NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Genie za prodajo

Če se od vas zahteva, da vsakodnevno izvajate delo na določenih višinah ali morate večkrat kot ne transportirati material ali izdelke, bo morda nastopil čas za investiranje v vašo lastno dvižno napravo. Bodisi da iščete dvižno košaro z lomljivo roko, košaro na gosenicah, škarjasto dvižno ploščad ali morda teleskopskega viličarja, ima Riwal za vas na voljo ustrezno napravo Genie za prodajo. V naši široki paleti rešitev Genie boste našli popolnoma novo, kot tudi rabljeno opremo vrhunske kakovosti. Oglejte si našo spletno stran in si preberite vse o naših možnostih ali kontaktirajte ekipo naših strokovnjakov. Z veseljem vam bomo razložili vse o vseh naših rešitvah pri delu na višini in vam svetovali o tem, kateri je pravi tip stroja za vašo vrsto dela ali za vaš projekt.

Prava dvižna naprava Genie za prodajo pri Riwalu

Riwal je vaš partner za dostop na vsako višino. S številnimi leti naših izkušenj in z bogatim strokovnim znanjem, ki se je nabralo v teh letih, smo zelo usposobljeni za to, da vas obveščamo in vam svetujemo o različnih možnostih, ko iščete pravo dvižno napravo Genie za prodajo. Z našo veliko izbiro dvižnih ploščadi, košar, teleskopskih viličarjev in viličarjev vam lahko zagotavljamo, da vam je pravi kos opreme vedno na dosegu. Potem ko se odločite, katere zahteve mora vaše dvigalo izpolnjevati, se bomo z veseljem z vami pogovorili o vaših željah in vam svetovali o tem, v kateri stroj je vredno investirati. Glede na potrebe se naša dvigala lahko dodatno prilagodi željam naročnika. Tako na primer lahko prilagodimo barve ali dodamo posebne filtre ali pa namestimo razsvetljavo.


Škarjasto dvigalo Genie ali teleskopski viličar Genie?

Vendar pa, preden se kakorkoli odločite glede barv in razsvetljave, je pomembno oceniti, kakšne  osnove potrebujete. Kolikšna je največja višina, ki jo morate doseči; ali gre za premikanje materiala ali ljudi; kako težak je običajno vaš tovor in ali obstajajo ovire, prek katerih je pogosto treba prehajati? Tovrstna vprašanja vam bodo pomagala pri odločitvi, katero napravo Genie za prodajo je pravo za vas. Ko potrebujete široko dvižno ploščad, ki lahko doseže velike višine, je škarjast ploščad Genie vaša idealna rešitev. Potrebujete majhno in vsestransko dvigalo za transport materialov ali izdelkov? Teleskopski viličar Genie, viličar Genie ali dvižna košara Genie so najboljša možna rešitev.

Dvigalo Genie za prodajo: novo ali rabljeno

Pri  Riwalu lahko izbirate med novimi ali rabljenimi stroji. Ne glede na to, ali se odločate za nakup prvega ali slednjega: vrhunska kakovost je zagotovljena. Eden naših najpomembnejših ciljev je zagotoviti, da so naši kupci zadovoljni in investirajo v napravo, ki ustreza njihovim specifičnim potrebam. Da bi dosegli ta cilj, vas seznanjamo z vsemi različnimi specifikacijami naših strojev Genie, ki jih imamo na zalogi za vas.

Riwal: vaš partner za popolno storitev

Naša storitev se ne konča potem, ko ste pri nas kupili dvižno napravo Genie. Naše nacionalne in mednarodne podružnice nam omogočajo, da vam nudimo pomoč in podporo pred, med in po vašem nakupu. Ostajamo vključeni in smo vam na voljo v vsakem trenutku, ko nas potrebujete. Bodisi da gre za storitev vzdrževanja ali pa za določena vprašanja, ki jih morda imate: poskrbeli bomo, da vas nobena stvar ne bo omejevala pri uporabi vaše opreme Genie. Lahko vam celo olajšamo pridobitev potrebnih potrdil, obveznih letnih servisov ali certifikatov za opravljanje del na višini s takimi stroji.

Vaša dvižna naprava Genie za prodajo pri Riwalu
Kontaktirajte nas za več informacij. Z največjim veseljem vam bomo predstavili vse možnosti za nakup vašega stroja Genie pri Riwalu. V naši bogati izbiri boste pri nas zagotovo našli pravo napravo Genie za nakup.