Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
Strategi

Vores Strategi

At opnå forretningsmæssig succes er aldrig enkelt, men det der driver os, er ikke desto mindre en meget klar mission: At levere branchens bedste kundeoplevelse igennem engagerede medarbejdere.

Vores vision er at være det foretrukne valg når der skal arbejdes i højden. Dette skal opnås via den højeste grad af sikkerhed, produktivitet og service igennem vores medarbejdere. Vi mener, at hvis vi er i stand til at gøre det, kommer vi selv til at trives i det lange løb, og det betyder, at vi kan fortsætte med at opfylde behovene hos vores kunder.

Vi har bygget vores strategi op omkring tre væsentlige ”søjler”.

Riwal-teamet - vi udlejer maskiner, men vores medarbejdere er vores største aktiv. Fordi leveringen af den kundeoplevelse, som vi stræber efter, kun kan ske, hvis vi har de rigtige mennesker med den rette vilje og indstilling. Medarbejdere som føler sig forpligtet til vores vision om kvalitet og kundeservice. Vi har opbygget Riwal som en virksomhed med en innovativ, international, åben karakter med tillid til, at det er det, der tiltrækker talentet og ambitiøse medarbejdere. De begavede mennesker, som er medlemmer af vores team, er det, der gør Riwal til den virksomhed, som den er.

Maskinparken - vores maskinpark bidrager til den bedste kundeoplevelse, fordi en lift med de rigtige specifikationer altid er til rådighed på det rette sted og til den tid, som kunden ønsker.

Kunden - for os er det vigtigt at kende og forstå vores kunder, og hvad de har brug for til en bestemt opgave samt at arbejde med dem for at finde den mest effektive og sikreste løsning. Deres interesser er vores interesser, og for at tjene disse interesser vil vi gå langt for at opfylde vores løfter for at sikre, at kunderne får præcis, hvad de forventer, når de forventer det. Og hvis der nogensinde er et problem, at løse det så hurtigt, som vi overhovedet kan.

 

The Riwal Way

The Riwal Way er en forretnings-tilgang, som vi har adopteret for at sikre, at vi leverer det samme kvalitetsniveau til alle kunder ved hver transaktion, hvor på jorden kunden end måtte være. Vi har identificeret de vigtigste drivkræfter for den bedste kundeoplevelse samt bygget og fintunet vores processer og drift til at være så effektive, som de overhovedet kan være, for at sikre, at vi leverer den bedste kundeoplevelse hver eneste gang. Vi har også indbygget måling og analyse af vores resultater, så vi løbende kan forbedre vores produkter og tjenester. Og så har vi uddannet alle vores folk til at arbejde og drive forretning efter 'The Riwal Way'. Men det betyder ikke, at 'The Riwal Way' er mejslet i sten. Tværtimod, kontinuerlig forbedring er en central del. At blive bedre er den eneste måde, hvorpå vi kan sikre, at vi kan fortsætte med at levere industriens bedste kundeoplevelse.

 

Mission

At levere den bedste kundeoplevelse gennem engagerede medarbejdere.

 

Vision

At være det foretrukne valg når der skal arbejdes i højden.