Riwal 0
Menu

Hoogwerker huren Friesland

Riwal is gespecialiseerd in het veilig en efficiënt werken op hoogte. Met zeven vestigingen in Nederland zijn wij altijd bij u in de buurt. Zo ook wanneer u een hoogwerker in Friesland wilt huren. Met meer dan 100 soorten en maten hoogwerkers vindt u bij ons altijd de gewenste hoogwerker.

Onze ervaren medewerkers staan altijd voor u klaar voor deskundig advies. Heeft u een hoogwerker nodig in Friesland maar weet u niet welke machine u nodig heeft? Geen punt. Wij komen graag op uw locatie in Friesland langs voor een werkopname.

Veiligheid speelt een rol in alles wat wij doen. Onze machines worden dan ook voor en na gebruik grondig gecheckt en jaarlijks gekeurd. Tevens investeren wij continu in nieuwe producten, waardoor u op projecten in en rondom Friesland altijd met hoge kwaliteit hoogwerkers werkt.

Mocht er onverhoopt een storing optreden dan zijn wij binnen 2,5 uur in Friesland op locatie en bent u spoedig weer aan het werk. Zo verliest u zo min mogelijk tijd.

Wij hopen dat u veiligheid net zo belangrijk vindt als ons. Naast veilige machines is het daarom van groot belang dat gehuurde hoogwerkers in Friesland enkel worden bediend door gecertificeerde bedieningsmannen. Heeft u nog geen certificaat? Volg dan een hoogwerker opleiding en behaal in één dag uw certificaat.

Riwal opleidingen

Wanneer de hoogwerker naar uw wens nog niet bestaat passen onze technische experts de machine graag aan naar uw wensen.

Contact

Hoogwerker huren Friesland? Kies voor Riwal!

Potklei 6
9351 VS Leek
E: verhuurgroningen@riwal.com
T: +31 (0)50 201 17 00
F: +31 (0)50 201 11 50