NewsletterPolitika varstva osebnih podatkov
Slovenia - Slovenian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish
 • United Kingdom - English

Čelni viličar JLG

Kot vaš mednarodni specialist za delo na poljubni višini vam Riwal nudi široko paleto visoko kakovostnih viličarjev za dnevno uporabo. Seveda boste pri Riwalu našli tudi pravi viličar JLG. Viličar JLG vam zagotavlja odlično okretnost in stabilnost, ne glede na teren, tudi pri rokovanju z daljšim ali precej voluminoznim tovorom. Ti vrhunski viličarji bodo opravili delo, ne glede na vse. Z najemom viličarja JLG, kot tudi z viličarji JLG za prodajo, vam lahko zagotovimo pravo rešitev za vaše gradbišče ali za vaše podjetje.

Pravi viličar JLG za vašo vrsto dela

Ne glede na to vrsto dela boste pri Riwalu našli pravi viličar JLG, da zahtevano delo opravite. Naša široka paleta viličarjev JLG vam nudi dovolj možnosti za izbiro. Njihova skupna lastnost je v njihovi zmožnosti, da opravijo delo, ne glede na površino, kjer delajo in ne glede na višino, katero je treba doseči. Naša ekipa strokovnjakov že dolga leta podjetjem dobavlja viličarje in drugo vrsto opreme in bo natančno vedela, katera vrsta viličarja je najbolj primerna za vaše podjetje ali za vaš projekt.

Viličarji JLG za prodajo

Kadar se od vas in/ali vaših zaposlenih zahteva redno prevažanje materiala iz ene lokacije na drugo, je nakup vašega lastnega viličarja najboljša rešitev. Pri Riwalu lahko izbirate med nakupom popolnoma novega viličarja in možnostjo izbire iz naše široke palete rabljenih viličarjev. Ne glede na to, za katero možnost se boste odločili, vas bo naša izkušena prodajna ekipa z veseljem seznanila z vsemi različnimi viličarji in njihovimi specifikacijami.

Najem viličarja JLG

Ne potrebujete viličarja vsak dan oziroma potrebujete viličar JLG samo za vaš enkratni projekt? Naša ekipa za najem viličarja JLG vam bo z veseljem svetovala o vseh možnostih najema vašega viličarja za kratek ali za daljši čas. V našem obsežnem voznem parku viličarjev za najem boste zagotovo našli primeren viličar JLG za vaše delo ali projekt. Z najemom viličarja pri Riwalu ste se odločili za prvovrstno delovno opremo, ne da bi vam bilo treba pri tem prevzeti stroške nakupa in vzdrževanja. Poleg vsega tega pa je Riwal vodilni ponudnik na področju najema teleskopskih viličarjev, dvižnih ploščadi, košar in viličarjev, tako da smo zelo strokovno usposobljeni in vam bomo z veseljem pomagali, da se boste na osnovi informacij pravilno odločili.

Šolanje in potrdila

Še zlasti pri delu z viličarji, ki so opremljeni za prevažanje obsežnega tovora, bo morda potrebno pridobiti ustrezno potrdilo. Poleg kakovosti je za Riwal bistvenega pomena varnost, zato nudimo izobraževalne tečaje - usposabljanja za delo na višini, s katerimi želimo zagotoviti, da vsakdo, ki dela z našimi viličarji ali drugo vrsto strojne opreme, pridobi ustrezno znanje, da to delo opravi na kar najbolj varen način. V našem Riwal izobraževalnem centru nudimo različna usposabljanja / tečaje, s katerimi se zagotavlja, da so naše stranke sposobne voziti in upravljati pri Riwalu najete stroje na najbolj varen način.

IZPIT ZA VILIČARJA


Nakup ali najem viličarja JLG pri Riwalu

Obrnite se na naše strokovnjake za več informacij o nakupu ali najemu viličarja JLG pri Riwalu. Naša ekipa vam bo z veseljem svetovala, da se boste zagotovo pravilno odločili. Pridružite se našemu vedno obsežnejšemu seznamu naših zadovoljnih strank po vsem svetu z izbiro vašega viličarja JLG pri Riwalu.