NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Škarjasta dvižna ploščad Genie

Ali ste se znašli v situaciji, ko morate opraviti delo na višini, vendar pa nimate prave opreme za dviganje, da bi spravili sebe in material na mesto, kjer je treba opraviti delo? S svojo obsežno delovno ploščadjo je škarjasto dvigalo pravi  kos opreme za vaše podjetje, posel ali projekt. Zagotovite si opremo vrhunske kakovosti z najemom ali nakupom škarjaste ploščadi Genie. Izdelano pri vodilnem proizvajalcu in razvijalcu rešitev za dviganje bo škarjasta dvižna ploščad Genie vsakogar in vse dvignilo na katerokoli višino. Pri Riwalu boste našli obsežno floto Genie za najem, kot tudi veliko število dvižnih rešitev Genie za prodajo. Vaše škarjasto ploščad Genie vam je na dosegu, z Riwalom.

Kaj škarjasto dvigalo Genie omogoča?

Izmed vseh dvižnih delovnih ploščadi vam škarjasta ploščad nudi največ delovnega prostora na višini.  S svojo široko ploščadjo in čvrstim ter masivnim podnožjem škarjasto dvigalo Genie omogoča prostor za premikanje naokrog, kot tudi najvišji nivo varnosti. Vendar pa, katera škarjasta dvižna ploščad Genie je prava izbira za vas? Pri Riwalu lahko izbirate med veliko različnimi napravami. Imate raje ploščad z dizelskim motorjem ali pa vam je ljubši baterijski pogon? Oba tipa pogonov sta primerna za delo na velikih višinah. Vendar pa je dvižna ploščad z dizelskim pogonom bolj primerna za delo zunaj, medtem ko je baterijska škarjasta ploščad primerna tako za delo zunaj kot notri. Kadar izvajate delo na grobem terenu, kadar morate transportirati težko opremo ali kadar morate delati prek različnih površin, pa je prava izbira dizelski model.

Najem dvigala Genie

Riwal  je poznan po svoji obsežni floti naprav za najem, ki vključuje različne tipe opreme za dviganje Genie. Naša široka paleta škarjastih ploščadi Genie vam zagotavlja, da boste za vaš projekt ali za vaše podjetje našli pravo napravo, ki izpolnjuje vse vaše zahteve. Naši strokovnjaki so vas vedno pripravljeni informirati o različnih možnostih, ki jih ponujajo naši različni stroji. Kontaktirajte nas za več informacij.

Dvigalo Genie za prodajo

Odločite se lahko tudi za naložbo v vašo lastno najsodobnejšo škarjasto dvižno ploščad Genie. To pomeni, da boste lahko uživali v vseh tehnikah izboljšanja produktivnosti, ki jih Genie vsakodnevno nudi. Dovolite, da vam svetuje ekipa naših prodajnih strokovnjakov. Naši strokovnjaki natančno vedo, kateri tip škarjastege ploščadi je najbolj primeren za vašo vrsto dela in za specifično nalogo, ki jo nameravate z vašim škarjastim dvigalom opraviti. Ne glede na to, ali se odločate za novo ali za rabljeno škarjasto ploščad, vam lahko zagotovimo, da imamo pravo škarjasto ploščad Genie za prodajo za vaše podjetje ali za vaš projekt. Upoštevajte nasvet naših strokovnjakov in se na osnovi prejetih informacij premišljeno odločite.

Poiščite vaše škarjasto dvigalo Genie pri Riwalu

Ali morda potrebujete svojo lastno škarjasto ploščad ali pa iščete zanesljivega partnerja Genie za najem, s katerim si zagotovite Genie škarjasto ploščad za samo določeno časovno obdobje? Riwal je tu za vas, s svojim strokovnim svetovanjem, vrhunsko storitvijo in najširšo raznolikostjo rešitev za delo na višini na svetu. Našim strankam vedno dobavljamo najboljšo opremo, ne glede na to, kakšen stroj najamejo ali kupijo pri nas. Naše škarjaste ploščadi lahko tudi prikrojimo tako, da bodo ustrezala vašim specifičnim zahtevam. Kontaktirajte našo strokovno ekipo za več informacij in poiščite škarjasto ploščad Genie, ki se najbolj prilega potrebam vašega podjetja ali projekta.