NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Prodaja dvižnih ploščadi in košar - RIWAL Slovenija

Dvižne košare omogočajo varnejše izvajanje del na višini


Dvižne košare še kako prav pridejo pri vzdrževalnih delih na vašem objektu, kot so čiščenje oken, vzdrževanje žlebov in barvanje fasade. Uporaba delovne dvižne košare, v kateri ste lahko tudi privezani z varnostnim pasom, je bistveno varnejša od gradbenih odrov, lestev in ostalih pripomočkov za delo na višini. Delo z dvižnimi košarami je manj utrujajoče, saj nanje ni treba plezati, pa tudi učinkovitejše, saj se lahko premikajo tudi v najvišjem položaju in omogočajo hitrejši in lažji dostop do različnih, sicer težko dostopnih delovnih mest. Tako ne izgubljate časa s postavljanjem in podiranjem gradbenih odrov.  Dvižna košara se takrat, ko ni v uporabi, lahko takoj umakne, niti ne ovira dostopa do objekta. 
Napravo upravlja delavec iz košare prek pregledne nadzorne plošče, ki je enaka pri vseh tipih strojev. Delovanje dvižne ploščadi je programirano tako, da omogoča le vertikalne in horizontalne pomike v varnem območju. Kadar ploščad ne stoji na dovolj ravnem terenu, pa je njeno delovanje onemogočeno.
Medtem ko škarjaste dvižne košare omogočajo vertikalne dvige, pa teleskopske omogočajo tako vertikalni kot horizontalni pomik. Posebna izvedba teleskopskih ploščadi so tako imenovane dvižnekošare z lomljivo roko, ki omogočajo še več različnih gibov in so zato primerne tam, kjer je potrebna večja fleksibilnost ali kjer primanjkuje prostora. Teleskopska dvižna ploščad lahko v košari nosi dva človeka oziroma 230 kilogramov bremena, medtem ko je nosilnost platform škarjastih ploščadi lahko tudi večja od pol tone. 

Najem dvižne košare – prihranek pri investiciji v delovno opremo

Uporabniki pri svojih projektih potrebujejo različne dvižne ploščadi, tako glede na višino dviga kot glede na izvedbo dela. Zato je najem ploščadi, ki jo trenutno potrebujejo, zanje pogosto bolj smiselna in ekonomična odločitev kot nakup. Za nabavo pa se odločijo v primeru pogoste uporabe enake dvižne ploščadi, na primer dvižne košare z lomljivo roko.
V našem mednarodnem najemnem voznem parku se nahaja 13.000 dvižnih ploščadi, teleskopskih viličarjev in viličarjev. Med njimi boste zagotovo našli stroj, ki bo ustrezal vsem vašim zahtevam.
Najem dvižne ploščadi, teleskopskega viličarja ali viličarja pri podjetju Riwal vam zagotavlja delovne stroje odlične kakovosti, ki povsem ustrezajo vašim zahtevam. Poleg najema delovnega stroja pa je možen tudi najem usposobljenega upravljavca. Vsi naši upravljavci imajo vsa potrebna dovoljenja za delo.
Naš oddelek za usposabljanje sicer o varnosti pri delu poučuje tudi druga podjetja in njihove zaposlene, saj je varno in učinkovito delo na višini za nas na prvem mestu.

Odločite se za najem dvižne košare in si olajšajte delo. Riwal Slovenija.

Dvižna košara z lomljivo roko Riwal Slovenija

 

IZBERI VRSTO OPREME

Prodaja nove opreme
Zapri
Zapri
Zapri
Premikam:
Delovna višina:
0 m
70 m
Horizontalni doseg:
0 m
30 m

Ponovno začni