Riwal Izbrane naprave 0
Menu
VARNO IN UČINKOVITO DELO NA VIŠINI
Novice
Profil
Način poslovanja podjetja Riwal

IZBERI VRSTO OPREME

Panoge

Kmetijstvo Čiščenje Gradbeništvo Prireditve Logistika in skladiščenje Pleskanje Obrezovanje dreves Vladne službe

O Riwalu

Z leti je Riwal postalo največje specializirano podjetje na področju varnega in učinkovitega dela na višini v 17 državah. Z neprestanim vlaganjem v ljudi, kakovost in inovacije je Riwal postal vodilni mednarodni igralec. Riwalova mednarodna prisotnost omogoča, da lahko strankam ponudimo najboljše storitve, ne glede na to, kje se nahajajo. 

Riwal je vodilna družba za najem na Nizozemskem, Danskem, v Sloveniji ... A Riwal je še več kot to! Poleg možnosti najema in prodaje dvižnih ploščadi, teleskopskih viličarjev in viličarjev, Riwal prodaja tudi najkvalitetnejše rezervne dele. Še več, za Riwal je varno in učinkovito delo na višini ključnega pomena. To je tako pomemben vidik, da Riwalov oddelek za usposabljanje uči podjetja in njihove zaposlene o varnosti pri delu že od leta 2007. 

Riwal je družinsko podjetje z bogato zgodovino, katerega glavna cilja sta poskrbeti za stranke in ohraniti stik z njimi.  Navkljub mednarodni rasti in razvoju pa ima Riwal še vedno značaj majhnega podjetja. To lahko opazite pri hitrosti storitev, zanesljivosti in iskreni pozornosti do strank.

Riwal

Riwal je specializirano podjetje za varno in učinkovito delo na različnih višinah. Naš mednarodni najemni vozni park sestavlja 13.000 dvižnih ploščadi, teleskopskih viličarjev in viličarjev, ki skupaj z našim svetovanjem poskrbijo, da imate vedno na voljo stroj, ki ustreza vašim zahtevam. Na voljo smo vam 24 ur na dan. Read more
Riwal Slovenija, najem dvižnih ploščadi
Zaposlitev
Strategija
 • Varnost

  Vaša varnost je vedno naša glavna skrb

 • Pravočasno

  Pravočasna dostava in odvoz strojev

 • Razpoložljivost strojev

  Za vaše delo vedno na valjo stroj, ki ga potebujete

 • Dosegljivost

  Visoka kakovost voznega parka in pomoč 24 ur na dan

 • Strokovnost

  Biti najboljši pri našem delu