Tilmeld nyhedsbrevFAQ
Denmark - Danish
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Riwal optimerer flåden med 4 nye maskiner

4 nye maskiner til RIwal

Riwal tilføjer fire nye maskiner i flåden primo september 2019

Riwal tilbyder branchens bedste service og en af grundene til det er vores meget unge flåde. Maskinerne bliver løbende skiftet ud, så der er altid er det nyeste nye i materiel - om det er bomlifte, saxlifte eller Manitou. De nye tilføjelser er netop bomlifte og saxlifte fra Genie, SkyJack og Niftylift og JLG. 

En ung flåde øger driftsikkerheden, og vores kunder har de bedst mulige betingelser for at undgå driftstop, når de lejer maskiner fra os. De nye maskiner fra Genie, SkyJack, Niftylift og JLG er ikke blot top-funktionelle men også innovative med smarte digitale funktioner. 

 

De fire nye maskiner i Riwals maskine flåde 

 

Tryk dig videre her, hvis du vil springe ned ad siden og læse mere om Genie, Nifty, SkyJack eller JLG

Riwal tilføjer nye maskiner i deres flåde

NY BOMLIFT FRA GENIE | GENIE S65 XC

Dieseldrevne teleskop bomlifte er alsidige terrængående bomlifte til udendørs brug. Teleskopbommen gør det muligt at arbejde i højden med et stort vandret udlæg. Liftene er udstyret med en jib-arm som gør det muligt at justere arbejdshøjden uden at skulle bevæge hele teleskop bommen. Dieseldrevne teleskop bomlifte fås i arbejdshøjder fra 15,7 meter 47,70 m.

Bomliften fra Genie S65XC er karakteriseret ved at have en højere løftekapacitet på maksimalt 454 kg. i kurven, sammenlignet med forgængeren Genie S65. Den maksimale arbejdshøjde for liften er 21,81 meter, mens den maksimale horisontale rækkevidde er på 16,50 meter. S65XC har en egenvægt på 11412 kg og med den højere løftekapacitet samt i kurven samt diesel-motoren taget i betragtning, er denne teleskop bomlift både robust og kraftfuld. 


 

Genie bomlift

 

NYFTY LIFT UDGIVER NY BOMLIFT | NIFTY LIFT HR28 4X4

Nifty Lift HR28 4x4 Hybrid er fra den nye generation af miljøvenlige bomlifte fra mærket Niftylift.

Ved at kombinere avanceret strømforsyning med et effektivt firehjulstræk leverer denne lift en utrolig god arbejdsindsats. Hybridsystemet har en mindre motor som er supporteret af maskinens batteri-pakke, når der er brug for ekstra kraft. Det er ligeledes muligt at køre udelukkende på el, hvis man ønsker at køre liften uden CO2 udslip, hvilket også gør den ideel til indendørs brug eller til områder hvor man hverken ønsker lyd- eller emissionsudslip.

Liftens maksimale arbejdshøjde er 28 meter, den maksimale horisontale rækkevidde er 19 meter. Dertil kan kurven roteres 180° for en forbedret manøvrering. Hvilke andre specifikationer har Nifty Lift HR28 4x4? Denne bomlift fra Nyfty Lift er en maskine præget af usædvanlig høj innovationsgrad og muliggør fleksible og miljøvenlige arbejdsformer. 

Riwal optimerer flåde med nifty lift

Nyfty Lift HR28 er en bomlift som indeholder et revolutionært Hybrid energi-system. Den innovative implementering "Diesel Re-Gen" oplader batterierne uden du behøver at tilkoble maskinen til en strømkilde. Dette giver mulighed for utrolig hurtige opladninger - du behøver altså ikke vente på lange opladninger af dine elektriske bomlifte. Denne Nyfty bomlift har mulighed for udelukkende at køre på el, hvilket udelader CO2 emissioner og giver dig mulighed for at anvende maskinen i støj-følsomme områder, som bygninger, tætbefolkede nabolag eller andre byområder. 

Du kan selv se, hvordan Nyfty Lift HR28 virker, og hvordan man bruger dens mange gode features.  

 

SKYJACK SJ6832 RTE | RIWAL OPTIMERER FLÅDE MED INNOVATIV SAXLIFT 

Den elektriske sakselift kan bruges på stabilt og plant underlag. Alle modeller kan benyttes indvendigt, mens nogle modeller også kan benyttes udvendigt. De leveres med afsmitningfrie hjul. Liftene findes til ethvert formål i mange modeller afhængig af arbejdshøjde, platformstørrelse og egenvægt. Eldrevne saxlifte fås i arbejdshøjder fra 7,80 m til 21,50 m.

 

Skyjack SJ6832 RTE er én af de el-saxlifte, der er designet til at kunne arbejde i mere hårdføre terræner sammenlignet med de fleste andre el-saxlifte. Den har et 4-hjulstræk og egenskaben til at kunne klare stigninger op til 45°. Den maksimale arbejdshøjde for denne saxlift er 11,75 meter. Løftekapaciteten er på 454 kg. 

 

Riwal tilføjer Skyjack til flåden!

 

Skyjack har længe været en stærk aktør på markedet og med deres nye serie af innovative saxlifte, gør de endnu engang en dyd ud af, at være med helt fremme hvad angår kvalitet og holdbarhed. 

Skyjack's nye saxlifte har mange features som gør maskinerne anvendelige i forskellige arbejdsområder. Vil du se alle features fra Skyjack's nye saxlift

 

JLG 660 SJ | EN BOMLIFT med stort udlæg


Dieseldrevne teleskop bomlifte er alsidige terrængående bomlifte til udendørs brug. Teleskopbommen gør det muligt at arbejde i højden med et stort vandret udlæg. Liftene er udstyret med en jib-arm som gør det muligt at justere arbejdshøjden uden at skulle bevæge hele teleskop bommen. Dieseldrevne teleskop bomlifte fås i arbejdshøjder fra 15,7 meter 47,70 m.

JLG-660SJ bomliften er udstyret med et meget nemt kontrolpanel, hvilket sikrer god komfort og gode styringsmuligheder for operatøren af liften. 660SJ besidder en diesel motor med firehjulstræk, hvor en oscillerende aksel giver et godt udgangspunkt for gode arbejdsmuligheder og præstationer i svært terræn. Den maksimale arbejdshøjde for liften er på 22,31 meter og den horisontale rækkevidde er på 17,95 meter, mens den maksimale platform kapacitet er på 230 kg.

Læs mere om JLG 660SJ bomliften lige her

 

HVEM ER RIWAL DANMARK? Se video