specialist na tem področju že od leta 1968. Imamo dolgoletne izkušnje in vse znanje, ki je potrebno, da našim strankam, doma in v tujini, zagotovimo pravo dvižno ploščad. Na voljo so tudi po meri prilagojene dvižne ploščadi. Prisluhnili bomo vsem vašim potrebam in vam svetovali najbolj primerno dvižno ploščad, ki ustreza vašim potrebam. To je lahko škarjasta dvižna ploščad ali ena izmed drugih dvižnih ploščadi iz naše ponudbe:

Možnosti so neskončne! Prosimo kontaktirajte nas, če potrebujete več informacij o paleti ponudbe naših dvižnih ploščadi.

Želim kupiti škarjasto dvižno ploščad!

Ste si že ogledali Riwalovo paleto ponudbe in ste se že odločili? Ali pa morda prej potrebuje nasvet enega od naših strokovnjakov? NI problema - prosimo kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali! Če želite izvedeti več o številnih drugih strojih, katere vam lahko ponudimo pri Riwalu, nas pokličite ali nam pošljite e-sporočilo. Z veseljem vam bomo ponudili vašim potrebam prilagojen strokovni nasvet, tako da boste z gotovostjo prepričani, da kupujete pravi izdelek za vaše podjetje. Številna podjetja, doma in v tujini, so že kupila škarjasto dvižno ploščad pri Riwalu. Pridružite se naši bazi zadovoljnih strank in izkoristite vse prednosti storitve, ki vam jo ponuja Riwal!

Avtokošare    Lomljiva roka    Goseničar    Pajek    Škarjaste ploščadi    Teleskopske ploščadi    Vertikalni dvig