NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Dvižne ploščadi in košare za prodajo

Pri delu na višini je pomembno, da delo lahko opravite varno in udobno. Lahko zaupate, da ste v varnih rokah, kadar uporabljate dvižno delovno ploščad ali košaro iz Riwala. Pri nas lahko kupite rabljeno ali novo dvižno delovno ploščad ali košarko, ki v celoti ustreza vašim zahtevam. Z veseljem vam bomo svetovali o naši široki paleti, katero sestavljajo številne dvižne delovne ploščadi. Oglejte si našo ponudbo in poiščite pravo dvižno delovno ploščad za vašo nalogo!

Blagovna znamka
Delovna višina (m)
Pogon
Teža (kg)
Nosilnost (kg)
Širina (m)
Dolžina (m)

Podrobnosti

Kupiti rabljeno ali novo dvižno delovno ploščad ali košaro?

Nakup dvižne delovne ploščadi je za mnoga podjetja pomembna, strateška in velika odločitev. Riwal vam je na voljo za nasvet in pomoč, ko se boste odločali o najbolj primernem stroju za vaše delovne aktivnosti. V naši paleti nudimo tako nove kot tudi rabljene dvižne delovne ploščadi. Odločitev o tem, katera dvižna delovna ploščad bo za vas najustreznejša, je odvisna od zneska, ki ste ga pripravljeni investirati in od vaših potreb. Seveda vam lahko jamčimo, da je nova ali rabljena dvižna delovna ploščad, kupljena pri nas, najvišje kakovosti in da se odlikuje z najsodobnejšo tehnologijo.

Ali vas zanima, katere možnosti vam lahko ponudimo? Lahko nas kontaktirate za naslednje  dvižne delovne ploščadi:

Ne odlašajte in nas kontaktirajte za dodatne informacije o različnih dvižnih delovnih ploščadih in za osebno strokovno posvetovanje z enim od naših strokovnjakov.

Dodatna storitev iz Riwala

Ko pri Riwalu kupite dvižno delovno ploščadi ali košaro, se lahko zanesete tudi na dober servis in strokovno svetovanje potem, ko bo dvižna delovna ploščad že pri vas. Lahko nas kontaktirate za nove dele ali pa v primeru, ko so na vašem stroju potrebna vzdrževalna dela. Na voljo vam je tudi naše posebno usposabljanje o uporabi vaše dvižne ploščadi. Riwal je namreč uradni center za izvajanje tečajev usposabljanja za dvižne delovne ploščadi, katerih vsebino je razvila IPAF. To je mednarodna organizacija, ki se zavzema za varno in učinkovito uporabo dvižnih delovnih ploščadi. Ta usposabljanja zagotavljajo, da se vsa tveganja, povezana z uporabo dvižne delovne ploščadi, zmanjša na minimalno.

Ni naključje, da je Riwal vodilni na trgu, ko gre za vprašanje električnih dvižnih ploščadi. Naše izdelke že od leta 1968 dobavljamo po vsej Nizozemski in Evropi. Naša storitev pomeni kakovost, varnost in trajnost, odlikuje pa nas tudi visoka inovativnost. V večini primerov vam bomo namreč lahko izdelali vašim potrebam prilagojeno rešitev, v kolikor za vaše namene ali delovne aktivnosti primerna dvižna delovna ploščad morda ne bi bila na voljo.

Ali želite kupiti dvižno ploščad ali košaro? Z veseljem vam bomo pomagali z nasvetom!

Ali se zanimate za nakup nove ali rabljene dvižne delovne ploščadi? Prosimo, kontaktirajte nas. Naši strokovnjaki so pripravljeni, da vam ponudijo najboljši nasvet, ki bo ustrezal vaši situaciji. Lahko nas kontaktirate tudi, če se samo razgledujete in še ne veste, za katero dvižno delovno ploščad bi se odločili. Z veseljem vam bomo pomagali najti pravo dvižno delovno ploščad za vaše delovne aktivnosti. Bodisi da gre za  dvižno košaro z lomljivo roko, dvižno košaro goseničarja, teleskopsko dvižno ploščad, vertikalno dvižno ploščad ali kateri koli drug tip, vsakemu lastniku podjetja lahko zagotovimo pravo dvižno delovno ploščadi.