NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Košara z vertikalnim jambornim dvigom Genie

Če vsakodnevno izvajate delo na višini in morate pri vaši vrsti dela posegati v majhne ali ozke prostore, potrebujete rešitve vertikalne dvižne ploščadi, ki vam nudijo popoln dostop do sicer težko dostopnih vogalov ali koridorjev. Z vertikalno dvižno ploščadjo Genie boste spoznali, da vam nikoli več ne bo treba skrbeti glede dostopnosti v prej tako težko dostopna območja. Ne samo da so te ploščadi zasnovane tako, da nudijo priročnost na katerikoli višini, nudijo le-to tudi za nizko ceno. Poleg tega so zaradi svoje lahke konstrukcije enostavne za uporabo, manevriranje in transport. Pri Riwalu boste našli široko paleto vertikalnih dvižnih ploščadi Genie, ki vam nudijo ekonomično rešitev za vaše potrebe dostopa. Z našo pomočjo boste našli vaše dvigalo Genie za prodajo ali za najem.

Pravi tip vertikalne dvižne ploščadi Genie

Vertikalne dvižne ploščadi so rešitev za tiste, ki morajo varno izvajati delo na različnih višinah. Pogosto se jih uporablja za različna vzdrževalna dela ali popravila, kot so popravila na strop pritrjenih luči ali ožičenje na dvignjenih višinah. Z vertikalno dvižno ploščadjo Genie boste spoznali, da doseganje teh običajno ne tako enostavno dostopnih mest ne predstavlja praktično nobenega izziva več. Široka paleta različnih tipov vertikalnih dvižnih ploščadi Genie vam nudi možnost, da izberete točno pravi tip vertikalne dvižne ploščadi. Ne glede na to, ali se odločite za nakup ali za najem  vaše vertikalne dvižne ploščadi Genie, vas bo naša ekipa strokovnjakov z vsemi potrebnimi informacijami z veseljem vodila do vaše premišljene odločitve.

Nakup vertikalne dvižne ploščadi Genie

Če načrtujete vsakodnevno uporabljati vašo vertikalno dvižno ploščad Genie, je naložba v vaše lastno dvigalo najboljša odločitev. Ugotovili boste, da se vam bo vaša naložba povrnila že v zelo kratkem času. Zaradi priročnosti, ki jo nudi rešitev z vertikalno dvižno ploščadjo, bodo naloge opravljene veliko lažje, produktivnost pa se bo povečala. Pri Riwalu se lahko odločite za popolnoma novo vertikalno dvižno ploščad Genie ali pa izberete eno od naših rabljenih vrhunskih dvižnih ploščadi, ki nikakor ni izgubila na kvaliteti ali na varnosti. Naša prodajna ekipa vas bo z veseljem obveščala o vseh različnih tipih vertikalnih dvižnih ploščadi in o tem, kaj ponujajo. Razumemo, da je nakup strojne opreme velika naložba in zavezali smo se  k temu, da bomo zagotovili, da boste dobili pravo vertikalno dvižno ploščad za vaše podjetje ali za vaš projekt.

Najem dvigala Genie

Ko vertikalno dvižno ploščad potrebujete samo za določeno časovno obdobje ali samo nekajkrat letno, bo morda veliko boljša ideja, da vaše dvigalo najamete. Kot vaš partner za najem dvižne opreme Genie ima Riwal na voljo široko paleto različnih rešitev za delo na višini, ki nam zagotavljajo, da imamo za vas pravo vertikalno dvižno ploščad za najem. Ali je potisno vertikalno dvigalo dovolj ali pa vaše podjetje potrebuje prevozno vertikalno dvižno ploščad, katero se z lahkoto prevaža iz enega mesta na drugo? Katero višino želite doseči? Naša ekipa za najem se bo z veseljem z vami pogovorila o vseh teh točkah in vam svetovala, katera vertikalna dvižna ploščad Genie je najboljša za vaše podjetje ali za vaš projekt.

Vaša vertikalna dvižna ploščad Genie vam je na dosegu z Riwalom

Ko kupite ali najamete vašo vertikalno dvižno ploščad Genie pri Riwalu, boste deležni visoko kakovostne storitve, tudi če že opravljate delo z vašim strojem. V našem Riwal izobraževalnem centru vam lahko zagotovimo potrebno certificiranje za delo na višini, poleg tega pa smo vedno pripravljeni na to, da ponudimo pravo rešitev, ko se pojavijo težave. Kontaktirajte nas za več informacij o različnih možnostih. Ne glede na to, ali kupite vašo vertikalno dvižno ploščad Genie pri Riwalu ali pa v nas najdete vašega partnerja za najem dvižne opreme Genie – mi smo tu za vas, na vsakem koraku poti.