Prijava na NewsletterPolitika privatnosti i kolačića
Croatia - Croatian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Teleskopska podizna platforma za prodaju

Zainteresirani ste za kupnju teleskopske podizne platforme za svoje poduzeće? Onda je Riwal pravo mjesto za vas. Kao vodeći nizozemski dobavljač opreme za rad na visini, opskrbljujemo poduzeća u zemlji i u inozemstvu opremom za rad na visini različitih značajki. Naše teleskopske podizne platforme dostupne su u novim i rabljenim verzijama i uvijek su opremljene najsuvremenijom tehnologijom. Kupnjom teleskopske podizne platforme u Riwalu osiguravate siguran i racionalan rad!

Radna visina (m)
Godina proizvodnje
Broj sati:
Širina (m)
Dubina (m)

Detalji

Kupnja rabljene ili nove teleskopske podizne platforme

Kupnja teleskopske podizne platforme može biti vrlo skupa investicija za vaše poduzeće, ako ste samostalni poduzetnik. Ali čak i za multinacionalne kompanije jako je važno prikupiti bitne informacije prije kupnje teleskopske podizne platforme. Zato je ekipa Riwala zadovoljna što vam može ponuditi iscrpne savjete. Nudimo vam širok izbor. Možete birati rabljene ili nove teleskopske podizne platforme. Nudimo vam strojeve različitih dimenzija, različitih raspona kapaciteta podizanja. Ukratko: pred vama je  širok raspon opcija!

Primjene teleskopske podizne platforme

Velika prednost teleskopske podizne platforme je to što je riječ o stroju vrlo raznolike primjene. U kojem god sektoru radili, postoji savršena verzija stroja za svaku primjenu. Radna visina teleskopske podizne platforme obično je između 16 i 28 metara. Teleskopska podizna platforma ima vlastiti pogon, što znači da se stroj lako kreće, a čvrsti kotači omogućuju korištenje podizne platforme na neravnom terenu. Teleskopska podizna platforma se također može kretati i kad je podignuta do kraja. Priručno!

Želite teleskopsku podiznu platformu na električni pogon ili na dizel? I to možete birati. Dizelska verzija je prikladnija za radove na otvorenom . Verzija na električni pogon idealna je za radove u zatvorenim prostorima, primjerice u skladištima, tvornicama, radionicama i trgovačkim centrima. Teleskopske podizne platforme na električni pogon ne emitiraju štetne tvari.

Riwal vam jamči vrhunsku kvalitetu

U Riwal vjerujemo samo u visoku kvalitetu. Zato koristimo samo vrhunske brandove kao što su JLG i Aichi. Strojevi koje proizvode te kompanije vrlo su fleksibilni i jamče najvišu kvalitetu uz optimalnu sigurnost. Nama u Riwalu iznimno su važne i inovacije. Zato uvijek pazimo da podizne platforme u našoj ponudi budu opremljene najsuvremenijom, vrhunskom tehnologijom.

Želite kupiti teleskopsku podiznu platformu od Riwala? Zatražite ponudu!

Zainteresirani ste za teleskopsku podiznu platformu ili neki drugi naš stroj? Ili trebate još informacija? Onda vas molimo da nas kontaktirate. Naši stručnjaci domaćim i stranim poduzetnicima nude adekvatne savjete da bismo bili sigurni da ste kupili baš pravi proizvod za rad na visini. Ako je to potrebno, posjetit će vas na vašoj lokaciji da bi utvrdili vašu specifičnu situaciju, jer su osoban pristup klijentu i visoka kvaliteta u Riwalu na prvom mjestu. Pridružite se ostalim klijentima priznate obiteljske tvrtke i otkrijte mnoge prednosti koje vam teleskopska podizna platforma iz Riwala može ponuditi!

Autokošare   Pauk   Na gusjenicama   Na prikolici   Stupne platforme   Pregibna ruka   Škaraste platforme   Teleskopske platforme