NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Teleskopski viličar JLG

Ali potrebujete stroj, ki vam bo pomagal pri delu na različnih višinah ali pa s kar največjo lahkoto premestil materiale iz ene lokacije na drugo? V tem primeru je teleskopski viličar tisto, kar manjka vašemu podjetju ali projektu. Delati s teleskopskim viličarjem JLG pomeni delati z vrhunsko opremo. Teleskopski viličar JLG vam ves čas nudi maksimalno produktivnost in zanesljivost in tako povečuje zmogljivost v vsakem okolju, tudi na deloviščih s težkimi delovnimi pogoji. V Riwalu boste našli vašega partnerja za najem JLG, kot tudi vašega dobavitelja za JLG, ki ga odlikuje vrhunska storitev in široka paleta različnih teleskopskih viličarjev JLG na zalogi.

A Teleskopski viličar JLG za povečano produktivnost

Pri delu s teleskopskim viličarjem JLG uporabljate opremo najvišje kakovosti, kar boste zagotovo opazili. JLG vam nudi strojno opremo, ki jo odlikuje največje udobje in enostavnost premikanja, delo pa se opravi z lahkoto, kot da bi šlo za sprehod po parku. Ko delo na delovišču zahteva dvig materiala, kot na primer pokrivanje strehe ali postavljanje sten, JLG poskrbi, da vse konča tam, kjer mora biti, ne da bi se pri tem kakorkoli poškodovalo.


Teleskopski viličar ali viličar?

Teleskopski viličar sam po sebi je zasnovan za dviganje in premikanje težkega tovora, za uporabo v, vendar ne omejeno na, kmetijstvu, gradnji industrijskih objektov in gradnji infrastrukture. Nadalje se teleskopski viličarji delijo na teleskopske viličarje z vrtljivo nadgradnjo in teleskopske viličarje s fiksno teleskopsko roko. Čeprav kaže na rahlo podobnost z viličarjem, pa je teleskopski viličar veliko močnejši, zaradi česar je idealen za uporabo na grobem terenu. Poleg tega teleskopska roka teleskopskega viličarja z lahkoto presega roko običajnega viličarja. Kaj pa teleskopski viličar JLG? No, ta pa presega vse aspekte, ki jih lahko nudi običajen teleskopski viličar.

Najem JLG

Če potrebujete teleskopski viličar samo za en projekt oziroma ne nameravate opreme uporabljati tako pogosto, potem je prava rešitev najem vašega teleskopskega viličarja JLG. V Riwalu boste našli popolnega partnerja za najem JLG. Kot vodilno mednarodno delujoče podjetje za najem na področju rešitev za delo na različnih višinah natančno vemo, kateri je pravi teleskopski viličar JLG za vaše podjetje, industrijsko panogo ali projekt.  Z našo osredotočenostjo na varnost in učinkovitost vam bomo z največjim veseljem predstavili različne specifikacije, ki jih ponujajo naši stroji ter vam zagotovili tudi ustrezno šolanje in certificiranje. Kontaktirajte našo strokovno ekipo za najem in dovolite, da vam naši strokovnjaki svetujejo o možnostih.

Teleskopski viličar JLG za prodajo

Ali se pričakuje, da boste vaš teleskopski viličar JLG uporabljali vsakodnevno? Riwal je vaš dobavitelj JLG in vam nudi široko paleto različnih teleskopskih viličarjev JLG za najrazličnejše industrijske panoge in projekte. Razumemo, da je to lahko velika naložba. Zato vas bodo naši strokovnjaki za  JLG z veseljem informirali o naših različnih tipih opreme JLG ter poskrbeli, da se boste na osnovi prejetih informacij premišljeno odločili.

Poiščite vaš teleskopski viličar JLG pri Riwalu

Kot smo že omenili, je Riwal vaš strokovni dobavitelj za najem JLG in vaš zanesljivi dobavitelj JLG. Kontaktirajte nas za več informacij. Z največjim veseljem vas bomo informirali o pravem teleskopskem viličarju JLG za vaše podjetje ali vaš projekt.