Riwal 0
Menu

Riwal Blog

06 jul

Ny app gør det nemmere at leje lifte

Riwal har lanceret en ny app, der gør det muligt at leje samt afmelde de maskiner, man ønsker at bestille. Denne App kaldes for MitRiwal, og er det helt nye på markedet. 

Den nye udlejningsapp gør det muligt for den enkelte lejer at skabe sig et hurtigt overblik over, hvilke maskiner vi har i vores udlejningsflåde. I en hverdag, hvor tingene af og til går lidt stærkt, så er denne app den perfekte måde, hvorpå du kan spare tid. Ved hjælp af MitRiwal App'en kan du booke den ønskede maskine på ét minut. Det er med andre ord nemt, hurtigt og smart. 

 

Download MitRiwal App'en til iOS (iPhone)

Download MitRiwal App'en til Android

 

App’en, der gør samarbejdet nemmere og hurtigere

Hovedformålet med app'en er at gøre det nemmere for vores kunder, at leje maskiner. Derfor består app’en af en personlig profil, som du kan logge ind på. På din personlige profil er det muligt at se, hvilke maskiner du har lejet, og du kan samtidig afmelde din bestilling med få klik. 
Funktionalitet og effektivitet er nøgleord i denne app, da Riwal vil gøre deres sortiment så tilgængeligt for kunden som muligt. 

MitRiwal app’en er et specielt værktøj, der gør det nemt og hurtigt for dig at handle hos Riwal. Derudover har du fuld adgang til din personlige information, så du altid kan følge med i, hvor dine lejemaskiner befinder sig. 

’’Vi er rigtigt glade for portalen, da den giver et rigtigt godt overblik over de lifte, vi har lejet - både i form af økonomi og placeringer. Samtidig er det nemt at finde frem til den rigtige lift ved hjælp af intern nr. og GPS-placering. App’en er rigtigt nem at gå til – både angående bestilling og afmelding af lift. Kort sagt er den meget brugervenlig’’, siger Peter Björnvad fra CP ApS. 

En sikker og smart app 

Riwal’s kundeportal hedder MITRiwal, og via app'en har man nu også mulighed for at leje maskiner. Uanset hvor du er, og hvad tid på døgnet, så kan du ved hjælp af denne app finde frem til den maskine, du har brug for og bestille den inden for få minutter. 

Udover at spare én tid, giver app'en dig et fuldt overblik over din igangværende ordre samt tidligere og kommende ordre. Du vil også have oversigt over den præcise placering af dine maskiner. Du vil altså have en aktiv rolle gennem hele processen, så du aldrig er i tvivl om, hvornår du kan forvente din maskine. 
Riwal garanterer, at app’en er helt sikker at bruge, da onlineadgangen er komplet sikker. Det betyder, at alle dine personlige data, som anvendes til app’en, er i sikkerhed. 

MitRiwal app'en er nu tilgængelig til både IOS (Iphone, Ipad) og Android. 
Den er nem at downloade og nem at bruge, og den vil være en smart tilføjelse til din hverdag. 

 
 • Svend-Erik Skaarup / HS Hansen A/S 09 Dec

  Har været for dyre i en periode

 • Skarpi 09 Dec

  Der mangler arbejdsbord på alle sakslifte

 • Karsten Bormlund / Bravida Danmark A/S 07 Dec

  I spørger til Jeres App, men jeg kender den ikke. I skal derfor have et punkt der hedder "Ved ikke" Jeres faktura siger 1000 kr. for levering og afhentning. Jeg håber så ikke at få en regning yderligere når de enggang skal hentes. Det er 1. gang jeg bestiller hos Jer.

 • Jan Lyche Von Elling / Balco Kontech Altaner 07 Dec

  Smart løsning som vi vil have med i vores fremtidige overvejelser.

 • Jan Diget / Spæncom 06 Dec

  OK

 • Lena Lunde / MT Højgaard 05 Dec

  Det nye udlejningssystem skaber et godt overblik over hvad der måtte være i leje af materiel. Kan nemt flytte tingene over på nye sager, afmelde det lejet, se ønskede lejedatoer. Meget brugervenligt system, hvor der også er plads til at få egen tiltag ændret. Så nemt og overskueligt. 

Din mening