NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

vertikalna dvižna košara JLG

Kadar se od vaših zaposlenih zahteva, da redno izvajajo delo na višini in da med izvajanjem vzdrževalnih deli ali popravil posegajo v majhne ali ozke prostore, potrebujete rešitve vertikalne dvižne ploščadi, ki omogoča popoln dostop v te ozke vogale ali koridorje. V tem primeru je naložba v visoko kakovostno vertikalno dvižno ploščad za pravilno dokončanje takih del enostavno nuja.  Lahko ste prepričani, da boste z vertikalno dvižno ploščadjo JLG dosegli vsak ozek prostor, pa če je še tako majhen ali tesen. Z vertikalno dvižno ploščadjo proizvajalca JLG ne bodo mesta, ki so se prej zdela nedostopna, predstavljala nobenega izziva več. Obsežna paleta rešitev dvigal JLG, ki jo ima ponuditi Riwal, je zagotovilo, da vam je pravi tip dvigala na dosegu roke. Če uporaba dvižnih ploščadi ni vsakodnevna nujnost, se lahko odločite za najem vaše vertikalne dvižne ploščadi JLG pri Riwalu. Z več kot 50 leti izkušenj na področju varnega in učinkovitega dela na višini smo ustrezno usposobljeni in vas z veseljem obveščamo o možnostih nakupa ali najema vertikalne dvižne ploščadi JLG.

Prednosti dela z vertikalno dvižno ploščadjo JLG

Pri delu z vertikalno dvižno ploščadjo boste takoj opazili široko paleto prednosti, ki jih ta vrsta strojev ponuja. Prva, zelo pomembna prednost je mobilnost tovrstnih dvigal. Precej lahko jih je upravljati, še zlasti, če se odločite za nakup ali najem takega, ki ni preveč veliko. Če je na primer gradbišče opremljeno z dvigalom, lahko dokaj enostavno spravite vašo vertikalno dvižno ploščad JLG iz ene platforme na drugo. Ko delate nad višino glave, boste opazili, da vas bo vertikalna dvižna ploščad JLG spravila na točno pravo višino, ne da bi pri tem zavzela preveč prostora. Poleg tega se vašo vertikalno dvižno ploščad JLG lahko uporablja tudi ob straneh. Ne glede na to, kako težavno točko morate doseči, vam bo vertikalna dvižna ploščad JLG zagotovila enostaven dostop.

Izbira vaše vertikalne dvižne košare JLG

Ne glede na to, ali se odločite za nakup ali za najem vaše vertikalne dvižne ploščadi JLG, zelo dobro razumemo, da želite takoj izbrati pravo napravo. Zato je pomembno, da si ogledate različne vrste dvižnih delovnih ploščadi, ki jih nudi JLG. Prva razlika je razlika med potisno vertikalno dvižno ploščadjo in prevozno vertikalno dvižno ploščadjo. Saj ne mislite potiskati vašega dvigala iz enega  mesta na drugo? Potisna  vertikalna dvižna ploščad je prava izbira za vaše gradbišče. Ko pa iščete rešitev dviganja, ki vam bo dala največ udobja, je prava izbira prevozna vertikalna dvižna ploščad. Naslednje pomembno vprašanje je višina, katero je v splošnem treba doseči. Ko je poznana tudi ta informacija, se lahko premišljeno odločite.

Rabljeno ali popolnoma novo? Dvižne naprave JLG za prodajo

Ko se odločite za nakup vertikalne dvižne ploščadi JLG, lahko izberete med rabljeno ali popolnoma novo. Ne glede na vaše želje in potrebe je odločitev o nakupu vertikalne dvižne ploščadi pomembna, strateška in predvsem velika odločitev za vsako podjetje. Kot mednarodno vodilni na področju dostopa na pogon vam bo Riwal z veseljem svetoval ter vam tako omogočil, da se boste pravilno odločili. Z našimi bogatimi izkušnjami na področju najema in prodaje rešitev vertikalnih dvižnih ploščadi vemo, kakšna vrsta vertikalne dvižne košare je prava za vas ter če in zakaj je nakup nove dvižne ploščadi prava odločitev za vaše podjetje. Glede na obseg, do katerega se uporablja, bo morda zadoščalo, da se odločite za nakup rabljene vertikalne dvižne ploščadi. Če ne pričakujete, da boste vašo vertikalno dvižno ploščad uporabljali vsakodnevno, se lahko odločite tudi za najem. Kot vaš partner za najem dvigal JLG vam Riwal lahko zagotovi točno pravi tip glede na vaše potrebe.

Riwal za vašo vertikalno dvižno ploščad JLG

Bodisi da se odločate za najem ali za nakup vertikalne dvižne ploščadi JLG, boste v trenutku, ko boste začeli uporabljati vašo dvižno košaro vedeli, da ste se pravilno odločili. JLG je svetovno vodilni načrtovalec in izdelovalec opreme za dostop, zato svojim kupcem vedno lahko zagotavlja močne in vsestranske dvižne delovne ploščadi, ki so enostavne za uporabo in poskrbijo, da se delo opravi. Z Riwalom kot vašim partnerjem za najem dvižnih naprav znamke JLG ste lahko prepričani, da boste dobili vertikalno dvižno ploščad JLG, ki je točno prava za delo, ki ga morate opraviti.