Riwal 0
Menu
100% elektrisch, 0% emissie. Alleen bij Riwal Informatie aanvraag

100% elektrische (knikarm)telescoophoogwerkers

Riwal voorziet in oplossingen voor het veilig en efficiënt werken op hoogte. Om beter in te kunnen spelen op de behoeften van onze klanten naar duurzame oplossingen, heeft Riwal baanbrekende innovaties geïntroduceerd. Het omzetten van diesel aangedreven hoogwerkers naar elektrische hoogwerkers met werkhoogtes van 26 tot 43 meter is een voorbeeld hiervan. Deze innovatie maakt het mogelijk om de elektrische machines binnenshuis onbeperkt te gebruiken, zonder emissie en met een zeer laag geluidsniveau. Bovendien hebben de wijzigingen geen invloed op de prestaties van de machine.

Riwal biedt veel meer dan alleen standaardmachines. We passen machines aan op basis van de vraag van de klant. De conversie van de JLG-800AJ(262KTEJR), JLG-860SJ (280TEJR), JLG-1200SJP(384TDJP) en de JLG-1350SJP(430TDJP) hoogwerkers zijn goede voorbeelden hiervan. Deze machines zijn een duurzaam alternatief voor diesel aangedreven machines en zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met klanten, die specifieke behoeften hebben op gebied van duurzame oplossingen. Geen emissie en lage geluidsniveaus zijn gunstig voor het milieu en de gebruikers van de machines.  

De omzetting naar elektrisch heeft geen enkel effect op de prestaties van deze machines. De werkhoogte, horizontale reikwijdte en bedieningssnelheid bleven hetzelfde als bij de diesel variant. Deze oplossingen zijn ideaal voor indoor werkzaamheden zoals beurshallen, logistieke centra en indoor-fabrieken maar ook voor buitentoepassingen. De nul-emissie en het lagere geluidsniveau zijn gunstig voor het milieu.

Unieke innovatieve oplossingen
Het feit dat er geen vergelijkbare oplossing op de markt beschikbaar is maakt deze innovatie uniek. Daar waar de hoogste elektrische hoogwerker die nu in de markt is een werkhoogte van 20 meter heeft, beschikt de JLG 1350SJP over een werkhoogte van maar liefst 43 meter!

Download de leaflet 100% elektrische (knikarm) telescoophoogwerkers van Riwal