NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Dvižne košara s teleskopsko roko Genie

Z večjim horizontalnim dosegom kot ga ima katerikoli drug tip dvižne ploščadi so teleskopske dvižne košare zasnovane tako, da povečajo delovno učinkovitost v industrijskih panogah, kjer se zahteva delo na različnih višinah. S teleskopsko dvižno košaro Genie ste lahko prepričani v vrhunsko kakovost, z največjim dosegom in zmogljivostjo. Pri Riwalu boste našli široko paleto različnih vertikalnih dvižnih košar, kot del naše flote za najem, pa tudi za prodajo. Če izberete slednje, se lahko odločite za naložbo v popolnoma novo teleskopsko dvižno košaro Genie ali za nakup ene od naših rabljenih različic. Ne glede na vašo odločitev lahko računate na to, da vas bo naša izkušena ekipa vodila skozi proces korak za korakom in poskrbela, da boste na koncu dobili pravo teleskopsko dvižno košaro Genie za delo, ki ga morate opraviti.

Katero teleskopsko dvižno košaro Genie izbrati

Glavna prednost dela s teleskopsko dvižno košaro je vsestranskost, ki jo ta vrsta dvižnih ploščadi ponuja. Ne glede na sektor ali industrijsko panogo, v kateri delate, vam je na voljo popolna dvižna košara za vsako aplikacijo. Zahvaljujoč atributom samodejnega pogona tovrstnih dvižnih naprav ne boste imeli nobenih težav s premikanjem vašega dvigala. Opremljena z robustnimi transportnimi kolesi je teleskopska dvižna košara enostavna za uporabo na grobem terenu.

Delovna višina teleskopske dvižne košare je običajno med 16 in 28 metri, od vas samih pa je odvisna odločitev, katera višina zadošča za delo, ki ga morate opraviti. Drugo vprašanje, katerega si morate zastaviti, je vprašanje, ali vam je ljubša baterijska ali dizelska različica pogona teleskopske dvižne košare. Dizelska različica je bolj primerna za uporabo zunaj, medtem ko je električni pogon idealen za delo v notranjih prostorih, kot so tovarne, nakupovalna središča ali skladišča. Dandanes pomembna dodatna prednost je tudi v tem, da baterijska različica ne oddaja nikakršnih škodljivih snovi.


Popolnoma nove ali rabljene dvižne košare za prodajo

Ko se odločite za nakup teleskopske dvižne košare Genie, ste lahko prepričani, da boste natančno pravo dvižno košaro našli pri Riwalu. Kot vodilni dobavitelj dvižne opreme imamo zelo bogate izkušnje pri iskanju ustreznih dvigal za katero koli podjetje ali industrijsko panogo. Naše Genie dvižne košare s teleskopsko roko so vam na voljo tako v novih kot tudi v rabljenih verzijah in so vedno opremljene z najsodobnejšo tehnologijo. Z našimi bogatimi izkušnjami se zelo dobro zavedamo dejstva, da je nakup takega stroja lahko velika naložba za vsako podjetje. Zato vas bo Riwal vodil na vsakem koraku vaše poti. Tudi če že delate z vašo teleskopsko dvižno košaro Genie, lahko računate na vsestransko svetovanje in pomoč, ko bo to potrebno. 

Najem dvižnih naprav Genie

Ne potrebujete pri vašem delu dvižne košare redno vsak dan? Če je tako, potem je Riwal vaš partner za najem dvižnih naprav Genie. V naši obsežni paleti, ki jo sestavljajo rešitve za dviganje vseh vrst, se vedno najde prava teleskopska dvižna košara za najem za vaše podjetje ali za vaš projekt. Kontaktirajte Riwalovo ekipo strokovnjakov za najem za več informacij glede možnosti najema vaše teleskopske dvižne košare Genie.

 

Vaša teleskopska dvižna košara Genie vam je na dosegu pri Riwalu

Ko kupite ali najamete vašo teleskopsko dvižno košaro Genie pri Riwalu, boste navdušeni nad visoko kakovostjo storitve, tudi če že uporabljate vašo napravo. Zagotavljamo vam, da imamo vedno na voljo rešitev za pravo višino za specifična opravila ali industrijske panoge. Z veseljem vas bomo vodili po poti do pravilne odločitve. Preprosto kontaktirajte našo ekipo za več informacij.