NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Dvižna košara cherry picker Genie

Delovišča od delavcev pogosto zahtevajo izvajanje del na različnih višinah. Z dvižno košaro je dviganje na te višine enostavno in udobno. Še zlasti, če kupite ali najamete dvižno košaro cherry picker Genie. Kot proizvajalec vrhunske in premišljeno zasnovane opreme za dviganje Genie cherry picker vedno uspe izdelati stroje, ki nudijo izjemno zmogljivost, varnost in zanesljivost. Pri Riwalu lahko izberete vašo dvižno košaro Genie iz široke palete dvižnih delovnih ploščadi. S tem vam lahko zagotovimo, da vam je na dosegu roke prava dvižna košara cherry picker Genie za vaš projekt ali vaše podjetje. Ne glede na to, ali se odločite kupiti ali najeti vaš kos opreme Genie, vam bo Riwal zagotovil ustrezno svetovanje, šolanje in servisiranje. In še kaj več.

Iščete dvižno košaro cherry picker Genie?

Dvižne košare tako imenovane cherry picker se običajno uporablja v gradbeništvu in pri adaptiranju obstoječih konstrukcij, primerne pa so tudi za uporabo v notranjih prostorih, na primer za pobiranje naročil ali za izvajanje vzdrževalnih del na lučeh ali grelnih enotah na visokih višinah. Hidravlični žerjav z ograjeno ploščadjo na koncu vam omogoča dviganje in spuščanje ljudi in materiala na poljubno višino po vaši želji. Če iščete dvižno košaro Genie, bodisi da gre za nakup ali za najem, ste prišli na pravo mesto. Riwal vam nudi široko izbiro različnih tipov rešitev za višino, vključno z izbiro dvižnih košar z lomljivo roko Genie. Vprašanje je, kaj pričakujete od vaše dvižne košare? Katero višino mora doseči in ali jo nameravate uporabljati pretežno zunaj ali notri? Po kakšnem terenu mora redno prečkati je naslednji pomemben vidik v procesu sprejemanja prave odločitve.

Cherry picker Genie za prodajo

Če pričakujete, da boste redno vsakodnevno uporabljali vašo dvižno košaro cherry picker Genie, je morda smiselno razmisliti o investiranju v vašo lastno dvižno delovno ploščad. Pri Riwalu lahko izbirate med popolnoma novimi in rabljenimi, vendar na noben način manj kakovostnimi dvižnimi košarami Genie. Riwal vam nudi najvišjo, vrhunsko kakovost, zagotovljeno dolgo življenjsko dobo in varnost v vsakem trenutku. Če je delo na različnih višinah redna aktivnost pri vrsti dela, ki ga izvaja vaše podjetje, je nujno investirati v primerno in varno dvižno košaro. Genie cherry picker je vaša pravilna izbira.

Vendar pa prava znamka ni edina stvar, o kateri morate razmisliti, ko se odločate za investiranje v vašo dvižno košaro. Odločitev o tem, kakšen tip dvižne košare potrebujete, je odvisna od različnih okoliščin. Katero vrsto materiala običajno prevažate, ali je potovanje po ozkih koridorjih nekaj, kar se pojavlja več kot enkrat in kako premčna  mora biti vaša dvižna košara? Vse to so vprašanja, na katera je treba odgovoriti, preden sprejmete premišljeno odločitev. Ekipa strokovnjakov pri Riwalu vam bo z veseljem ponudila potrebno podporo in poskrbela, da boste na koncu dobili pravo dvižno košaro Genie za vaš projekt ali vaše podjetje.

Najem dvigal Genie

Iščete najem cherry picker Genie? Tudi v tem primeru je Riwal pravi partner za vas. Z našo izjemno floto za najem, ki jo sestavlja približno 18.000 enot, imamo vedno na voljo pravo dvižno košaro Genie za vaše podjetje ali za vaš projekt. Kot vaš partner za najem Genie vas z veseljem obveščamo o različnih specifikacijah in rešitvah, ki jih imajo ponuditi naše dvižne košare. Ko nas boste kontaktirali, se bomo z vami najprej pogovorili o vaših ciljih in željah ter vam nato ustrezno svetovali glede na vaše potrebe.

Kupite ali najemite vašo dvižno košaro cherry picker Genie pri Riwalu

Niste popolnoma prepričani, ali bi se odločili za nakup ali za najem ali pa še iščete pravo dvižno košaro Genie za vašo vrsto dela? Riwal vas bo z veseljem seznanil z vsemi možnostmi in vam svetoval glede na vaše potrebe. Poleg tega lahko v našem centru za usposabljanje pridobite tudi potrebna potrdila za delo z različnimi dvižnimi delovnimi ploščadmi, košarami ali teleskopskimi viličarji. Torej, smo partner za popolno storitev, ko gre za nakup ali najem dvižne košare cherry picker Genie. Kontaktirajte nas za več informacij.