NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

RIWAL ŠIRI SVOJO MREŽO DEPOJEV V EVROPI, MED DRUGIMI TUDI REKA, HR

Riwal nadaljuje širitev po Evropi z odpiranjem štirih novih depojev v Veliki Britaniji, Franciji, na Nizozemskem in Hrvaškem.

London - Hemel Hempstead, Anglija

Hemel Hempstead je strateško lociran severno od Londona. Nova lokacija depoja zagotavlja takojšnjo povezavo z avtocestnim omrežjem in obvoznico, ki obdaja širši London. To omogoča enostaven prevoz strojev do in iz osrednjih letališč v Londonu, Heathrowu in Stansteadu. Severna/južna avtocesta M1 je 2 minuti vožnje stran, kar omogoča dostop do Birminghama in Midlandsa v manj kot dveh urah vožnje. Nov depo izpolnjuje najvišje okoljske in ekološke standarde, kot so zbiralnik deževnice in sončni kolektorji na strehi, kar izpolnjuje Riwalove cilje trajnostnega razvoja.

Pariz - Ecquevilly, Francija

Ecquevilly, mesto zahodno od Pariza, je odlična lokacija za nov depo v Franciji, ki služi strankam v regiji Île de France. Območje Pariza in okoliškega predmestja beleži povečano potrebo strank po dvižnih napravah za delo na višini. Riwal ima v tej regiji tri depoje s floto 1000 naprav. Poleg tega je nov depo certificiran za vodenje usposabljanja CACES. To je tečaj, ki operaterjem pomaga pri varnem upravljanju dvižnih ploščadi, košar ter viličarjev, skupaj z drugimi tečaji varnosti.

Zwolle, Nizozemska

Mesto Zwolle na severovzhodu Nizozemske je lokacija naslednjega depoja, ki se odpira v matični državi Riwala. Osrednja lokacija v kraju Zwolle je optimalna za povečanje prisotnosti podjetja na območju, ki prej ni bilo pokrito. Posledično je Zwolle prava strateška izbira, saj z njo Riwal pokriva celotno državo Nizozemsko. Poleg tega je to področje s privlačnim trgom dela, ki bo podjetju pomagal zagotoviti zaposlene in hkrati zmanjšal stopnjo brezposelnosti v lokalni skupnosti. Depo se gradi brez uporabe kakršnegakoli plina, zato je v skladu s pariškim podnebnim sporazumom in Riwalovo strategijo trajnostnega razvoja.

Reka, Hrvaška

Reka je tretje največje mesto na Hrvaškem in ima pomembno pristanišče v Kvarnerskem zalivu, zaradi česar je še bolj dostopna. Z gospodarstvom, ki je močno odvisno od pomorskega prometa in ladjedelništva, je Reka odlična lokacija za nov depo. Riwal bo tako bolje služil strankam, ki se osredotočajo na razvoj pristanišča. Poleg omenjenih segmentov sta zagotovo pomembna tudi naftna rafinerija in turizem. To ne pomeni zgolj gradnja in vzdrževanje hotelov ter nakupovalnih središč ampak tudi logistične povezave do otokov in rafinerije na njih samih. Depo bo blizu avtoceste proti Zagrebu, kar bo povečalo enostavnost prevoza dvižnih naprav. Centralna pozicija novega depoja na Hrvaškem bo skrajšala čas dostave strojev in zmanjšala prevozne stroške, kar bo našim strankam v veliko korist.

Izvršni direktor Pedro Torres pravi: “Z odprtjem novih depojev v Evropi si prizadevamo strankam lažje zagotoviti rešitve pri njihovem delu. Boljše lokacije nam omogočajo, da našim strankam še bolje služimo in jim pomagamo, da svoje projekte dokončajo učinkovito in varno. Povečanje naše prisotnosti po vsej Evropi nam bo omogočilo hitrejši odzivni čas, ki je v središču zagotavljanja najboljše uporabniške izkušnje.«