NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

JLG kobra dvižna košara

JLG 420AJ dizelska dvižna košara z lomljivo roko Riwal Slovenija
Delovišča pogosteje kot ne zahtevajo od delavcev izvajanje del na različnih višinah. Z dvižno košaro kobro je doseganje katerekoli višine enostavno in udobno. Še zlasti, če uporabljate dvižno košaro kobra JLG. Kot vodilni razvijalec in proizvajalec rešitev dviganja JLG zagotavlja vrhunske, visoko kakovostne hidravlične žerjave, ki veljajo za najboljše na trgu. Kot dobavitelj in partner za najem dvigal JLG vam Riwal nudi široko paleto različnih dvižnih košar kobra JLG. Odločite se lahko za nakup popolnoma nove ali rabljene, dvižno košaro JLG pa lahko tudi najamete. Idealna rešitev za podjetja, ki ne potrebujejo tovrstnih strojev vsak dan.

Dvižna košara JLG kobra: najboljša za vaše podjetje

Dvižne košare se običajno uporablja v gradbeništvu in pri adaptiranju obstoječih konstrukcij, primerne pa so tudi za uporabo na deloviščih v notranjih prostorih, na primer pri izvajanju vzdrževalnih del in popravilih na lučeh ali grelnih enotah. Hidravlični žerjav z ograjeno ploščadjo na koncu vam omogoča dviganje in spuščanje ljudi in materiala na poljubno višino po vaši želji. Ko se odločite za delo z dvižno košaro kobra JLG, se odločite za delo z najboljšo dvižno košaro, kar jih je na voljo na trgu. Bogate izkušnje podjetja JLG na področju razvoja in izdelave opreme za delo na višini vam zagotavljajo dvižno košaro kobra, ki je enostavna za uporabo in ves čas varna. Močne vsestranske rešitve dviganja, ki jih JLG nudi na trgu, podjetju zagotavljajo zaupanje kupcev že od leta 1969. Pri Riwalu boste našli široko paleto strojev JLG. Ne dvomimo, da boste v naši paleti zagotovo našli pravo dvižno košaro kobra JLG za vaše aktivnosti, ne glede na to, ali se odločite za nakup ali za najem.

Riwal: vaš dobavitelj dvižnih košar JLG kober

Če je delo na višini redna aktivnost pri vrsti dela, ki ga izvaja vaše podjetje, je nujnost investirati v primerno in varno dvižno košaro. Dvižna košara JLG kobra bo zagotovila vašim zaposlenim dostop na katerokoli višino, skupaj z materialom, ki ga potrebujejo na določeni točki. Če se zanimate za nakup dvižne košare, si morate najprej zastaviti vprašanje, ali vas zanima nakup popolnoma nove, ali pa se boste odločili za nakup iz druge roke, torej za rabljeno dvižno košaro. Pri Riwalu vam je v obeh primerih na voljo vrhunska kakovost, zagotovljena dolga življenjska doba in varnost ves čas.

Kakšno vrsto dvižne košare potrebujete na vašem delovišču je odvisno od različnih okoliščin. Kakšen material običajno prevažate, kako premična mora biti vaša dvižna košara in ali se potovanje po ozkih koridorjih pojavlja pogosto? Ko si zastavite ta vprašanja, naredite s tem prvi korak do premišljene odločitve o tipu dvižne košare, ki jo potrebujete. Pri Riwalu vam z veseljem pomagamo. Razumemo, da je to zelo pomembna in draga naložba in želimo, da se izognete izbiri napačne dvižne ploščadi.

Riwal kot vaš partner za najem dvižnih strojev JLG

Če ne potrebujete vaše dvižne košare vsakodnevno, si lahko ogledate možnosti najema. Pri Riwalu veste, da vašo dvižno košaro najemate pri zaupanja vrednem partnerju, ki vam bo v vsakem trenutku zagotovil strokovni nasvet. Z globalno floto za najem, sestavljeno iz 18.000 strojev, vemo, o čem govorimo. Najem dvižne delovne ploščadi zahteva posebno strokovno znanje tako na strani najemnika, kot tudi na strani podjetja, ki daje v najem. Iz tega razloga nudi Riwal šolanje, na katerem osebe, ki bodo izvajale delo z dvižno košaro JLG kobra, pridobijo ustrezna navodila in potrdilo, da so usposobljene kot operater stroja. Kot uradni center za usposabljanje, z izvajanjem tečajev za  dvižne delovne ploščadi, ki jih je razvil IPAF, mednarodna organizacija s strokovnim znanjem na področju varne in učinkovite uporabe tovrstnih strojev, smo za to več kot kvalificirani.

Izberite vašo dvižno košaro JLG kobra pri Riwalu

Niste prepričani ali kupiti ali najeti ali pa še vedno iščete pravo dvižno košaro JLG kobro za vašo vrsto dela? Brez skrbi. Riwal vam bo z veseljem ponudil nasvet, ki ga potrebujete za to, da sprejmete premišljeno odločitev. Ne odlašajte in nas pokličite, da boste dobili odgovore na vsa vaša vprašanja.