Prijava na NewsletterPolitika privatnosti i kolačića
Croatia - Croatian
 • Belgium - Dutch
 • Croatia - Croatian
 • Denmark - Danish
 • France - French
 • Germany - German
 • Kazakhstan - English
 • Kazakhstan - Russian
 • Netherlands - Dutch
 • Norway - Norwegian
 • Poland - Polish
 • Slovenia - Slovenian
 • Spain - Spanish
 • Sweden - Swedish

Podizna platforma - gusjeničar za prodaju

Često radite na neravnoj površini? Onda je podizna platforma-gusjeničar neophodan za vaše poslove i projekte! U Riwalu možete kupiti podiznu platformu-gusjeničar koji savršeno odgovara vašoj željenoj primjeni. Podizne platforme u našoj ponudi razlikuju se u radnim visinama i dimenzijama i zato su prikladne za mnoge sektore i primjene, na primjer na gradilištima, u uređenju okoliša ili u gradnji staklenika. Zanimaju vas mogućnosti? Istražite naš asortiman i neposredno nas kontaktirajte!

Radna visina (m)
Godina proizvodnje
Broj sati:
Širina (m)
Dubina (m)

Detalji

Kupnja podizne platforme-gusjeničara u Riwalu

Još niste čuli za Riwal, glavnog stručnjaka za podizne platforma u Nizozemskoj i Europi? Mi smo priznata obiteljska tvrtka koja već godinama poduzeća iz različitih industrija opskrbljuje rješenjima na području opreme za rad na visini. Bilo da to uključuje viličare, pauk platforme ili podiznu platformu-gusjeničar – u Riwalu ćete naći pravu opremu za namjenu koju trebate.

Naši stručnjaci svakodnevno savjetuju mnoge poduzetnike u vezi s rješenjima za njihovu situaciju. Mislimo da je važno da svoju investiciju u podiznu platformu-gusjeničar optimalno iskoristite. Zato vam prije kupnje podizne platforme pružamo iscrpno savjetovanje. Također možete očekivati visokokvalitetne usluge Riwala nakon kupnje. Možete nas kontaktirati ako trebate nove dijelove ili održavanje svoje podizne platforme-gusjeničara. Ukratko: Riwal je pravo mjesto za kupnju podizne platforme za vaše poduzeće!

Koje mogućnosti vam pruža podizna platforma-gusjeničar?

Podizna platforma-gusjeničar je uređaj sa širokom primjenom, i u gradnji novih građevina i u uređenju okoliša, a također i u gradnji staklenika. Riwal vam nudi izbor između dva različita tipa podiznih platformi-gusjeničara: škarastu platformu-gusjeničar i teleskopsku platformu-gusjeničar. Oba tipa podizne platforme-gusjeničara idealne su za poslove na otvorenom u svim vremenskim uvjetima. Da biste izabrali jedan od ova dva tipa, morate uzeti u obzir vrstu i količinu materijala koji želite transportirati. To je od ključne važnosti za radnu platformu i kapacitet dizanja koji odaberete. Bez brige, Riwal će vam rado pružiti stručni savjet ako  niste sigurni koju biste podiznu platformu-gusjeničar trebali kupiti. Slobodno nas kontaktirajte.

Siguran rad vaše podizne platforme-gusjeničara

Sigurnost je u Riwalu od ključne važnosti. Rad s podiznom platformom-gusjeničarom (ili bilo kojom drugom podiznom platformom) očito uključuje niz rizika. Da bismo ih ograničili u najvećoj mogućoj mjeri, nudimo različite obuke u svom specijaliziranom centru za obuku. Kod nas možete završiti obuku po IPAF-u, međunarodnom udruženju posvećenom radu na visini. U tim tečajevima središnje mjesto ima obučavanje i certificiranje operatera, a naglasak je na sigurnom radu na podiznim platformama. Zanima vas? Više informacija potražite na ovoj stranici.

Da, želim kupiti podiznu platformu-gusjeničar!

Riwal je pravo mjesto za kupnju vaše podizne platforme-gusjeničara. Nije slučajno što su nam brojni poduzetnici u zemlji i u inozemstvu ukazali svoje povjerenje i kupili podiznu platformu-gusjeničar u Riwalu. Molimo kontaktirajte nas ako trebate više informacija, naši stručnjaci rado će vam dati pravi savjet  o tome koja je podizna platforma-gusjeničar najbolja za vaše poduzeće.

Autokošare   Pauk   Na gusjenicama   Na prikolici   Stupne platforme   Pregibna ruka   Škaraste platforme   Teleskopske platforme