NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Teleskopski viličar Genie za prodajo

Teleskopski viličarji Genie nudijo natančno tisto, kar potrebujete za produktivnost v območjih na poljubni višini, katera je težko doseči ali imajo omejen dostop. S svojim izjemnim dizajnom nudijo vsestransko napravo, ki izpolnjuje vse potrebe vašega delovišča. S široko paleto različnih tipov ima  Riwal za vas vedno na voljo pravi teleskopski viličar Genie za prodajo. Raziščite našo ponudbo novih in rabljenih teleskopskih viličarjev Genie ali nas kontaktirajte za vašim potrebam prilagojen nasvet. Z največjim veseljem bomo skupaj z vami ugotovili, kaj se potrebuje in želi ter poskrbeli, da boste na podlagi prejetih informacij lahko sprejeli premišljeno odločitev glede vašega teleskopskega viličarja Genie.

Zakaj teleskopski viličar Genie?

Ko potrebujete spodoben teleskopski viličar, je teleskopski viličar Genie vedno prava izbira. Kot eden vodilnih proizvajalcev in razvijalcev dvižne opreme je Genie poznan po proizvajanju rešitev dviganja vrhunske kakovosti, ki so zasnovane tako, da povečajo vašo produktivnost v težkih delovnih okoljih. Visoka zmogljivost, inteligenten dizajn in izjemna vsestranskost zagotavljajo, da delate z najboljšim, kar je na voljo na trgu. Z največjo lahkoto se boste premaknili iz enega mesta na drugo, na kakršnem koli terenu ali površini. Z natančnim pozicioniranjem roke boste spravili materiale točno tja, kjer morajo biti.

Nov ali rabljen teleskopski viličar Genie za prodajo

Pri Riwalu lahko najdete široko paleto teleskopskih viličarjev Genie, tako novih kot rabljenih. Če se odločite za investiranje v rabljeni teleskopski viličar, vam ni treba skrbeti o morebitnem zmanjšanju njegove kakovosti.  Vsi naši  stroji so najvišje, vrhunske kakovosti in naša zavezanost k popolni storitvi zagotavlja, da lahko vedno računate na ekipo naših strokovnjakov v primeru, če nastopijo kakršnekoli težave.

 

Riwal je vaš partner za popolno storitev

Naši strokovnjaki pri Riwalu vas boo z veseljem informirali o vseh različnih specifikacijah, ki jih imajo naši teleskopski viličarji Genie, ki so na zalogi za vas. Ali ste radovedni, kateri tip teleskopskega viličarja je najbolj primeren za delo, ki ga morate opraviti? Naša ekipa vam bo z največjim veseljem to razložila. Skupaj bomo naredili seznam zahtev, ki jih mora vaš stroj izpolnjevati in Riwal vam bo ponudil izbiro najbolj primernih teleskopskih viličarjev Genie za vaše podjetje, gradbišče ali projekt.

Varnost

Pri Riwalu je varnost bistvenega pomena. Za vas kot našo stranko bomo poskrbeli, da boste varno delali z našo opremo. Namreč, v našem Riwal izobraževalnem centru nudimo usposabljanja / tečaje, ki vam bodo omogočili prejem ustreznega potrdila za opremo, ki jo boste upravljali. Še zlasti pri delu s teleskopskimi viličarji je izrednega pomena znanje o tem, kako delati na varen način. To je razlog, zakaj je Riwal razvil šolanje za teleskopski viličar, ki je namenjeno varnemu delu s to vrsto opreme.

Vaš teleskopski viličar Genie za prodajo pri Riwalu

Prepričani smo, da boste z našo široko paleto novih in rabljenih teleskopskih viličarjev našli pravi teleskopski viličar Genie za prodajo pri Riwalu. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali in poskrbeli, da boste lahko na osnovi prejetih informacij sprejeli premišljeno odločitev glede tipa teleskopskega viličarja in njegovih specifikacij in glede tega, ali kupiti rabljen teleskopski viličar ali pa investirati v popolnoma novega. Tudi po vašem nakupu ne bomo prenehali z nudenjem vrhunske storitve. Še naprej namreč tesno sodelujemo z našimi strankami.