Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

RIWAL TILFØJER NORGE TIL JLG-DISTRIBUTØRSKAB

Hoofddorp, Holland — 1. marts 2021 — JLG Industries, Inc., et Oshkosh Corporation-firma [NYSE:OSK] og den førende globale producent af lifte og teleskoplæssere, meddeler med glæde udnævnelsen af Riwal som sin distributør for Norge.

 

Karel Huijser, JLG EMEAs vicepræsident og administrerende direktør kommenterer: ”Vi er glade for at udvide vores partnerskab med Riwal i Norge. Deres tilstedeværelse i landet og viden om markedet vil bidrage til yderligere vækst af vores produkter i regionen. Kunder i Norge vil også få leveret service og efter-salg produktpleje gennem Riwal-organisationen.”

 

Som distributør for regionen vil Riwal være ansvarlig for salg, marketing, uddannelse og eftersalgsservice for hele spektret af JLG maskiner. Riwal vil betjene kunder såsom udlejningsselskaber såvel som slutbrugere inden for byggeri, produktion og logistik.

Pedro Torres, administrerende direktør for Riwal tilføjer: ”Sidste år fejrede Riwal og JLG 25-årsdagen for, at Riwal var en officiel JLG-distributør. Dette langvarige partnerskab resulterede i at have omfattende ekspertise med JLG-mærket i vores udlejningsflåde. Disse forhandlere har tilladt dem at være en af lederne af AWP-udstyr i følgende lande: Holland, Polen, Kasakhstan og Balkanlandene. Vores stærkt motiverede teams i Norden vil være i stand til i vid udstrækning at udvikle den lokale liftvirksomhed, som har et stort potentiale, da køb af nye maskineri stigende grad er udbredt sammen med indkøb af traditionelt brugte maskiner.”

Jesper Becker, Equipment Sales Manager i Norden, tilføjer: ”Som den officielle forhandler af JLG i Norge og muligheden for at tilbyde vores kunder det fulde sortiment af produkter fra verdens førende producent ser vi frem til at styrke markedspositionen for JLG og Riwal i Norge. Med stor entusiasme vil vi arbejde som en fullservice-partner for både vores eksisterende kunder og alle nye kunder.”

 

Om Riwal

Riwal Holding Group, der blev grundlagt i 1968 og har hovedkontor i Holland, er en international udlejnings- og salgsspecialist af lifte, teleskoplæssere og trucks. Riwal beskæftiger over 2.500 medarbejdere, har 70 depoter i 16 lande, driver over 20.000 enheder og driver forretning i over 70 lande. Riwals mission er at levere branchens bedste kundeoplevelse gennem engagerede medarbejdere. For mere information besøg: www.riwal.com.

 

Om JLG Industries, Inc.

JLG Industries, Inc. er en verdensførende designer, producent og markedsfører af adgangsudstyr. Virksomhedens forskellige produktportefølje inkluderer førende mærker såsom JLG®-lifte  ; JLG og SkyTrak® teleskoplæssere; og en række supplerende tilbehør, der øger alsidigheden og effektiviteten af disse produkter. JLG er et Oshkosh Corporation-selskab [NYSE:OSK]. For mere information om JLG Industries, Inc., besøg www.jlg.com.

 

Om Oshkosh Corporation

Oshkosh Corporation er en førende designer, producent og distributør af en bred vifte af adgangsudstyr, kommercielle, brand- og beredskabs-, militær- og specialkøretøjer og køretøjslegemer. Oshkosh Corporation fremstiller, distribuerer og servicerer produkter under mærkerne Oshkosh®, JLG®, Pierce®, McNeilus®, Jerr-Dan®, Frontline ™, CON-E-CO®, London® og IMT®. Oshkosh-produkter værdsættes over hele verden af udlejningsfirmaer, betonplacering og affaldsindsamlingsvirksomheder, brand- og beredskabsafdelinger, kommunale tjenester og lufthavnstjenester og forsvarsstyrker, hvor høj kvalitet, overlegen ydelse, robust pålidelighed og langsigtet værdi er altafgørende. For mere information, besøg www.oshkoshcorporation.com.

®, TM Alle mærker, der henvises til i denne pressemeddelelse, er varemærker tilhørende Oshkosh Corporation eller dets datterselskaber.

 

Forudgående udsagn
Denne pressemeddelelse indeholder udsagn, som selskabet mener er ”fremadrettede udsagn” i henhold til loven om reform af private værdipapirer i 1995. Alle udsagn undtagen udsagn om historiske kendsgerninger, herunder, uden begrænsning, udsagn om selskabets fremtidige økonomiske position, forretningsstrategi, mål, forventet salg, omkostninger, indtjening, kapitaludgifter, gældsniveauer og pengestrømme og ledelsesplaner og mål for fremtidige operationer er fremadrettede udsagn. Når det bruges i denne pressemeddelelse, kan ord som "kan", "vil", "forvente", "har til hensigt", "estimere", "foregribe", "tro", "skulle", "projekt" eller "planlægge" eller det negative deraf eller variationer derpå eller lignende terminologi er generelt beregnet til at identificere fremadrettede udsagn. Disse fremadrettede udsagn garanterer ikke for fremtidig præstation og er underlagt risici, usikkerheder, antagelser og andre faktorer, hvoraf nogle ligger uden for selskabets kontrol, hvilket kan medføre, at de faktiske resultater afviger væsentligt fra dem, der udtrykkes eller antydes af en sådan fremadseende udsagn.